Xperia Z2 Kutusundan Çıkıyor! VİDEO

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Xperia Z2 Kutusundan Çıkıyor! VİDEO

[video=youtube;DcHaomIaz_4]http://www.youtube.com/watch?v=DcHaomIaz_4[/video]

Xperia Z2, ShiftDelete.Net test merkezine ayak bastı ve ilk karşılaşma anımızı sizlerle paylaşmak istedik. Bakalım 2.199 TL karşılığında kutudan ne çıkıyor?

Sizce bu fiyatı hak ediyor mu?

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana biraz kalın göründü ama yinede kral telefon...

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Mükemmel bir cihaz. Ayrıntılı test için sabırsızlanıyorum..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada, bıçağın işi bittiyse alabilir miyim? az işim var da.. :)

Falkir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2199 tl vererek aldığım telefon çok başarılı buldum. Yurt dışına kıyasla kutu içeriği daraltılmış olsada genede ücretini hakediyor keşke kutu içeriğinde olsa dediğim cihazda gürültü önleyici kulaklığı.Video için teşekkürler emeğine sağlık yalnız aklımda bir soru işareti kaldı abi o bıçak nedir ya nasıl bi fantezidir öyle ekmek bıçağı ile kutu açmak :lol: yokmuydu makas felan :).Bıçağı görünce aklıma ilk gelen geçenlerde izlediğim bir video idi bıçakla güzelim xperia z2 nin ekrarnına kanyonlar açtı resmen adam dedim buda onlardan heralde :mrgreen:

Reaksiyon puanı
10,315
bu telefon tanıtılalı kaç ay oldu hatırlamıyorum. diğerleri takriben bir ay içinde piyasaya sürerken sony'nin bu hantallığına akıl erdiremiyorum. öyle ki bir üst modeli olacak olan z3 konuşulmaya başlandığı halde hemde.

fiyat epey yüksek, milletin almak için öyle kuyruk oluşturacağını pek zannetmiyorum.

yakında kullanıcı yorumlarından kaç para edeceğini asıl o zaman göreceğiz. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Akıl ermiyecek durum yok aslında, yetiştiremiyor adamlar. ps4 kapalı borsa satılıyor bi yandanda telefon ve kimbilir kaç kalem ürün. YAni koskoca sony yetiştirmesi lazım tabi ama sınırlı ürün üretmekle her kesime farklı ürün üretmek başka şey. Fabrikada yada fabrikalarda kan gövdeyi görütüyordur görmek isterdim doğrusu. :)

z3 olayına gelince istediği kadar konuşulsun öyle 6 ayda bir amiral gemi falan piyasa lafları bunlar, gerçekçi değil. z2 daha yeni girdi z3 kimbilir ne zaman..

ama z3 tasarım olarak farklı olacak yuvarlak hatlı olacak diyollar bakalım. Herşeyi eleştirildi baştan yaptılar tasarımda değişirse ne kusur bulacaklar ben asıl onu bekliyorum. İnsanımızın yaratıcılığına çok güveniyorum.

Son olarak değil iphone,z2 hiçbir telefon bu paraları etmez ama insanımızda paşa paşa veriyor nokta.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ön yüzdeki boşluklardan biraz daha arınması çok iyi olmuş. 2199 TL yede bence değer.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Cihaz güzel ancak ben 32 gb lg g2 ye bile 1200 verirken acaba değer mi diye düşünüyorum vergiler aradaki kar payları derken cok yukseliyor malesef fiyatlar kutu içeriği zengin falan da değil normal yurtdısında acayip fırsatlar uygulanıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5 gün önce vodafoneden faturam üzerine 2.520 tl ile aldım. bataryasından dolayı beni cezbetti ama 1 günü tam çıkarmaması ve kamera kısmında aşırı ısınma bende hayal kırıklığı yarattı. htc one bırakıp böyle bir takozu aldığıma pişmanım. keşke htc m8 alsaydım diyorum. sizde benim gibi demeyin ve görerek alın. dokunun.

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Yav arkadaş bir türlü anlamıyorum Sony veya başka markalar olsun, yurtdışı kutu içeriği epey zengin ama aynı modellerin TR kutu içeriği vasat :cursing:

Bir bilen varsa lütfen açıklasın niye böyle ?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Yav arkadaş bir türlü anlamıyorum Sony veya başka markalar olsun, yurtdışı kutu içeriği epey zengin ama aynı modellerin TR kutu içeriği vasat :cursing:

Bir bilen varsa lütfen açıklasın niye böyle ?
Bildiğim kadarıyla 2399 dan giriş yapacaktı
Daha sonra dock ile nc kulaklığı çıkardılar 2199 yaptılar fiyatı
Yani kulaklık ve dock olayını birazda kullanıcıya bırakmış oldular

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Yine berbat bir kutu içeriği... Yurtdışından alanlar çok şanslı, içinden Digital Noise Cancellation teknolojili kulaklık ve dock şarj çıkıyor. Bizde de anca dandik bi kulaklık versinler...

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlarında dediği gibi şu kutu içeriğine cezbedici bir kaç hediyesi olaydı iyi olurdu. :D