Yan hesapta hile açılması

Umut75894

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım yan hesabımda hile açtı ve ana hesabımla aynı telefon numarası ile korunuyordu.ana hesabımdaki telefonu değiştirdim eğer ki yan hesap ban yerse ana hesabımda yer mi

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Hileye destek yok forumumuzda.
Bu arada hile kullanmadım, belki ban yemez diye düşünüyorum.

Ama açığı söliyim eğer kendin hile kullanıyorsan kullanma. Ben çoğu online oyunda hile kullananlara küfrediyorum.
Refleks yaranmış bende sanırım. Hani oyunu oynayamıyorsan o hileyide kullanmamalısın arkadaş.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
Yalniz aile paylasimi yapildiysa ozamanda sıkıntı cikabilir.

Umut75894

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar inanmayanlara kendimi kanıtlicak değilim burda 3400 saat var faceit giriyorum genelde neden açayım.küfür edip hile açıyor herkes diyip bende aynı haltı yiyecek kadar küçük düşürmem kendimi ben sadece adam gibi soruyorum.arkadaş dediğim muhabbet geçti kullanırım bir ara dediğim guard a eklediğim yan hesap vardı ekledim girmiyordum bile adam dedi gireyim diye meğer hileymiş bende ana hesabımla aynı oyuna girdik adam hile açtı verdiğime pişman oldum oyunu terkettim adamı oyundan atmaya çalıştım atamadım da yani özetini izledim vuruşlarına baktım sinirlendim iyice.hani asıl hesabımda aynı telefon kayıtlıydı kaldırıp başka telefon ekledim o hile açılan hesabı ben kendim reportlayıp sildirme işlemini başlattım kapattırdım hesabı