okanyazici29
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
yanlışlıkla içimden Allah yok dedim dinden çıkar mıyım?
Tıptaki okb bu, arkadaş obsesif düşünce içinde ama bunu kompulsif e çevirirse hastalık oluyor bunu ben yaşadım 2008 de yakalandım yaşadıklarımı bi Allah bilir çok şükür birşekilde bitti sayılır.Hiçbir Şey olmaz. @James Howlett arkadaşımızın dediği gibi bunu kabullenmen sıkıntı.
Bazıları istemeden yanlışlıkla içinden allaha sövüyor. Vesvese yada ne bileyim yapıyorlar işte.Dinden cikmayi falan gectim de bunu nasil yanlislikla demis olabilirsin onu cok merak ettim.
Bazıları istemeden yanlışlıkla içinden allaha sövüyor. Vesvese yada ne bileyim yapıyorlar işte.
Bilemiyorum nasıl oluyor ama bu durum çok yaygın.Istemeden nasil kufur edilir ki? Insan anasina babasina istemeden kufur ediyor mu mesela. Bana cok garip geliyor.
Oluyor olması gerekir mi?? neyse.6 milyar insana birşeyler oluyor olması gerekir. Hiç bir şey olmuyor.
İnanç meselesi bu durum. Dindarsa o birşey olacağına vb inanır.Dinden çoksan da birşey olacağını düşünmüyorum.
Dediğim gibi inanç meslesi.Bu mantık ile yaklaşacak olursan dünyadaki 6 milyar insana birşeyler oluyor olması gerekir. Hiç bir şey olmuyor.