Yabancı kontenjanı 6+2 oldu

berkay15

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Türkiye Futbol Federasyonu, yaptığı açıklamayla 6+1’lik düzenlemeyi, 6+2’ diye değiştirerek, yabancı sınırlamasını 8 rakamına çekti.

Trabzon’daki 8 Temmuz tarihli toplantıda, yabancı kontenjanı 6+1 düzelemesine gidilmişti.

TFF

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün İstanbul’da yaptığı haftalık olağan toplantısında, yabancı statüsünde oynayan futbolcularla ilgili kontenjanı artırma kararı aldı. Yönetim Kurulu, daha önce 6 artı 1 olan yabancı statüsündeki oyuncu sayısını, 6 artı 2’ye çıkardı. Bu durumda, oyunda yabancı statüsünde yine 6 oyuncu oynayacak, kulübede ise 2 futbolcu bulundurulacak.

Yönetim Kurulu, 1 Şubat 2008 tarihinde sona erecek olan ikinci transfer ve tescil dönemini, 6 Şubat 2008 Çarşamba günü mesai bitimine dek uzattı.

Futbol Genel Kurulu tarafından alınan karar gereği, 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara’da yapılacak seçimli genel kurul için, Yönetim Kurulu, gerekli ilânların verilmesi ve hazırlıkların başlatılmasını kararlaştırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi Almanya’da oynayacağı 3 hazırlık maçının organizasyon ve yayın haklarının pazarlanması konunda gelen teklifleri değerlendirdi. FIFA ve UEFA’nın bu tür organizasyonlarda aradığı koşullara uygunluğu nedeniyle Saran Grubu ile sözleşme imzalanmasına karar verildi.

KAYNAK
http://www.spormix.com/haberDetayMiddle.asp?ID=5213

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe için tam zamanında gelen bir karar oldu, zira Appiah sorunu çözülemiyordu.

berkay15

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Baksana Hocam saat 17.00 Federasyon 6+2 kararı
saat 18.00 Maldonado' Fenerde

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
berkay15 dedi ki:
Baksana Hocam saat 17.00 Federasyon 6+2 kararı
saat 18.00 Maldonado' Fenerde

Fenerbahçe'nin uzun zamandır avrupada oynadığı rakiplerle eşit şartlarda mücadele edebilmek için yabancı sayısının arttırılması yönünde talebi vardı, az önce Fenerbahçe televizyonunda Sayın Murat Özaydınlı'da federasyonun bu yönde bir karar alması konusunda teşekkür etti.

berkay15

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Link Hocam bnm içimden geçen o yani Appi bugun sözleşmemi Fesh etmem dedi.. anca peşin para dedi. Hemen federasyon topandı.Hemen maldonada geldi.Karar çıkmasaydı maldonada nasıl imzalayacaktı fener'e

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
berkay15 dedi ki:
Link Hocam bnm içimden geçen o yani Appi bugun sözleşmemi Fesh etmem dedi.. anca peşin para dedi. Hemen federasyon topandı.Hemen maldonada geldi.Karar çıkmasaydı maldonada nasıl imzalayacaktı fener'e

Sen Fenerbahçe'yi yabancı kontenjanını arttırmak için federasyona para verdiğini mi ima etmek istiyorsun ?

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
berkay15 dedi ki:
Evet Yani KAnımca

Böyle bir suçlama yapman için elinde kanıt olması gerekir, aksi taktirde kanunlar önünde sen suçlu duruma düşersin, forum içerisinde bu tür mesajlar yazmamanı öneririm.

berkay15

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hımm ozaman benim net'de Fb ile ilgili tüM YAZILARIMIO OkursaNIZ beNİ HerhalDE ÖMür boYU İÇERİ atarlar:D:D

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
berkay15 dedi ki:
hımm ozaman benim net'de Fb ile ilgili tüM YAZILARIMIO OkursaNIZ beNİ HerhalDE ÖMür boYU İÇERİ atarlar:D:D

O konuda yorum yapamam ama böyle devam edersen forumdan atılacağın kesin :)

umudayolculuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yabancı sınırlandırmasının kalkması lazım. Kalkmıyoda ne oluyoki, sanki anadolu kulüpleri yabancı sınırlandırması var diye başa baş mücadelemi ediyo yada o zaman türk futbolu kötüyemi gidecek.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
tüm futbolcular yabancı olsun madem kulüp isimleri de İngilizce olsun :R

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Jojoba dedi ki:
tüm futbolcular yabancı olsun madem kulüp isimleri de İngilizce olsun :R

Şu bir gerçekki yabancı sınırlaması olayı artık yürümüyor, İnter takımına bakıyoruz , ilk 11 de 1 tane italyan futbolcu yok, bu takımlar bizim rakiplerimiz olduğuna göre neden kendi takımlarımızı zor durumda bırakalım.