Yaprak Dökümü Finali Şok Yaratacak!

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
12_kanald_yaprak_dokumu.JPG

Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı eserinden ekrana uyarlanan fenomen dizinin finali kitaptaki gibi bitmeyecek.

Milliyet’in haberine göre, dizinin Ceyda’sı Başak Sayan final ile ilgili şu yorumu yaptı:, “Yaprak Dökümü’nün son bölümünü okudum. Sonuna çok şaşırdım. Benim beklediğimden daha farklı olmuş. Senaristlerimiz yine ters köşe yapmış. Ama tabii ki ne olduğu söylemeyeceğim. 29 Aralık’ı bekleyin!”

Öte yandan dizinin finaliyle ilgili çok sayıda iddia ortaya atıldı. İddialara göre yurtdışına kaçarken vurulan kötü adam Oğuz, iyileşecek ama yine hapse düşecek. Halil Ergün’ün canlandırdığı Ali Rıza Bey’in bahtsız oğlu Şevket de hapisten kurtulacak. Tüm aile bir araya gelecek ama kalp krizi geçiren Ali Rıza Bey’in ölümü herkesi sarsacak. Bir başka iddia da tüm ailenin bir arada mutlu olacağı yönünde...

Tüm soruların cevabı 29 Aralık’ta son bulacak. Dizinin Haydarpaşa Garı’nda yapılması planlanan final galası, garda çıkan yangından sonra iptal edilmişti. “Yaprak Dökümü” dizisinin hazırlanan anı kitabı da yardım amacıyla satışa çıkarılacak. Yaprak Dökümü’nün 29 Aralık’taki final gecesi Pera Palas Otel’de yapılacak. Yaprak Dökümü’nün anı kitabı Omurilik Felçlileri Derneği yararına satışa sunulacak.
Kaynak

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Sanki başı ve ortaları kitaba uygun gidiyordu da sonu gitmeyecekmiş :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bitmesi büyük şok. Ansiklopedilerden dizi çekseler daha kısa sürerdi...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
döküle döküle yaprak kalmadi bit artık!!!!!!!!!!!!!!