Xperia Z Uygulamaları Sızdı!

inertia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bu yeni uygulamaları yüklediğimizde acaba diğer uygulamaların üstüne mi yüklenir(güncelleme gibi) yoksa ayrıca bir yeri mi olur? İndirdim ama yüklemeden bir sorayım dedim.
benzer uygulama varsa yerine geçiyor.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
maalesef olmadı yine aynı yazı çıkıyor .. Normal bluetooth ile apk yı atıp telefondan yüklüyorum .. başka yöntemle mi yüklemek gerekiyor

telefonun rootlu mu?
İçinde orijinal walkman uygulaması var zaten. Peki bunu yükler de herhangi bir sıkıntıyla karşılaşırsam orijinal haline nasıl geri dönebilirim?

telefon rootlu ise yedek alabilirsin yüklemeden

imjustone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonun rootlu mu?

telefon rootlu ise yedek alabilirsin yüklemeden

Evet rootlu fakat daha bugün attım rootu, epey yeniyim yani. Sadece walkman'in yedeğini alabiliyor muyum yoksa tüm telefonun yedeğini mi almam gerekiyor? Ve tabi bunlardan hangisini kullanmam gerekiyorsa nasıl yapabilirim?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Evet rootlu fakat daha bugün attım rootu, epey yeniyim yani. Sadece walkman'in yedeğini alabiliyor muyum yoksa tüm telefonun yedeğini mi almam gerekiyor? Ve tabi bunlardan hangisini kullanmam gerekiyorsa nasıl yapabilirim?

sadece walkman uygulamasını yedekleyebilirsin. ister marketten yedekleme için titanium backup tarzı bir uygulama yükle istersen Root explorer tarzı bir dosya yöneticisi ile /System/app klasörüne girip walkman.apk dosyasını yedekle

imjustone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sadece walkman uygulamasını yedekleyebilirsin. ister marketten yedekleme için titanium backup tarzı bir uygulama yükle istersen Root explorer tarzı bir dosya yöneticisi ile /System/app klasörüne girip walkman.apk dosyasını yedekle

Becerebildim sorun çıkmadan. Yedeğini almıştım ama gerek kalmadı, sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler yardım için :)

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ayarlar / uygulamalar / tümü menüsünden walkman uygulamalarının verilerini temizle bakalım olcaktı mı :)
Yaptım ama düzelmiyor. Çalışmayı durduruyor. Bu arada yedekleme filan yapmayın eğer açılmıyorsa ayarlar-uygulamalar-tümü-walkmana gelip güncemeleri kaldırabilirsiniz.Eski haline geliyor.:mrgreen:

mardecity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
walkmanin widgetini ana ekrana atıp play tuşuna basınca çalışıyor ama programa girmek istediğimde atıyor, anlayamadım neden olduğunu, telefonum xperia neo

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
walkmanin widgetini ana ekrana atıp play tuşuna basınca çalışıyor ama programa girmek istediğimde atıyor, anlayamadım neden olduğunu, telefonum xperia neo

başka çözüm yok mu? neyden kaynaklanıyor bu bizim telefonların neyi eksik :D

android sürümünüz 4.0.4 ise bunu bir deneyin
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2202962

Not: Rootlu ve CWM Recovery yüklü olması gerek.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bunu denedim yemedi :) uygulama yuklenemedi bile, rom farkindan mi acaba hocam. @android3 senin verdigin walkman uygulamasi s3 e sorunsuzyuklendi. ama calistirmayi deneyince de hata verdi ve kapandi. her ikinize de tesekkurler.

hocam paylaştığım sadece android 4.0.x içindi :)

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arc da çalışmıyor walkman :SDF:SD:

diğer 116 mblik paketi deneyemedim kotalıyım gramla kullanıyorum neti :D nerde sınırsız net bulursam ordan indircem artık :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bende sorunsuz valla ya Walkman uygulaması. Ultima 9.0.1 ile beraber yüklenmişti galiba tek apk ile olacak iş değilmiş demek ki.

xFiesta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üstatlar benim de walkman çalışıyor filmler çalışmıyor.Durduruldu diyor.Kamera ile çektiklerimide izleyemiyorum.Ne yapabilirim?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sony Xperia Sola'da çalışıyor başta baya kastı ama. Telefonu yeniden başlatıp, Ram Booster ile önbelleği temizledim sonra yine kapatım açtım. Kasma falan kalmadı Walkman baya güzel olmuş ama.