Xpsp2 i.explorer adı değişti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atılan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

atılan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iyi günler iş yerimde kullanılan xpsp2 i.e.7 sürümünü kullanıyorum bu gün baktım masa üstü başlangıç ve görev çubuğundaki isimleri ( facer ) olmuş
programın dosyasına baktım içinde dikkatimi çekecek birşey bulamadım internette facer olarak arama yaptım karşıma hep facebook çıkartıyor bu konuda bir bilgisi olan varmı acaba hepinize iyigünler dilerim.

Eχe.CuƬioη

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Senden habersiz biri değiştirmiş olabilir kendi kendine değişmez güncel bir antivirüs ile tara eğer yedek varsa sistemi geri yükle facer nick olabilir ve Başlat çalıştır msconfig yaz başlangıçdakı exelerin ss koyarsam sevinirim ve explorer kullanmanı tavsiye edmem artık çocuklar bile sayfalara trojen gömebiliyor

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Bazı acemi kullanıcılar Internet Explorer'in adını "face, faceye giriş, facebook vs" gibi değiştiriyorlar.. Bir kaç müşteri bilgisayarında görmüştüm.

Benim fikrim bilginiz dışında biri değiştirmiş ve "face" yazarken "e" tuşuna bastığında yanlışlıkla yanındaki "r" yi de tuşlayarak yazılmış olduğudur.

Büyütülecek bir durum değil. Tekrardan "Internet Explorer" yazsanız bile aynı kişi tekrar isim değişikliği yapabilir. :D :D

Eχe.CuƬioη

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Explorer isim değişse bile sayfanın ismini alır bu bir ihtimal değildir.

atılan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hepinize teşekkür ederim spyware dr ile tarama yaptırıp virüs temizlettikten sonrada değişmedi ve el ile tekrar ad değiştirdim şu anda sorun kalmadı gibi