Soru yanlışlıkla içimden Allah yok dedim dinden çıkar mıyım?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Olmaz kardeşim içinden geçirdiklerinden dolayı vesvese durumu yaşıyorsun bu normal ama bunu oluyor diye kabullenmen sıkıntı

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Hiçbir Şey olmaz. @James Howlett arkadaşımızın dediği gibi bunu kabullenmen sıkıntı.
Tıptaki okb bu, arkadaş obsesif düşünce içinde ama bunu kompulsif e çevirirse hastalık oluyor bunu ben yaşadım 2008 de yakalandım yaşadıklarımı bi Allah bilir çok şükür birşekilde bitti sayılır.

Videoyu izleyin bunları yaşadım bak terliği giyip giyip çıkarması yada kapıdan çıkarken bir daha geri adım atıp tekrar çıkması arkadaşlar size önerim yaşayanlar için, biliyorum çok zorlayacak ama o an geldiğinde hiçbir şekilde takmayın takıntıyı tahminimce başınıza ağrı bile girecek sanki beyniniz kafeste gibi olacak vesveseyi tekrar etmediğiniz için ama yapmayın sonra azalacak bitecek, zira bunu tekrarlarsanız sanki tekrarlayınca bitecek kurtulacam gibi asla bitmiyor hatta tekrarlayınca çoğalıyor büyüyor.

O yüzden hiç takmayın zor olacak ama takmayın.

Benim bu hastalığa yakalanmam ailevi sıkıntılar vs sebep oldu çok kötü durumdaydım çok şükür geçti şuan hiç olmuyor diyebilirim.

Dediğimi yapın zor olacak ama muhakkak yapın size bunu 34 yaşında ve 2008 den bu yana yaşamış biri olarak söylüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

@wittroc kardeşim burada gülünecek birşey yok yalnız aynısının misli misli başına gelir görürsün nasıl birşeymiş

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Bazıları istemeden yanlışlıkla içinden allaha sövüyor. Vesvese yada ne bileyim yapıyorlar işte.

Istemeden nasil kufur edilir ki? Insan anasina babasina istemeden kufur ediyor mu mesela. Bana cok garip geliyor.

Reaksiyon puanı
19,152
Istemeden nasil kufur edilir ki? Insan anasina babasina istemeden kufur ediyor mu mesela. Bana cok garip geliyor.
Bilemiyorum nasıl oluyor ama bu durum çok yaygın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 milyar insana birşeyler oluyor olması gerekir. Hiç bir şey olmuyor.
Oluyor olması gerekir mi?? neyse.

Dinden çoksan da birşey olacağını düşünmüyorum.
İnanç meselesi bu durum. Dindarsa o birşey olacağına vb inanır.
Bu mantık ile yaklaşacak olursan dünyadaki 6 milyar insana birşeyler oluyor olması gerekir. Hiç bir şey olmuyor.
Dediğim gibi inanç meslesi.