Xperia z1 kulaklık sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan taakif3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

taakif3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar

xperia z1ime kulaklık takıp müzik dinlerken sağ kulaklıkta ses var fakat sol kulaklıktan ses gelmiyor kendi orjinal kulaklığıyla iphone samsung kulaklıklarıyla da denedim. aynı sorun hepsinde var. sorun kulaklık girişinde mi yoksa yazılımsal mı yardım lütfen. teşekkürler.

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Selam arkadaşlar

xperia z1ime kulaklık takıp müzik dinlerken sağ kulaklıkta ses var fakat sol kulaklıktan ses gelmiyor kendi orjinal kulaklığıyla iphone samsung kulaklıklarıyla da denedim. aynı sorun hepsinde var. sorun kulaklık girişinde mi yoksa yazılımsal mı yardım lütfen. teşekkürler.

Bende'de kulaklık kablosu oynadığı zaman ses gidip geliyordu bunun jak girişinden olabileceğini düşündüm suda telefonu yıkadım jak girişine su tuttum düzeldi.Seninde büyük ihtimal jak girişi içinde toz veya bir cisim kaçmış olabilir.İstersen bir dene kapakların kapalı olduğuna dikkat et.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teşekkür ederim ilginize fakat telefonu suya sokmadım sokmayıda düşünmüyorum deneme yanılma usulü başka sıkıntılar doğurabilir sonra belki yazılımsalsa başkalarıda yaşamıştır sorunu diye yazdım bakalım

taakif3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediğin gibi komple suya sokmadımda jak girişine şırıngayla su sıktım şimdi ses seviyesi düşük şekilde geliyo sol kulaklıktan temassızlık var heralde garantiyemi versem acaba

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Jak girişine tam oturmadığı zaman veya temassızlık olduğu zaman ses az gelir veya tek bir taraftan gelir veya cızırtı olur.
Sana tavsiyem ıslak ince bir bezle içini temizle,zarar vermeden dikkatli bir şekilde,lakin aynı sorun devam ederse garanti yolu gözükücektir cihaza.

taakif3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Jak girişine tam oturmadığı zaman veya temassızlık olduğu zaman ses az gelir veya tek bir taraftan gelir veya cızırtı olur.
Sana tavsiyem ıslak ince bir bezle içini temizle,zarar vermeden dikkatli bir şekilde,lakin aynı sorun devam ederse garanti yolu gözükücektir cihaza.
şimdi farkettim kulaklığı yarım sokunca soldan tam geliyor tam sokunca sağdan ben orjinal kulaklığını değilde samsung kulaklığı kullandım genelde belki girişleri tam uyuşmuyordur veya kalındır teki yerlerini bozmuş olabilirmi acaba

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sanırım tam teşisi koydum bu kulaklık ucu 4 bölmeden oluşuyor en alttaki ilk bölme sol sulaklık 2.bölme sağ kulaklık az sokunca soldan ses normal geliyor sağdan gelmiyor çok sokunca sağdan normal soldan cok az geliyor. yani burdan dediğim sonuç çıkar heralde 2. bölmenin değdiği yerde temassızlık yok fakat ilkinde var bence şuan dipteki su iletiyor sesi su buharlaşınca soldan bu az miktar gelen ses yine gelmeyecek.

garantiye verince sonuç alırmıyım ne gibi bir işlem yaparlar ? bilginiz var mı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

şimdide 2 sinden normal ses alıyorum fakat son 2-3 ses seviyesinde yani yüksek ses seviyesinde kesiliyor ses 2 sindende yani görmüyor kulaklığı anlamadım gitti ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de bu sorun var su felanda tuttum olmuyor çaresi servise vermek mi ki?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de aynı sıkıntı var. Büyük ihtimalle problem oluşmadan önce hoparlörün jakını taktım ve jak girişe zarar verdi... Çözüm bulan olursa yazsın lütfen. Evet suyun faydası oldu ama devam ediyo bir tafaf kısık ...
-Benimki de servislik yoksa..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Müzik çalarken kulaklık tktımmı ses geliyor boştayken taktım mı hiç bir etkisi yok
Sorun ne olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Müzik çalarken kulaklık tktımmı ses geliyor boştayken taktım mı hiç bir etkisi yok
Sorun ne olabilir

Aynısı Bendede Vardı Telefonumsa: Sony Xperia Z3 Arkadas Suya Soktu Telefon 7/24 Kulaklıkta Algılıyordu Sonra "toggle headset" adlı bir program indirdim ve Speaker Moduna Aldım Gecici bir cözüm deneyebilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende de aynı sorun oluyor kulaklık orjinel sony kulaklığı bende bir tarafı çalışmıyor ama samsung cihazlarda gayet güzel çalışıyor servisi aradım format atın diyar ama telefonu yedeklemek vs çok uzun sürer daha basit yolunu bilen ve bu soruna çozüm bulabilen var mı

N

nefesu

SDN Okuru
Kulaklıkta sorun yok sony z2 kullanıyorum kulaklık dier telefonlarda sorunsuz çalışıyor fakat bende 1 i çalışıyor oynatınca bazen düzeliyor çözüm bilen varmı?