Xperia Z1 Hakkında Kafamı Kurcalayanlar?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar herkese merhaba. Bu aralar Xperia Z1'ye acayip merak salmış durumdayım. Telefon malzemesi, üstün su geçirmezliği ve gücüyle çok güzel fakat bir sorum var. Ben S4 kullanıyorum ve eğer xperia alırsam S4'ü karedşime vereceğim. Veririm vermesine de S4'te bir sürü (kimine göre )gerekli (kimine göre) gereksiz özellik var ve ben bunların çoğunu beğeniyorum açıkçası kim ne derse desin bence kullanışlılar. Ama xperia'larda izlenimlerine göre S4 kadar özellik yok. Örneğin youtube'a S4 tips, tricks yazınca sayısız video çıkarken Z1'de bulabilirsen 5-6 tane. Z1 kullananlar telefonun pratik özelliklerini söyleyebilir mi? Mesela S4'te ters çevirince susturma, avuçla kapatınca susturma, avuç içi hareketle screenshot alma, multiscreen gibi bir sürü özellik var. Bunlardan Z1'de de var mı? Bir de son bir soru S4'ü bir kere servise yolladım batarya için çok memnun kaldım. Sony servisi nasıldır? Şimdiden teşekkürler...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Sen ne çeşit bı troll çıktın bilader

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sony paralı asker yolluyor foruma, halbuki bu forumda gönüllü yapan troll var. :lol: