teleservis garantili bir 4s ve birde iphone 4 cihazım var. ikiside 1 hafta içinde yenisiyle değişti. ama sanırım bu ayrıcalık sadece apple cihazlar için geçerli, çünkü bana teleservisten demişlerdi ki ingiltere apple shop tan yenisi geliyormuşaraadim dostum internetteki teleservis sayfasinda ne varsa onu okuyor başkada bilgi vermiyorlar
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ŞİMDİ TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ NİYE 30 GÜNDEN ÖNCE ŞİKAYET KABUL ETMİYOR ONUNLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARMI ?
VE ŞUNU SÖLİM KESİNLİKLE TELESERVİS GARANTİLİ BİR CİHAZ ALMAYIN SAKIN SAKIN SAKIN
Herşey PAra değil kardeşim.... o Kadar bıl parası varsa gitsin 3-5 fakir duyursun... en azından ALLAH rızası için bir sevap kazanır...para bol ne diyelim![]()
Çalışma ortamıma. Uygun değil dostum yoksa bekliycektim. :mellow:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Arkadaşlar. Dün akşam z aldım bu sabah servisteki. 'ye baktım değişim olmuş çok sansızım ama napalım. Değişim olan z satılıktır bilginize aksesuarları hiç kullanılmamıştır benim bu 4düncü z olduğu için ilk z 'nin aksesuarları nı kullandım yanı herşeyi tertemiz 23 ay garantisi vardır beyazdır. Herşeyi sıfırdır turkcelden alınma