Xperia Z3 alsam Nasıl olur ????

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IDAHO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Arkadaşlar Kurban Bayramı sonrası sabırsızlıkla beklediğim telefonu alıcam tabi Sony 6 ayda bir model çıkarınca bi nebze biraz heyecanım azaldı.... Şimdi Xperia Z3 alsam işlemcisi eski mi kalmış olur veya 64 bit uygulama desteklemiyceği için sıkıntı olur mu ... En az 2 yıl kullanmayı düşünüyorum değermi sizce fikirlerinizi bekliyorum....

Not: LG G4 de çok öneriliyo ancak tasarım benim için çok önemli ve Sony bu konuda beni büyüledi.....

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Tek sorun kamera olur. Onun haricinde sıkıntı yok, çok stabil Z2 bile.

loginevre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Z2 kullanıyorum yaklaşık 5 ay oluyor şuan bir sıkıntı yaşamıyorum memnunum

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
G4'ün kronik sorunları var.
Z3 alırsanız memnun kalabilirsiniz.

B

Beysan35

SDN Okuru
kardesim inan bende almayı düşünüyorum z3 benimde kafama takılan 32bit islemcisi olması z5 te geliyor birden fiyatlar düşme yapmasın. yoksa direk z3+ mı alsak o da çok pahalı.

Kardeşim,

Bir süredir bende telefon arıyorum en son z3 te karar verdım fakat mutlaka bakır rengini alacağım.

Forumdaki Kardeşlerim,

Para sıkıntısı sebebiyle 1.400 e İkinci EL alma mı önerir misiniz

Son Olarak,

Sony xperia M5 yolda beklemeli mi almalı mı fiyat düser mi?

S

SDN 1123254865

SDN Okuru
tercihiniz sony kalitesinden yana olsun derim. çevremdeki lg kullanıcıları 2 yıla ulaşmadan er yada geç pişman oluyorlar. :yes:

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
z3 iyidir de z3+ öneririm ben. şarj olayı bi süre sonra rahatsız ediyor..

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar Kurban Bayramı sonrası sabırsızlıkla beklediğim telefonu alıcam tabi Sony 6 ayda bir model çıkarınca bi nebze biraz heyecanım azaldı.... Şimdi Xperia Z3 alsam işlemcisi eski mi kalmış olur veya 64 bit uygulama desteklemiyceği için sıkıntı olur mu ... En az 2 yıl kullanmayı düşünüyorum değermi sizce fikirlerinizi bekliyorum....

Not: LG G4 de çok öneriliyo ancak tasarım benim için çok önemli ve Sony bu konuda beni büyüledi.....
g4 tasarım ve malzeme hariç daha iyi z3 den ama z3 de alınır ve 2 yıl kullanırsın sadece kamerası pek tatmin etmeyebilir...