Yalnızlığa İyi Giden Şeyler

saykopos-__-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yalnızlığa iyi giden bir şeyler arıyorum. Artık arkadaş edinme çabasını bıraktım. Ama yapacak bir şeye ihtiyacım var yoksa çok ağır ve iğrenç hissettiriyor. Lütfen fikriniz varsa söyleyin.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
açacaksın sevdiğin müziği yanında içkini içeceksin yalnızlığa iyi gelir tecrübe ile sabittir.

saykopos-__-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Aynen kardeşim seçme hakkı kendisine ait, hangisi işine gelirse iki tane etkili yöntem.
Alışık olduğum bir durum aslında. İlk okuldan beri olan bir şey. Benim hatam neden salak gibi bir umuda yer verdim ki. Her zaman olduğu gibi olacağı belliydi. Sevgili değil mesele. Ben mi malım anlamadım neden bu kadar zor ne yapmam lazım yalakalık sevmiyorum o mu lazım illa. Dost istemiyorum ondan vaz geçeli uzun zaman oldu sahte bir arkadaş olsun benden yararlansın ama en azından kendimi kandırabileceğim birisi olsun.

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
İçine kapanık biri misin kimse ile iletişim kurmuyor musun? Günümüzde birine selam versen arkadaş olunuyor ya da bir sorusuna cevap versen. Arkadaş edinme basit bence sahte de olsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama dost edinmek ayrı tabi

saykopos-__-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İçine kapanık biri misin kimse ile iletişim kurmuyor musun? Günümüzde birine selam versen arkadaş olunuyor ya da bir sorusuna cevap versen. Arkadaş edinme basit bence sahte de olsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama dost edinmek ayrı tabi
Eskiden öyle olmuştum bazı sıkıntılar oldu şimdi yazmak uzun sürer. Ama açıldım ve atılgan oldum bu tür sitelerde bile konu açtım. Bir grubun üyesi olabilmek istedim en azından beni tanımaları bile gerekmezdi.

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
Eskiden öyle olmuştum bazı sıkıntılar oldu şimdi yazmak uzun sürer. Ama açıldım ve atılgan oldum bu tür sitelerde bile konu açtım. Bir grubun üyesi olabilmek istedim en azından beni tanımaları bile gerekmezdi.
Peki bu atılganlık sosyal çevrende arkadaş edinmene katkısı oldu mu?

saykopos-__-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Peki bu atılganlık sosyal çevrende arkadaş edinmene katkısı oldu mu?
Bir süre eğlendim ama hep kısa sürdü. Atılganlık derken gel arkadaşa ihtiyacım var türünden değil normal bir seviyede. Baktım olmuyor saldım artık tek başıma olmak arkadaş aramaktan daha kolay.

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
Bir süre eğlendim ama hep kısa sürdü. Atılganlık derken gel arkadaşa ihtiyacım var türünden değil normal bir seviyede.
Anladım.
Özgüvenin hep olsun, arkadaş edinme kendi kendine gerçekleşen bir eylem bana göre biri ile nasıl arkadaş olduğunu anlamıyorsun yani en azından bende öyle. Okula gidiyor musun?

saykopos-__-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Anladım.
Özgüvenin hep olsun, arkadaş edinme kendi kendine gerçekleşen bir eylem bana göre biri ile nasıl arkadaş olduğunu anlamıyorsun yani en azından bende öyle. Okula gidiyor musun?
Lise 12. sınıfım. Dediğim gibi ilk okuldan beri çok az arkadaş diyebileceğim birileri oldu. Bir dost diyebileceğim ve 2 aylıkken tanıştığım birisi 8-9 yıl sonra arkamdan beni başka arkadaşlarının yanında zeytin ve taşla uğurladı. Gel de güven. 6. sınıfta birisi de arkamdan bıçakla kovalanmama neden oldu. Ne yapayım da güvenim olsun. Zaman geçirmek istediğim kişilerden hiçbir şey istemiyorum da.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Lise 12. sınıfım. Dediğim gibi ilk okuldan beri çok az arkadaş diyebileceğim birileri oldu. Bir dost diyebileceğim ve 2 aylıkken tanıştığım birisi 8-9 yıl sonra arkamdan beni başka arkadaşlarının yanında zeytin ve taşla uğurladı. Gel de güven.
kardeşim kimseye güvenme sırrını kimseye söyleme selam ver merhabaya durma. Sevgili veya kız arkadaşın olsun ama ona da çok bağlanma. Spor ile ilgilen. Sosyal mecralarda takıl ama fazla aktif olma. Hayat her şekilde devam ediyor moralini bozma hedeflerine ulaşmak için çalış, oku ve eğlen.

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
Lise 12. sınıfım. Dediğim gibi ilk okuldan beri çok az arkadaş diyebileceğim birileri oldu. Bir dost diyebileceğim ve 2 aylıkken tanıştığım birisi 8-9 yıl sonra arkamdan beni başka arkadaşlarının yanında zeytin ve taşla uğurladı. Gel de güven. 6. sınıfta birisi de arkamdan bıçakla kovalanmama neden oldu. Ne yapayım da güvenim olsun. Zaman geçirmek istediğim kişilerden hiçbir şey istemiyorum da.
Onlar mı sana çok güvendi yoksa sen mi onlara

saykopos-__-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Onlar mı sana çok güvendi yoksa sen mi onlara
9 yıllık dediğimin arkasından çok uğraşmıştım. Çocuktum ne bileyim öyle bir şey olacağını. Taş ve zeytinin nedeni laf sokma yarışını kaybetmemdi. Küfür etmeyi bilmiyorum ben. masum bir şekilde arkadaş edinmek isteyen bir çocuk işte nasıl anlatayım.

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
kardeşim kimseye güvenme sırrını kimseye söyleme selam ver merhabaya durma. Sevgili veya kız arkadaşın olsun ama ona da çok bağlanma. Spor ile ilgilen. Sosyal mecralarda takıl ama fazla aktif olma. Hayat her şekilde devam ediyor moralini bozma hedeflerine ulaşmak için çalış, oku ve eğlen.
Benimde sana söyleyeceğim bunlar. Yeni bir sayfa aç ve eskisi gibi olmamaya bak. Arkadaş edin ama sınırların olsun. Sınırlı olmak devamlılık için iyidir.

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,941
Halk eğitim kurslarına katıl. Mesela Saz(Müzik kursu, Resim kursu, Nakış Dantel kursu. Ortak uğraşların olan arkadaşlıklar daha kalıcı olur.

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170
Forumda takıl. :)

Routinues

Asistan
Reaksiyon puanı
168
Yalnızlığa iyi giden bir şeyler arıyorum. Artık arkadaş edinme çabasını bıraktım. Ama yapacak bir şeye ihtiyacım var yoksa çok ağır ve iğrenç hissettiriyor. Lütfen fikriniz varsa söyleyin.
Tek çare kitap okumak, kitap okumak düşünce yapını, tarzını ve ufkunu genişletir dene ve gör dünyaya bakış açın değişecek...

Warrior_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
174
Yaşadıklarının çoğunu ben de yaşadım dostum.Seni çok iyi anlıyorum.Yaşın tahminen 17-18.Bu yaştan sonra da pek bi dost güvenecek insan bulmak zorlaşıyor.Hele ki bu devirde.
Sen aç müziğini,al çayını kahveni,kitabını oku.Yada film dizi izle.Dışarı çık biraz dolaş.
Yalnızlık güzel şey. Takacak pek sıkıntın olmaz. Takıl kafana göre.

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,941
İnsanın İnsana ihtiyacı var. Üzülsek te, sevinsek te, beraber yaşarız biz bunları hep. Yalnızken eğlensen de canın sıkılır.

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Şanışer in bu konu için iyi bir cevabı vardır:

Kaderimizde yalnızlık ebedi; bu sebepten bütün tabutlar tek kişiliktir
-Şanışer

Yalnızlık bazen kalabalık olmak dan daha iyidir etrafda fazlaca çıkarcı dostun olacağına yalnız ol daha iyi

crow88

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
3,384
aslında bazen kendini insanlardan soyutlamak,uzaklaşmak iyidir,insanın kafasındaki karmaşayı ,kaosu azaltır,bunlar farklı yollar ister.
hoşuna giden kitap alır sessiz sakin odada okursun,bisiklete atlar tek başına gezersin,sinemada hoşuna giden filimleri izlersin,bazen sahile gider balık avlarsın

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Sıcak, sade, güzel bir kahveden başka ne iyi gidebilir ki? :)