İnşallah gönlünüzce olurBugün 4ü elime aldığımda ekran gerçekten çok küçük geldi çok zorluk çektim kesinlikle almayacagım 4ü :tongue:
4s kullana kullana gözüm bozuldu almayın almayın

İnşallah gönlünüzce olurBugün 4ü elime aldığımda ekran gerçekten çok küçük geldi çok zorluk çektim kesinlikle almayacagım 4ü :tongue:
4s kullana kullana gözüm bozuldu almayın almayın![]()
Android de alabileceğin tek telefon m8 hatta onu bile alma lanet ettim Android e ben ya4S'in ömrü benim için bitti.
İphone 5 almak daha mantıklı.
Ya da diğer Android telefonlara yönel.
arkadaşım tavsiyem 5s, 1 hafta oldu alalı android kitkat çok iyi işletim sistemi hatta ios bir telefon almam diyordum, yaklaşık 1 yıldır da macbook air kullanıyorum windowstan mac os x e geçerken zorlanırım diyordum ama iyi ki de almışım muhteşem bir işletim sistemi, telefonda ise androidden başka kullanmam diyordum ki, bir an için esti ve 5s aldım android gerçekten çok iyi kesinlikle lafım yok ama ios da en az onun kadar iyiymiş hattta bulamam dediğim uygulamaların hepsi var ve daha kararlı. hiç düşünme ve git o lanet olası 5s'i al.
arkadaşım tavsiyem 5s, 1 hafta oldu alalı android kitkat çok iyi işletim sistemi hatta ios bir telefon almam diyordum, yaklaşık 1 yıldır da macbook air kullanıyorum windowstan mac os x e geçerken zorlanırım diyordum ama iyi ki de almışım muhteşem bir işletim sistemi, telefonda ise androidden başka kullanmam diyordum ki, bir an için esti ve 5s aldım android gerçekten çok iyi kesinlikle lafım yok ama ios da en az onun kadar iyiymiş hattta bulamam dediğim uygulamaların hepsi var ve daha kararlı. hiç düşünme ve git o lanet olası 5s'i al.
Arkadaşım bir soru sormak istiyorum eğer müsaitsen bır denermısın touch ıd tek seferde okuma yapıyor mu elın hafıf terli iken yoksa her okumaya touch ıd yı temızlemek zorunda kalıyor musun ?
5s kullanıyorum lanet olası şey dokumuyor delirtti servise bırakacagım eğer okyuorsa bu bılgıye dayanarak savunma yapacagım.
Arkadaşım bir soru sormak istiyorum eğer müsaitsen bır denermısın touch ıd tek seferde okuma yapıyor mu elın hafıf terli iken yoksa her okumaya touch ıd yı temızlemek zorunda kalıyor musun ?
5s kullanıyorum lanet olası şey dokumuyor delirtti servise bırakacagım eğer okyuorsa bu bılgıye dayanarak savunma yapacagım.
tek kötü yanı itunes ile uygulama ve müzik yüklüyorsun farklı bir durum varsa beni aydınlatabilirsen sevinirim ayrıca itunesdan indirilen görüntüleri açabiliyormuş yani legal olan ama ben kendime ait görüntüleri atamaz mıyım daha bir hafta oldu alalı çok fazla içeriğini bilmiyorum dediğim gibi eğer bilgini paylaşırsan sevinirim.
Telefonunuzamı resim, müzik atmak istiyorsunuz yoksa telefondan bilgisayaramı anlamadım?
bu nasıl bir anlayıştır hatta anlayışsızlıktır, ben android'i kötülemedim hatta mükemmel bir sistem olduğunu da söyledim, h,ç mac kullandın mı ha özgürlüğüne düşkünsündür, beleş windows varken, herşeyi para vermeden cracleyerek kullanmak varken, aynı şeyi iios içinde geçerli sanıyorsun arkadaşım madem delikanlısın windowsdaki ve android de ki programlara para öde de görelim özgürlüğü delikanlılığıözgürce müzik paylaşımı isteyen, özgürlüğüne düşkün delikanlı adam iPhone almaz... aman ha...
profesyonel demeyen yalan söylemiş olurBu yazılanlara göre İos daha profesyonel bir sistem diyebiliriz?