Yabancı hosting ve Wordpress hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatihd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fatihd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhaba,

Godaddy, Turnkey, hostgator, dreamhost vb yabancı kaynaklı hosting firmalarından bir host almayı düşünüyorum ama hangisini seçeceğim konusunda tam bir karar veremedim.

Bir yandan daha ucuz shared hosting paketi var. Bir yandan da Wordpress Managed hosting bölümü var.
Themeforest'den bir template beğendim ve satınalacağım. Yani kuracağım site wordpress alt yapısı ile olacak.

Sormak istediğim ; Shared kısmından da alsam sanırım wordpress kurabiliyorum. O zaman wordpress managed hosting nedir ?
Wordpress hosting ; daha performanslı, daha güvenli, daha .. nedir ?

Kurmayı planladığım siteye günde 20 bin kişinin gireceğini varsayarak, shared hosting benim işimi görmez mi ? Ciddi fiyat farkları var çünkü.

Bir de "SEO Optimized Hosting" var.
Seo demek arama motorlarına yönelik yapılan iyileştirme ve optimizasyon çalışmaları değil midir ?
Yani google vb arama motorlarında arama yapıldığında, sayfanı ilk sayfalarda gösterebilme vs.

Shared hosting veya Wordpress hosting alındığında bu sağlanmıyor mu sanki ?
Bu hostun avantajları nedir ?

UzmanYazar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben size yüksek trafik ve işlemci hızı gerektiği için paylaşımlı hosting tavsiye etmem. 20 bin kullanıcı minimum 2 gb ram ve en az 1800 mghz xenon işlemci performansı olmadan sitenize ulaşamaz.
Size bu konuda SiberHostun 1 yıllık Vps 2 kampanyasını tavsiye ederim.
Fiyatı da gerçekten 1 aylık normal vps fiyatına 1 yıllık 120 tl.
Ve 15 gün deneme süresi bulunmakta memnun kalmadığını takdirde koşulsuz para iadesi yapıyorlar.
80 gb hard disk 2 gb ram 1800 Xenon mghz işlemci bulut teknolojisi işinizi fazlasıyla görecektir.
Adres:
Www.SiberHost.Net
Http://www.SiberHost.Net
SiberHost.net