Xperia z1 ses karşılaştırması

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar htc one ile xperia z1 arasında bir ses karşılaştırması buldum ben arada pek bir fark olduğunu sanmıyorum htc nin sesi daha fazla çıkıyor ama bence fark çok az birde siz dinleyin ben tam olarak bir fark duyamadım

[video=youtube;kXydSEFLaKs]http://www.youtube.com/watch?v=kXydSEFLaKs[/video]

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
HTC One far ediyo birader, Z ye göre bariz bir iyleştirme yapıldı Z1 ancak Beats Audio farkı var arada. Ama sony vazgeçilmez :)

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
HTC One far ediyo birader, Z ye göre bariz bir iyleştirme yapıldı Z1 ancak Beats Audio farkı var arada. Ama sony vazgeçilmez :)
tabiki htc one dan daha fazla ses çıkacak ama benim demek istediğim şey aslında öbür telefonlara göre ses farkıydı zaten htc en iyi ses kalitesi veren telefon olduğu için daha iyi ses kalitesi olur. başka telefon ile karşılaştırmasını bulamadığım için bunu sordum yani öbür telefonlarda hemen hemen htc nin yanında böyle kalır demek istemiştim konuya biraz yanlış yazdım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

burdada s4 ve htc nin karşılaştırması var http://www.youtube.com/watch?v=J_JsWtManuc yani demek istediğim iki telefonunda htc ye karşı sesi daha az çıkıyor yani s4 ile z1 in sesi hemen hemen aynı. konuya aceleyle biraz yanlış yazdım kusura bakmayın

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
arkadaşlar htc one ile xperia z1 arasında bir ses karşılaştırması buldum ben arada pek bir fark olduğunu sanmıyorum htc nin sesi daha fazla çıkıyor ama bence fark çok az birde siz dinleyin ben tam olarak bir fark duyamadım

[video=youtube;kXydSEFLaKs]http://www.youtube.com/watch?v=kXydSEFLaKs[/video]
kardeşim fark var arada... ses kalitesi bass tiz htc one da bariz hissediliyor unutma kalite yüksek ses değildir denge,tiz,bas vsvsv ayardır
kazanan: htc one

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kardeşim fark var arada... ses kalitesi bass tiz htc one da bariz hissediliyor unutma kalite yüksek ses değildir denge,tiz,bas vsvsv ayardır
kazanan: htc one
dediğim gibi aceleyle konuyu biraz yanlış yazdım s4 ve htc nin karşılaştırması var http://www.youtube.com/watch?v=J_JsWtManucyani demek istediğim iki telefonunda htc ye karşı sesi daha az çıkıyor yani s4 ile z1 in sesi hemen hemen aynı. konuya aceleyle biraz yanlış yazdım kusura bakmayın

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Z1'in sesi, S4'den kat kat üstün bizzat test ettim. HTC One ses konusunda on numaradır. Ama bi' ses içinde telefon tercih edilmez. :)

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Z1'in sesi, S4'den kat kat üstün bizzat test ettim. HTC One ses konusunda on numaradır. Ama bi' ses içinde telefon tercih edilmez. :)
bunu duyduğum iyi oldu,zaten sesi kötü olsaydı bile z1 i alacaktım sadece aldığımda hayal kırıklığına uğramamak için sormuştum,bu arada siz test ettiğinizde s4 den daha iyi bir ses kalitesinden mi bahsediyorsunuz yoksa ses yüksekliğimi?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bunu duyduğum iyi oldu,zaten sesi kötü olsaydı bile z1 i alacaktım sadece aldığımda hayal kırıklığına uğramamak için sormuştum,bu arada siz test ettiğinizde s4 den daha iyi bir ses kalitesinden mi bahsediyorsunuz yoksa ses yüksekliğimi?

Kalite, yükseklik olarak aynı gibi ama Z1 birazcık daha üstün.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
herhalde z1 ile s4 ün sesi hemen hemen aynı belki z1 in sesi biraz düşük olabilir yanlışım varsa düzeltin ben böyle düşünüyorum
ses yüksekligi z1 in s4 den daha az ama önemli olan ses yüksekligi ile kaliteli sesin birlikteligi bu konuda en iyi htc one sonra s4 denilebilir..

dış hoparlörlerdenmi bahsediyorsun...

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Alakası bile yok bence hem hoparlörden çıkan ses yüksekliği hem de ses kalitesi bakımından Z1 , s4 - G2 gibi cihazlardan açık ara üstün özellikle ses kalitesi olarak.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Alakası bile yok bence hem hoparlörden çıkan ses yüksekliği hem de ses kalitesi bakımından Z1 , s4 - G2 gibi cihazlardan açık ara üstün özellikle ses kalitesi olarak.
bencede demin kendim karşılaştırdım s4 e göre hem sesi daha yüksek çıkıyor hemde ses kalitesi açık ara daha iyi

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ses yüksekligi z1 in s4 den daha az ama önemli olan ses yüksekligi ile kaliteli sesin birlikteligi bu konuda en iyi htc one sonra s4 denilebilir..

dış hoparlörlerdenmi bahsediyorsun...

Dış hoparlörden bahsediyorum. Zaten Sony'nin de gelişmiş ses efektleri var. Dinamik normalleştirici, xLouD, Clear Phease, Surround Sound, Saf stereo gibi S4'den üstün yönleri var. Zira S4 ile Z1 hiçbir yönden karşılaştırılmamalı bile.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Dış hoparlörden bahsediyorum. Zaten Sony'nin de gelişmiş ses efektleri var. Dinamik normalleştirici, xLouD, Clear Phease, Surround Sound, Saf stereo gibi S4'den üstün yönleri var. Zira S4 ile Z1 hiçbir yönden karşılaştırılmamalı bile.
sizede çok soru soruyorum ama kusura bakmayın acaba sony nin bu özellikleri kulaklıkla dinlerkende geçerlimi?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
tamam donanım olarak karşılaştırılmamalı ama ses çıkışı konusunda z1 su geçirmedigi için hoparlörün performansını kötü yönde etkiliyor...

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
tamam donanım olarak karşılaştırılmamalı ama ses çıkışı konusunda z1 su geçirmedigi için hoparlörün performansını kötü yönde etkiliyor...

Yani illa S4'ü üstün gösterecen. Su geçirmez diye havuza sokacak değilsin ya.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Şu Sony'nin şekle bak.Tam bir takoz.Estetikten eser yok.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Plastik fanboyları basmış konuyu. :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ya abi geçin şu takoz muhabbetini . İlle alete laf atacaksınız demi ? Size göre takoz olan bir şey başkasına göre kaliteli olabilir . Boşuna takoz makoz yazıp insanları yanıltmaya gerek yok. Bana göre Z1 kusursuz bir cihaz. Size göre olmayabilir. Ama anlamsız karalama çabanızdan vazgeçin artık. Kusuru varsa söyleyin. Kusuru diyorum bakın ki takoz olması(!) bir kusur değildir. O size göredir. Mesela bana göre değil. Bilmem anlatabildim mi .

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
şu fanboylar eminim telefonu eline bile almamışlardır:angry:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Takoz demelerinin sebebi terlik lastiğinden cihaz kullanmaları o yüzden fazla dikkate almayın derim :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Cercevelerin kalin oldugu gercek ama cihazi ele alinca kaliteliyim diyor, çerceveler diğer artilarin yaninda önemsiz kaliyor. Z1 in asil sorunu fiyati ona yapacak bisey yok, iphone dahil hicbir telefona o para verilmez.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Cercevelerin kalin oldugu gercek ama cihazi ele alinca kaliteliyim diyor, çerceveler diğer artilarin yaninda önemsiz kaliyor. Z1 in asil sorunu fiyati ona yapacak bisey yok, iphone dahil hicbir telefona o para verilmez.
ben'm icin fiyat sorunu yok