Xperia Z vs Iphone 4S

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Z den sonra 4s kötü gelir ama 5 alabilirsin gayet güzel gelir

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
4S'in ömrü benim için bitti.
İphone 5 almak daha mantıklı.
Ya da diğer Android telefonlara yönel.

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben de 4s var esime z1 aldim hala da 4s diyorum. 4s bitti diyen kardeşime selam olsun;)
Bu arada telefonumda vine, fb, tapatalk, surf, Twitter, oyun, watsap, line, SMS, konuşma yani herseyimi yapıyorum. Tek problem yaşadığım konu pili. 3 senedir kullanıyorum ve pili bariz sekilde beni zorluyo. Yanında şarj aletimi taşıyorum;)
4s iyidir bakma sen kimseye. Bu arada esim çok isteyerek aldı ama simdi pişman, titreşim bozuldu, asırı ısınma var. Servise gondericem. 4s imin sadece power tuşunu değiştirdim ben, basmakta sorun yasamıştım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iPhone devri bitti birde tırt wp kullanan mefta markanın modeli Lumia öneren olmuş... oda 2 sene sonra çöp... NOKIA öldü bitti... iPhone demode oldu... + çöp... xperia z çok daha kullanışlı ve performanslı...

Marc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5S alıyorum hayırlısıyla...

unsur

Asistan
Reaksiyon puanı
106
arkadaşım tavsiyem 5s, 1 hafta oldu alalı android kitkat çok iyi işletim sistemi hatta ios bir telefon almam diyordum, yaklaşık 1 yıldır da macbook air kullanıyorum windowstan mac os x e geçerken zorlanırım diyordum ama iyi ki de almışım muhteşem bir işletim sistemi, telefonda ise androidden başka kullanmam diyordum ki, bir an için esti ve 5s aldım android gerçekten çok iyi kesinlikle lafım yok ama ios da en az onun kadar iyiymiş hattta bulamam dediğim uygulamaların hepsi var ve daha kararlı. hiç düşünme ve git o lanet olası 5s'i al.

Marc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım tavsiyem 5s, 1 hafta oldu alalı android kitkat çok iyi işletim sistemi hatta ios bir telefon almam diyordum, yaklaşık 1 yıldır da macbook air kullanıyorum windowstan mac os x e geçerken zorlanırım diyordum ama iyi ki de almışım muhteşem bir işletim sistemi, telefonda ise androidden başka kullanmam diyordum ki, bir an için esti ve 5s aldım android gerçekten çok iyi kesinlikle lafım yok ama ios da en az onun kadar iyiymiş hattta bulamam dediğim uygulamaların hepsi var ve daha kararlı. hiç düşünme ve git o lanet olası 5s'i al.

Gerçekten 5S başka bir şey kalite akıyor, kullananlar öve öve bitiremiyor zaten. Sanırım artık İOS kullanma vakti...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

Arkadaşım bir soru sormak istiyorum eğer müsaitsen bır denermısın touch ıd tek seferde okuma yapıyor mu elın hafıf terli iken yoksa her okumaya touch ıd yı temızlemek zorunda kalıyor musun ?

5s kullanıyorum lanet olası şey dokumuyor delirtti servise bırakacagım eğer okyuorsa bu bılgıye dayanarak savunma yapacagım.

unsur

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Arkadaşım bir soru sormak istiyorum eğer müsaitsen bır denermısın touch ıd tek seferde okuma yapıyor mu elın hafıf terli iken yoksa her okumaya touch ıd yı temızlemek zorunda kalıyor musun ?

5s kullanıyorum lanet olası şey dokumuyor delirtti servise bırakacagım eğer okyuorsa bu bılgıye dayanarak savunma yapacagım.

okuyor touch id' de hiçbir sorun yok. yalnız tanılama yaparken bayağı bir dokun çek yaptırıyor sonrada tutuşuna göre okuma yapıyor. inan her sabah spor yapıyorum, havalardan dolayı da epeyce terliyorum. inan ki hiçbir sorun yok anında menülere ulaşıyorum yani telefon açıiıyor. Teknik servisle macbook air'ım olduğu için ( telefonla destek aldım) şunu rahatça diyebilirim ki şuana kadar karşılaştığım en iyi 3 teknik servisten biri (macbook ve iphone için apple, notebook için dell, modem için airties) sana yardımcı olacaklarına eminim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tek kötü yanı itunes ile uygulama ve müzik yüklüyorsun farklı bir durum varsa beni aydınlatabilirsen sevinirim ayrıca itunesdan indirilen görüntüleri açabiliyormuş yani legal olan ama ben kendime ait görüntüleri atamaz mıyım daha bir hafta oldu alalı çok fazla içeriğini bilmiyorum dediğim gibi eğer bilgini paylaşırsan sevinirim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
tek kötü yanı itunes ile uygulama ve müzik yüklüyorsun farklı bir durum varsa beni aydınlatabilirsen sevinirim ayrıca itunesdan indirilen görüntüleri açabiliyormuş yani legal olan ama ben kendime ait görüntüleri atamaz mıyım daha bir hafta oldu alalı çok fazla içeriğini bilmiyorum dediğim gibi eğer bilgini paylaşırsan sevinirim.

Telefonunuzamı resim, müzik atmak istiyorsunuz yoksa telefondan bilgisayaramı anlamadım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
özgürce müzik paylaşımı isteyen, özgürlüğüne düşkün delikanlı adam iPhone almaz... aman ha...

unsur

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Telefonunuzamı resim, müzik atmak istiyorsunuz yoksa telefondan bilgisayaramı anlamadım?

telefondan mac os x mavericks'e atmak istiyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

özgürce müzik paylaşımı isteyen, özgürlüğüne düşkün delikanlı adam iPhone almaz... aman ha...
bu nasıl bir anlayıştır hatta anlayışsızlıktır, ben android'i kötülemedim hatta mükemmel bir sistem olduğunu da söyledim, h,ç mac kullandın mı ha özgürlüğüne düşkünsündür, beleş windows varken, herşeyi para vermeden cracleyerek kullanmak varken, aynı şeyi iios içinde geçerli sanıyorsun arkadaşım madem delikanlısın windowsdaki ve android de ki programlara para öde de görelim özgürlüğü delikanlılığı

Marc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu yazılanlara göre İos daha profesyonel bir sistem diyebiliriz?