• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

XZ Premium - iPhone 7Plus - XZ1 hangisi

Uğur Berk

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Birkaç gün içerisinde telefonumu değiştireceğim. Şu an kullandığım cihaz iphone 7.
XZ Premium, XZ1, İphone 7Plus bu üç telefon arasında kaldım. Hangi telefonu almamı önerirsiniz nedeni ile birlikte yazın lütfen.

Xz premium ile xz1 arasında düşünürdüm hakkaten hala karar veremiyorum birinin donanım daha güzel diğerinin tasarım

XZ Premium kesinlikle.Daha büyük ekran deneyimi ve daha iyi bataryası var.O güzel ekran da cabası :)

xz premium bu cihazlardan daha üstün.
-çektiğin 4k videoyu izleyebildiğin tek telefon (yine sony olan z5 pre hariç)+
-960 fps kayıt
-en güncel android sürümü
-4gb ram olmasına dolu dolu yetmesi
-bu telefonlardan çok daha iyi bir batarya

Aklıma gelebilecek neredeyse herşeyi 7 plusdan daha iyi yapan bir telefon düşün.
Işte o telefon XZ Premium
xz premium bu cihazlardan daha üstün.
-çektiğin 4k videoyu izleyebildiğin tek telefon (yine sony olan z5 pre hariç)+
-960 fps kayıt
-en güncel android sürümü
-4gb ram olmasına dolu dolu yetmesi
-bu telefonlardan çok daha iyi bir batarya
Uzun süreli kullanımda hangisini tercih etmeliyim alacağım telefonu 4-5 sene kadar kullanmam gerekecek

Uzun süreli kullanımda hangisini tercih etmeliyim alacağım telefonu 4-5 sene kadar kullanmam gerekecek
xz premium.çok stabil bir işlemcisi.pil olarak da akıllı bir sistem kullanıp pili yormuyor.Yani mesela 3300 mAh var bu telefonda 100 gün sonra da 3300 mAh kalır.Bu değer diğer hızlı şarj kullanan telefonlarda azalır.Gün geçtikçe aynı pil ömrü kısacası.IPS kullanıyor yanık falan olmaz.Düşürme ihtimaline karşı bu yeni telefonlardan s8,note 8,mate 10,iphone x falan daha sağlam olacağına eminim.

Neden telefonundan memnun değilsin de değiştirmek istıyorsun iphone 7 de iyi bir cihaz hangi özellikleri tatmin etmiyor seni

Ekran oranı yetmiyo olabilir bende 7 kullanıyorum şimdiki aklım olsa 7 plus alırdım ki sanada 7 plus almanı öneririm

Neden telefonundan memnun değilsin de değiştirmek istıyorsun iphone 7 de iyi bir cihaz hangi özellikleri tatmin etmiyor seni
Babamın telefonu eskidi benim telefonu istiyor sana yeni alalım dedi pek de memnun değildim cihazdan kendim isteyerek almadım çünkü babam almıştı yine o yüzden
--- Gönderi Güncellendi ---
Ekran oranı yetmiyo olabilir bende 7 kullanıyorum şimdiki aklım olsa 7 plus alırdım ki sanada 7 plus almanı öneririm
Neden

XZ premium şuan en stabil android telefonlar arasındadır. Sade ve şık ara yüzü var. Tasarım dert etmiyorsan o fiyat aralığında ( 3000 altı) en iyi cihaz.

Xz premium. Güvenlik ve sistem güncellemeleri konusunda sony, android cephesinde ıphone gibi bence. Stabil ve şık bir cihaz bence

Ekranı büyük seviyorsanız XZ Premium. Daha rahat tek elle kullanayım cebe falan sığsın kılıf takıncada çok hantallaşmasın diyorsan XZ1.

Eğer uzun süre kullanıcaksanız iPhone’yi tercih etmenizi öneririm.