Yapmacık İnsalar - İlişkiler

Bu konuyu okuyanlar

1BenjaminButton

Öğrenci
Katılım
24 Şubat 2016
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
28
http://1benjaminbutton.blogspot.com.tr/

Yapmacık insanlar ..

Daha makaleye başlamadan ufak bir gülümsemenin içinde gözümün önünden film şeridi gibi geçtiler lan .. Bu tarz insanlar acınası insanlar hani derdini sıkıntı paylaşırsın da " ulan ben buna söyledim ama .. " olur ya sonra kendine bir güzel söversin.Akıllanırsın zamanla da biraz geç olur.Genellikle sen teselli beklediğin için veya sadece içindekileri söyleyip rahatlamak için anlatırsın karşındaki " hıı öyle mi olmuş ? hadi canım ya .. şaka yapıyorsun. üzme kendini zamanla geçer.. inş canım ya .. " tarzı cevaplarla gelir anlattığına pişman olursun.

İlk okul öğretmenimin güzel bir sözü vardı " Sırrını açma dostuna dostunun da dostu vardır sırrını açar dostuna. " diye. Bu tarz gevşek insanlar sen derdini paylaşırken diğer taraftan " bunu hemen birine söylemeliyim ehehehe " şeklinde düşünür.Sonra diğer gevşekler gelir " ya knka duyduk çok üzüldük .. " der.Bu böyle ebesinin nikahına kadar gider sende olayların ortasında kalırsın.Götümü nasıl toparlıcam diye düşünürsün.Ne kadar yakınınızda olsa iki yüzlü, yapmacık tavırlarını görüyorsan ona karşı günlük konuşmalarında bile dikkatli olmalısın.Bana kalırsa siktiretmelisin sana yararından çok zararı dokunur.

Yapmacık insan profiline küçük değindik örnek verdik kafanızda bir şeyler canlandığına göre sevdiğim kısma geçiyorum.

İlişkilerdeki Yapmacık İnsanlar

Diyelim ki sevgiliniz var veya gerçekten var her şey tıkırında mutlusunuz " ulan daha ne yapsın çocuk benim mutlu olmam için " diyosunuz hani abartmıssınız.Şimdi o abartanlar bi kenara geçsin benimde elim ısındı biraz yazayım sağlı sollu.

Ulan mutlusun işte hiç bir problem yok normal best ya.Tanrıdan belanı mı istiyosun.Neden daha fazlası .. Yetmiyo mu amk ? Seni sevdiğini havada üçlü takla atarken mi söylesin.Bazıları der ya " bana sevdiğini söylemesin, göstersin. " e kızım gösterirse korkacaksın :)

Bir erkek mutlu ediyorsa sevdiğini kız bunu görüp sosyal medyaya " ya benim sevgilim çok şebek, benim sevgilim bana bunu dedi şunu yaptı beni böyle sevdiğini söyledi yok beni böyle hoplattı vb. " şeklinde yazılar yazmamalı ikide bir ilişkilerinden konu açıp saçma ilişkilerini anlatmamalı.Bizim tepkimiz benim şahsi tepkim genelde " yoh amk bu kadarda yapmacık olunmaz ki " oluyor.

Neden mutluluğunu milletin gözüne sokmaya çalışıyosun.Bırak özelin sana kalsın ne gerek var yani.
Ama öyle yapmazlar daha doğrusu yapamazlar.Önceki sevgililerine erkek arkadaşının yanındaki kızlara veya herhangi birine illa o nispeti yapacak.

Mutlu insan gerçekten mutlu insan özelini kendilerine saklar.Aralarındaki mutluluğun ikisinin arasından çıkmamasını ister.Hatta yeri gelir nazar değecek diye korkak.Yapmacıklar hariç.Onlar yazarda yazar.Onların tek özeli kendisi olduğu için insanlara yukarıdan bakmayı severler.Nasıl olsa sevgilim yanımda beni mutlu ediyo derler.

Çocuk bir gün farkeder bunu ( acaba bu çocuk kim ? ) velhasıl kelam yolu verir.Aga dayanamazsın.Yapmacık konuşmaları o egosu iki yüzlü karakteri iyi veya kötü aranızda geçen bir konuşmayı sürekli birilerine yetiştirme çabası ..

Yanında hanım hanımcık, çok güzel her şey tıkırında oluyor başlarda.Sevmek istiyosun yakınlaşıyosun ama o diğer yüzünü göremiyorsun işte göstermiyolar.Sonra çift oluyosun kısa bir zaman geçiyo ve özüne dönüyorlar.

Benim iki hafta sürdü arkadaşlar.Biz çift olarak bir şeyler paylaşıyorsak o bizim aramızda kalmalı.Eğer sen benim sevdiğimsen ben senin götünü kaldırıcam seni sevicem demişsem kendi kendime sen bunları görüp millete bizim ilişkimizi özelimizi dökemessin.Sen benim geleceğimsen milletin yaşantısındaki sorunları bizim ilişkimizden çok kafa yorup kendine eğlence mağzemesi yapamazsın.

Bu tarz insanlardan KOŞARAK UZAKLAŞIN diyorum ve burda noktalıyorum.

http://1benjaminbutton.blogspot.com.tr/
http://1benjaminbutton.blogspot.com.tr/
 
Üst