tambjk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 16
O yaşta kullanma zaten![]()
Enerjiden tasaruf olsun diye bisikletinin arkasına 2 ufak tekerlek daha takıyormuş

O yaşta kullanma zaten![]()
Konu dışı ama uzmanlara bir soru, yokuş aşağı boşta gitmek daha falza yakıt sarfiyatına yol açar dediler. (aracım megane2 1.4 benzinli) doğrumudur acaba?
bakın şikayet var isimli sitede aldığım bir müşterinin eko 66 ile ilgili olarak şikayetini aynen aktarıyorum. Bana gayet mantıklı geldi..Bakın insanlar nasıl kandırılıyor..
Yaklaşık 5 ay önce yakıt tasarruf cihazı olarak adlandırılan Eko66 adlı cihazı aldım. cihazı alırken memnuniyetsiz olduğunuzda cihazımızı geri alırız dedikleri için ve sitelerindeki bazı belgelere dayanarak güven oluştu. Fakat cihazın herhangi bir tasarrufuna rastlamadım. Ta*** Mollaoğl***(şirket sahibi) aradım. Bu cihazla ilgili bende bir memnuniyet oluşmadığını, tasarruf sağlamadığını ilettim.
Kendisi benden Egzoz Emisyon Raporunu fakslamamı istedi. Ancak araştırmalarım sonucunda, yerle göğe sığdıramadıkları ve 500 TLye sattıkları bu cihazın bir elektro mıknatıs olduğunu öğrendim. Bu cihaz yakıt borusuna takılıyor ve benzinin içindeki metal partikülleri biriktiriyor. Dolayısıyla emisyon raporunda bu partiküller yanmadığı tutulduğu için Hidrocarbon atığı düşük çıkıyor.
Ta*** Beyin mantığı emisyon raporuna göre cihazın tasarruf sağladığına müşteriyi inandırmak. Ancak bu cihazın tasarruf sağladığı lanse edilerek satılması büyük bir yanlıştır. Rakamlarla da konuşacak olursak LPG yakıt tasarrufu açısından %40 tasarruf sağlıyor ve cebe hemen yansıyor bu. Eko66nın sitesinde %25 tasarruf sağladığını ifade ediyor.
Ancak ben 5 aydır 1 kuruş tasarruf etmedim. Bende cihazlarını geri alma sözlerinin olduğunu hatırlattım. O anda renk birden değişti. Ve beni mahkeme vermekle tehdit etti. Dayanaksız konuşmaya başladı, işte kış günü yakıt %30 artar vs.vs. sözler. Bende kendisine beni mahkemeye verme konusunda serbest olduğunu benimde tüketici olarak kendisini şikayet edeceğimi bildirdim.