- Reaksiyon puanı
- 332
XR alınır mı daha öncesinde ip7 telefonum olmuştu uzun süre güncelleme vermesi harika bir şeydi ancak XR bu sene çıkmadı 2018de çıktı güncelleme alması ne kadar daha devam eder
Bataryadan beklentin fazla ise ve 4 yıl performans seni memnun edecekse alınır.O bütçede videodan çok beklentin yoksa P30 da alabilirsin.XR alınır mı daha öncesinde ip7 telefonum olmuştu uzun süre güncelleme vermesi harika bir şeydi ancak XR bu sene çıkmadı 2018de çıktı güncelleme alması ne kadar daha devam eder
Alınır.XR alınır mı daha öncesinde ip7 telefonum olmuştu uzun süre güncelleme vermesi harika bir şeydi ancak XR bu sene çıkmadı 2018de çıktı güncelleme alması ne kadar daha devam eder
aslında 10k ya kadar bütçe var lakin öğrenciyim sonuçta ultra işler yapmıyorum görgüsüz gibi 10k almak saçma geliyor beni üniversitede idare etmesi yeterliBütçe tam olarak ne kadar ?
Anladığım kadarıyla bütçeniz yüksek. XR şu anda 6.2-6.5k civarında geziyor. Bu fiyata daha güncel model olan iPhone 11 alabilirsiniz.aslında 10k ya kadar bütçe var lakin öğrenciyim sonuçta ultra işler yapmıyorum görgüsüz gibi 10k almak saçma geliyor beni üniversitede idare etmesi yeterli
Samsung galaxy s20 tercih et 6.5K ve daha yeni çikmis bir telefonXR alınır mı daha öncesinde ip7 telefonum olmuştu uzun süre güncelleme vermesi harika bir şeydi ancak XR bu sene çıkmadı 2018de çıktı güncelleme alması ne kadar daha devam eder
İphone alacaksan Xr al geç.İphone 11 e bence gerek yok.Android tarafında İos sadeliği istiyorsan P30 yada Oppo reno 3 pro da alabilirsin.aslında 10k ya kadar bütçe var lakin öğrenciyim sonuçta ultra işler yapmıyorum görgüsüz gibi 10k almak saçma geliyor beni üniversitede idare etmesi yeterli
11 al yada 12 miniaslında 10k ya kadar bütçe var lakin öğrenciyim sonuçta ultra işler yapmıyorum görgüsüz gibi 10k almak saçma geliyor beni üniversitede idare etmesi yeterli
XR alınır mı daha öncesinde ip7 telefonum olmuştu uzun süre güncelleme vermesi harika bir şeydi ancak XR bu sene çıkmadı 2018de çıktı güncelleme alması ne kadar daha devam eder
tavsiyen için teşekkürler 11 almaya karar verdim; mini telefonları çok seviyorum lakin şu anki koşullarda bataryasının hızlı biteceğini iddia etti yakın çevremde teknoloji ile ilgilenen arkadaşlarımXr tabii ki alınır fakat iPhone 11 almak daha mantıklı olur çünkü bütçenizin yüksek olduğunu belirtmişsiniz. Geniş açılı kamera, OIS ve EIS frakı, performans farkı, ekstra 1 yıl güncelleme desteği, ön kamera kalitesi farkı çok fazla var.
Ha 12 Mini de var fakat küçük bir ekrana sahip. Küçük ekranı sevenler için mükemmel cihaz ama küçük ekran sevmeyenlere önermem.
annemin s8 telefonu vardı ghost screen sorunu ile karşılaştı ana ekranda bile facebook simgeleri gözüküyordu o günden beri ailecek samsung telefonlara uzağızSamsung galaxy s20 tercih et 6.5K ve daha yeni çikmis bir telefon
12 mini almayı düşünüyorsan tavsiye ederim.Batarya konusunda mah olayına takılma derim.Apple ın batarya yazılımının iyi olması ve işlemcinin verimli olmasından dolayı 12 mini günü çıkartıyor.11 e göre 1-1,5 saat daha az batarya performansı verebilir ama daha kaliteli bir ekran,şık bir tasarım ve Dolby vision hdr video çekebilen cihaz almak varken 11 almanı tavsiye etmem.Tabiki tercih senin.İyi forumlar.tavsiyen için teşekkürler 11 almaya karar verdim; mini telefonları çok seviyorum lakin şu anki koşullarda bataryasının hızlı biteceğini iddia etti yakın çevremde teknoloji ile ilgilenen arkadaşlarım
S8 deki ghost screen değil amoled yanığı.Ghost screen ips panelli cihazlarda görülebilen bir sorun.S20 de dinamik amoled olduğu için ekran yanıkları olmaz,olsada 3-4 yıl sonra olur.tavsiyen için teşekkürler 11 almaya karar verdim; mini telefonları çok seviyorum lakin şu anki koşullarda bataryasının hızlı biteceğini iddia etti yakın çevremde teknoloji ile ilgilenen arkadaşlarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
annemin s8 telefonu vardı ghost screen sorunu ile karşılaştı ana ekranda bile facebook simgeleri gözüküyordu o günden beri ailecek samsung telefonlara uzağız
s20 hiç alınmaz.Samsung galaxy s20 tercih et 6.5K ve daha yeni çikmis bir telefon
Kendi yazdığına gerçekten inanıyormusun? Konuyu açan kişi Xr alır almaz onun bileceği şey ama Xr ın S20 den iyi olduğunu iddia etmek bana göre büyük saçmalık.Xr ın batarya performansı ve işlemci dışında avantajlı olduğu bir noktayı söylermisin.S20 tasarım,ekran, stereo hoparlör, hızlı şarj,kamera,akıcılık gibi noktalarda Xr dan bariz üstün.Xr S20 nin tırnağı olamaz.ios
s20 hiç alınmaz.
xr ezer
Kendi yazdığına gerçekten inanıyormusun? Konuyu açan kişi Xr alır almaz onun bileceği şey ama Xr ın S20 den iyi olduğunu iddia etmek bana göre büyük saçmalık.Xr ın batarya performansı ve işlemci dışında avantajlı olduğu bir noktayı söylermisin.S20 tasarım,ekran, stereo hoparlör, hızlı şarj,kamera,akıcılık gibi noktalarda Xr dan bariz üstün.Xr S20 nin tırnağı olamaz.
Xr da 11 de kalite olarak ortalama kalite sunan cihazlar.Dediğiniz gibi ikiside çok kötü değil ama iyide değil.Xr ın sunduğu kalite 10 üzerinden 5,5 ise 11 inde 10 üzerinden 6.Benim eleştirdiğim nokta ortalama kalite sunan bir cihazın iyi kalite sunan bir cihazla kıyaslanıp daha iyi olduğunun iddia edilmesi.S20 dediğiniz gibi batarya performansı çok iyi değil ama batarya performansı dışında ekran, tasarım, stereo hoparlör,120hz,arka kamera,ön kamera gibi noktalarda kullanıcıyı fazlası ile memnun eden bir cihaz.S20 Xr dan genel olarak daha iyi bir cihaz.İkisinin kıyaslanmasını doğru bulmuyorum.İphone XR bu kadar gömmeyin ya rica edeceğim![]()
Anladığım kadarıyla bütçeniz yüksek. XR şu anda 6.2-6.5k civarında geziyor. Bu fiyata daha güncel model olan iPhone 11 alabilirsiniz.
Bu fiyata.aslında 10k ya kadar bütçe var
Yazdığınız yoruma bakarak cevapladım.Bu fiyata.Atlamasak ne güzel olur, değil mi?
Xr daki stereo hoparlör S20 den bir tik daha başarılı çalışıyor bu aradaXr da 11 de kalite olarak ortalama kalite sunan cihazlar.Dediğiniz gibi ikiside çok kötü değil ama iyide değil.Xr ın sunduğu kalite 10 üzerinden 5,5 ise 11 inde 10 üzerinden 6.Benim eleştirdiğim nokta ortalama kalite sunan bir cihazın iyi kalite sunan bir cihazla kıyaslanıp daha iyi olduğunun iddia edilmesi.S20 dediğiniz gibi batarya performansı çok iyi değil ama batarya performansı dışında ekran, tasarım, stereo hoparlör,120hz,arka kamera,ön kamera gibi noktalarda kullanıcıyı fazlası ile memnun eden bir cihaz.S20 Xr dan genel olarak daha iyi bir cihaz.İkisinin kıyaslanmasını doğru bulmuyorum.
S20 yi bugün Mediamarkt ta Android 11 li sürümünü inceledim.Stereo hoparlör konusunda Apple Samsung'un tırnağı olamaz.Bir video açtım,bir müzik açtım.Ses kalitesi mükemmel,ses seviyesi çok iyi.Sanki müzik dinlerken kendini konserde gibi hissediyorsun.S20 deki stereo sana stereo olduğunu sonuna kadar hissettiriyor.İşlemci ve video konusunda Apple rakipsiz ise,Ekran ve stereo hoparlör konusunda Samsung kesinlikle rakipsiz.Xr daki stereo hoparlör S20 den bir tik daha başarılı çalışıyor bu arada![]()
S20 yi bugün Mediamarkt ta Android 11 li sürümünü inceledim.Stereo hoparlör konusunda Apple Samsung'un tırnağı olamaz.Bir video açtım,bir müzik açtım.Ses kalitesi mükemmel,ses seviyesi çok iyi.Sanki müzik dinlerken kendini konserde gibi hissediyorsun.S20 deki stereo sana stereo olduğunu sonuna kadar hissettiriyor.İşlemci ve video konusunda Apple rakipsiz ise,Ekran ve stereo hoparlör konusunda Samsung kesinlikle rakipsiz.