• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yahşi Batı - Fragman - Cem Yılmaz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Yahşi Batı - Fragman
[SDNTV3]http://video.vidivodo.com/vidservers/server01/videos/2009/11/20/15/v200911201521390326014.flv[/SDNTV3]

Valla fragman şahane. Mutlaka izlenir bu film. :)

Fragmanda okadar komedi yok inşAllah filme saklamışlardır :)

helal olsun bu adama kazanddıgı parayı gene sinamaya yatırıyor

macunu bulduk , kıllısımı aramayalım :mrgreen:

Komedi olcak çok gülcez diye gitmeyin beklentiye girmeyin derim :) Ozaman komik olanda komik gelmiyor.

O kadar eleştiri alan arog a ben çok güldüm mesala. Bi beklentiyle izlemediğim için.

yok yok cem yılmazda az parayla film cekip recep ivedik gibi parayı bulmanın yoluna gitmiş

Güzel film olucak Cem yılmazın filmlerinde hep güzel espiriler oluyor :) Arog Gora örnek :D

bu adam ömrünün sonuna kadar aynı adamlarla mı film çekecek, hep aynı simalar..bi kere de para için değilde sanat için film çekselerde yeşil çamdaki gibi tüm ünlü aktör ve aktrislerin beraberce rol aldıkları filmlerden biri de bizim dönemimizde çekilsin..şunuda söyliyeyim recep ivedikten2den daha güzel bi film olcağı kesin..

Medya çok fazla şişirmezse beğenilir.Fragman pek iyi olmamış.Vahşi batı espri yapmak için iyi bir malzeme bakalım ne kadar kullanabilmiş bu malzemeyi..

fragman biraz ağır kalmış..ama görüntüler kıyafetler güzel olmuş
r.ivedik 2'den daha kötü yapılabilir mi diyecektim ki aklıma geldi şu yeni yerli afrika komedisi
büyük konuşmamak lazım adamlar milyon doları bastırınca en kötünün kötüsünü yaptırtabiliyorlar...Misal 2012