Yakınlık sensörü sorunu

Ulassa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar samsung s20 ultra aldım ve yakınlık sensörü sorunlu gibi..arama esnasında kulakta kapalı ama kulaktan çekip ekrana baktıgınızda açılması gereken ekran bazen açılmıyor servise gönderdim sorun yok deyip geri gönderdiler acaba bu sorunu yaşayan varmı.yada ben mi yanlış kullanıyorum teşekkürler

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Cihazda ekran koruyucu var mı?

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Bende Venus E4 vardı onda da bu problem vardı ama ben sensörün kalitesizliğine bağlıyorum, sanırım kuvvetli ışık istiyor birde sensöre ışık tutmayı deneyin bakalım bu sefer ne olacak ?

Ulassa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Venus E4 vardı onda da bu problem vardı ama ben sensörün kalitesizliğine bağlıyorum, sanırım kuvvetli ışık istiyor birde sensöre ışık tutmayı deneyin bakalım bu sefer ne olacak ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sensör testi yaptım sıkıntı yok ...ama şu ekran kararma yapiyo ya kafasına göre ondan şüpheleniyom...ama bi daha samsung mu töbe 12500 ver telefon sorunlu çıksın yıllarca apple kullandım şarzından sildim bunuda silerim

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Bir kaç video izleyip yabancı forumları gezdim fakat hep sensör ile ilgili test vs. önermişler, zaten serviste bunu profesyonel şekilde yapmışlardır. Test amaçlı arama yapıp çağrı esnasında sensöre parmağınızı koyup çekin, bazen ekran geç geliyor bir videoda bunu gördüm ekran yaklaşık 5-6 saniye sonra geldi.

Ulassa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir kaç video izleyip yabancı forumları gezdim fakat hep sensör ile ilgili test vs. önermişler, zaten serviste bunu profesyonel şekilde yapmışlardır. Test amaçlı arama yapıp çağrı esnasında sensöre parmağınızı koyup çekin, bazen ekran geç geliyor bir videoda bunu gördüm ekran yaklaşık 5-6 saniye sonra geldi.

Test yaptım sonuç düzgün çalışıyor .bence bu başka birsey s10 plus la s 20 aynı sekilde sorun veriyor...

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683

Test yaptım sonuç düzgün çalışıyor .bence bu başka birsey s10 plus la s 20 aynı sekilde sorun veriyor...
Pardon eklemeyi unutmuşum birisi S10'da ki sensör ile ilgili problemlerin S20'de olup olmadığını sormuş, sanırım sizin de dediğiniz gibi genel bir sorun :)

Ulassa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanan turistlere sordum sorun yok dediler bit cok telefoncuya sordum böyle bir şikayet gelmedi hic dediler yazılımsal bir sorun değil bu

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Kullanan turistlere sordum sorun yok dediler bit cok telefoncuya sordum böyle bir şikayet gelmedi hic dediler yazılımsal bir sorun değil bu
Sizde takıntı haline gelmiş olabilir, telefonu başkasına verip kontrol ettirdiniz mi?

Ulassa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuşma bittikten sonra kulağımdan çektiğim telefonun ekranı açılmayınca açma kapama tuşuna yada ekrana çift tıklayarak açılan bir sorundan bahsediyoruz takınti değil...ben galaxsy 2 den beri her seriyi kullandım ve hic bu sekilde bir sorunla karsilasmadim

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Konuşma bittikten sonra kulağımdan çektiğim telefonun ekranı açılmayınca açma kapama tuşuna yada ekrana çift tıklayarak açılan bir sorundan bahsediyoruz takınti değil...ben galaxsy 2 den beri her seriyi kullandım ve hic bu sekilde bir sorunla karsilasmadim
Tuhaf bir durum, bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek.

Ulassa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet tuhaf olduğu için s 10 plus kullanirken forumlara yazmadım..yenisi ciksin degistircem dedim degıstirdim yine ayni ve asıl tuhaf olan iki telefonda da devamlı yapmiyor bazen yapiyor.

Kuşadasında yaşıyorum telefoncuya sorun ile ilgili gittiğimde aaaa s20 ultra kamerası nasıl diye bakıyor bırak sorunla ilgili cvp versin

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Telefon uygulaması > arama yanıtlama ve sonlandırma menüsünden bitirmek için güç tuşuna basın seçeneğini seçip tekrar dener misiniz? Belki ekranı açmak için güç tuşuna basmanız gerekiyordur. Bu arada S10'da şu an böyle bir problem yok. Telefonu kulaktan çekip düz pozisyonda tuttuğumda ekran açılmış oluyor. İlk zamanlarda bir tutarsızlık vardı ama.