Xperia z sorunu

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
araadim dostum internetteki teleservis sayfasinda ne varsa onu okuyor başkada bilgi vermiyorlar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ŞİMDİ TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ NİYE 30 GÜNDEN ÖNCE ŞİKAYET KABUL ETMİYOR ONUNLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARMI ?
VE ŞUNU SÖLİM KESİNLİKLE TELESERVİS GARANTİLİ BİR CİHAZ ALMAYIN SAKIN SAKIN SAKIN
teleservis garantili bir 4s ve birde iphone 4 cihazım var. ikiside 1 hafta içinde yenisiyle değişti. ama sanırım bu ayrıcalık sadece apple cihazlar için geçerli, çünkü bana teleservisten demişlerdi ki ingiltere apple shop tan yenisi geliyormuş

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar sabrım taştı bu gün gittim teknosadan birtane siyah z daha aldım

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
biraz bekleyip z ultra alsaydın olmaz mıydı canım kardeşim

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çalışma ortamıma. Uygun değil dostum yoksa bekliycektim. :mellow:

Arkadaşlar. Dün akşam z aldım bu sabah servisteki. 'ye baktım değişim olmuş çok sansızım ama napalım. Değişim olan z satılıktır bilginize aksesuarları hiç kullanılmamıştır benim bu 4düncü z olduğu için ilk z 'nin aksesuarları nı kullandım yanı herşeyi tertemiz 23 ay garantisi vardır beyazdır. Herşeyi sıfırdır turkcelden alınma

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
23 ay garantili beyaz xperia z sıfır değişim oldu aksesuarları hiç kullanılmadı cihaz sıfır cihazı açmıycam bile gelince ilk siz acıcaksınız siyahını aldım dün akşam ondan satıyorum yoksa kendım kullanıcaktım 1500 vericem.

Sagittae

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çalışma ortamıma. Uygun değil dostum yoksa bekliycektim. :mellow:

Arkadaşlar. Dün akşam z aldım bu sabah servisteki. 'ye baktım değişim olmuş çok sansızım ama napalım. Değişim olan z satılıktır bilginize aksesuarları hiç kullanılmamıştır benim bu 4düncü z olduğu için ilk z 'nin aksesuarları nı kullandım yanı herşeyi tertemiz 23 ay garantisi vardır beyazdır. Herşeyi sıfırdır turkcelden alınma

Bu benim dördüncü Xperia Z dedin değil mi yanlış anlamadım? Diğer Z'lere ne oldu garantiye giden hariç?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sadece apple cihazları ne olursa olsun genpa hariç değişimi yaparlar apple farkı bu diğer markalar böyle birşey yapmaz neymiş efendim cihaz 3 kere sorun vermeliymiş falan filan . Geçmiş olsun kardeşim umarım çözülür

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
#Sagittae kardeş 1cisi yurt dışından getirdim siyahtı çok leke biraktığı için sattım 2 cisi servise giden 3cüsü dün gece aldığım 4 cüsü değişimden gelen cihaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet aynı sorunu bende yaşıyorum güncellemeden sonra aynı şekilde kapanıp açılıyor çok sinir etti beni

sumeyrademirci

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tavsiyem böyle bi operatörün verdiği telefonlardan almıyacaksın bende xperia z ve s3 kullanıcısıyım Allah'a şükür hiç bir problem le karşılaşmadım ayrıca en geç 20 iş günü diye biliyorum bende hakkını ara, olmadı değişim talep et

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
birde update service ile yazılım atmayı deneyin...