Xperia z1 ve sony center

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bir arkadaşım bana bu konuyu açmamı söyledi.kendisi yurtdışından iphone almayı düşünüyor.genpa servisi telefona birşey olsa mesela bataryasının değişmesi gerekse veya dokunmatik ekran felan değişmesi gerekse illa genpa garantilimi olması lazım ankara'daki genpa teknik servisine parası neyse verip değiştiremezmi deminde dediğim gibi genpa garantilimi olması lazım yurtdışından alacağı için garantisi olmayacak parasını verip değiştiremezmi.Teşekkürler

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu konuyu bir arkadaşım açmamı istedi.arkadaşım yurtdışından xperia z1 alacak.sorduğu soru ise şu;ben bu telefonu yurtdışından alsam türkiyedeki sony center da telefonun sorunları ile ilgilenirlermi(batarya değişimi,ekran değişimi vb.)yurtdışından alacağı için garantisi olmayacak.mesela bataryasının değişmesi gerektiğinde parası neyse verip değiştirebilirmi?garantisi olmadığı için garanti ile değiştiremez,parası neyse verip öyle değiştirecek. arkadaşım cevaplarınıza göre telefonu alacak.Teşekkürler

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bildiğim kadarıyla eğer kaçak yollardan getirmez, yurtdışı garantisiyle birlikte alıp resmi yollarla pasaporta kaydettirirse Türkiyede de garantiden faydalanabiliyor. Sony xperia S kullanırken öğrenmiştim bunu. Tabi benimki doğubank ürünüydü. Elimde hiçbir belge olmadığından faydalanamamıştım.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bildiğim kadarıyla eğer kaçak yollardan getirmez, yurtdışı garantisiyle birlikte alıp resmi yollarla pasaporta kaydettirirse Türkiyede de garantiden faydalanabiliyor. Sony xperia S kullanırken öğrenmiştim bunu. Tabi benimki doğubank ürünüydü. Elimde hiçbir belge olmadığından faydalanamamıştım.
kaçak yollardan getirmeyecek pasaporta kayıtlı olacak.yurtdışı garantisi bitse parası ile değiştiremezmi?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Parayı verdin mi herşey yapılır :)

Yurtdışından gelen uluslararası garantisi biten ipadi apple türkiyeye azbir ücret vererek birebir değişim yaptırdık..

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
iphone veya xperia z1 cevaplara göre fikrini değiştirecek

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Parayı verdin mi herşey yapılır :)

Yurtdışından gelen uluslararası garantisi biten ipadi apple türkiyeye azbir ücret vererek birebir değişim yaptırdık..
teşekkürler demekki değişiyormuş

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sony yetkili servisi her türlü değiştirir parayı verdikten sonra.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
teşekkürler.değişimde sıkıntı olmadığı için herhalde xperia z1 alır

TechnologyBoss

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Ben dün sony center a gidip telefonumu bimeksden aldığımı ve sony tr garantisi olmadığını söyledim. Bir sorun halinde servise gidersem ücret karşılığı yapılırmı diye sorduğumda cevap olumsuzdu.

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bildigim kadarıyla nerden alırsanız alın (İTHALATCI FIRMA URETIMLERI HARIC) O şirket Apple Sony LG HTC vs vs 1 Yıl Uluslar arası garanti saglıyor...

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
herkese yorumları için teşekkürler arkadaşım xperia z1 almaya karar verdi