Xperia z sorunu

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusnuz?
Turkcellden birtane xperia z aldım 45 gün sonra güncelleme geldi gittim cafeye güncelledim telefonumu aradan 30dk sonra falan bi baktım telefon sürekli açılıp kapanıyor hiçbirşekilde engel olamiyorsunuz nereye basarsanız basın pili bitesiye kadar açılıp kapandı ben bunu 25mayıs2013 gittim turkcel bayına verdim onlarda servise yolladı ilk istanbula gitmiş sonra hemen ankaraya yollamışlar. servis giriş tarihi 29 mayıs. bu gün 23 iş günü 20 iş gününü doldurdu
20 iş günü olunca tüketici hakları hakem heyetine gittim bana dediki 30 iş günü dolunca burraya başvurabiliyorsunuz dedi arkadaşlar ALLAHIN aşkına böle bir saçmalık olurmu kanun çıkartıyolar 20 iş gününde teslim edilcek diye şıkayet için 30 iş günü bekletiyor ne farkeder şimdi int sitesinden baktım parça beklemektedir yazmışlar ben telefonla 22 iş günü aradım değişim istiyorum diye belirttim .
Şimdi ne yapmam gerekiyor bana bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba .:(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

günceldir

arkadaşlar lütfen bi yardım

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
geçmiş olsun öncelikle bende turkcell xperia s aldım 30-40 gün sonra ekran sararması sonra servis 17 gün sonraydı sanırım aldım ekranı değiştirmişlerdi, yani 30gün sonra arızalarda değişim yapmıyorlar onarıma tabi tutuyorlar diye biliyorum

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sony destek hattını ara değişim iste. +90 212 473 77 77

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Dostum sanayi ve ticaret bakanlığına bir dilekçe yaz servis prosedürlerini kanun yollarını belirt firmanın nasıl bir sıkıntı yaşattığını belirten bakanlık inceleme yapar mecburi olarak değişir

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
verdiğim numarayı aradın mı sony destek hattı +90 212 473 77 77
araadim dostum internetteki teleservis sayfasinda ne varsa onu okuyor başkada bilgi vermiyorlar

ŞİMDİ TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ NİYE 30 GÜNDEN ÖNCE ŞİKAYET KABUL ETMİYOR ONUNLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARMI ?
VE ŞUNU SÖLİM KESİNLİKLE TELESERVİS GARANTİLİ BİR CİHAZ ALMAYIN SAKIN SAKIN SAKIN

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Teleservice garantili iPhone 4'üm vardı yolladım bir haftaya yenisini yollamışlardı

EXCELLENTT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garantiye göndermeden bidaha güncelleme yapmayi deneseydin keşke

ARKADAŞLAR XPERİA İON İÇİN UZUN ZAMANDIR GÜNCELLEME BEKLİYORUZ VE HALA ÇIKTI ÇIKACAK DERKEN HAZİRAN AYIDA BİTTİ BAZI KİŞİLER RESMİ SÜRÜM OLMADAN GÜNCELLEME YAPTIKLARINI SÖYLÜYORLAR BENDE GÜNCELLEME YAPMAK İSTİYORUM AMA NASIL YAPILACAĞINI BİLMİYORUM VE TECRÜBEMDE YOK BU İŞİN TEHLİKELİ OLMADAN YAPILABİLME GİBİ Bİ YOLU VARMI VARSADA ANLATIRMISINIZ AÇIK VE NET VİR ŞEKİLDE YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM :)

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
garantiye göndermeden bidaha güncelleme yapmayi deneseydin keşke

- - - mesaj güncellendi - - -

arkadaşlar xperia ion için uzun zamandir güncelleme bekliyoruz ve hala çikti çikacak derken haziran ayida bitti bazi kişiler resmi sürüm olmadan güncelleme yaptiklarini söylüyorlar bende güncelleme yapmak istiyorum ama nasil yapilacağini bilmiyorum ve tecrübemde yok bu işin tehlikeli olmadan yapilabilme gibi bi yolu varmi varsada anlatirmisiniz açik ve net vir şekilde yardimlariniz için şimdiden teşekkür ederim :)
dostum benim telefon hiç açilmiyordu sürekli kapanip açiliyordu hiçbirşekilde durduramiyordum :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bitti bi gün sonra şarja taktim az şarj oldu başladi açilip kapanmaya tekrar

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bitti ertesi gün şarza taktim azicik şarz oldu sonra başladik tekrar açilip kapanmaya :(

ANLIYCANIZ TUĞLA OLDU AMA SÜREKLİ AÇILIP KAPANDIĞI İÇİN ISINIYORDU YANİ SICAK TUĞLA KIŞIN GÖBEĞE KOYMAK İÇİN BİRE BİR :) :D

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
caps lock u fazla kullanmayın uyarı alırsınız

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
28 iş günü oldu arkadaşlar hala cvp yok arıyorum araştırma aşamasında deniliyor TELESERVİS GARANTİLİ BİR ÜRÜN KESİNLİKLE ALMAYIN

42 NORMAL GÜN OLDU 1850TL VERİP 42 GÜN TELEFONSUZ KALMAK ÇOK KÖTÜ BİRŞEY :(

de_la_vega_66

Asistan
Reaksiyon puanı
34
yasal garanti süresi 30 iş günü diye biliyorum. 2 gün daha hiç arama ilgilenme sonra sıfır cihaz talep edersin. bende turkcellden aldım bir sürü rom yükledim versiyon attım filan ama sıkıntı olmamıştı. düşük bi ihtimal ama senin güncelleme yaptığın pc ile alakalı olabilir belki.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Açılıp kapanma sorunu bende de oldu ancak bootloader kilidi vb şeyler açıktı onu da Android 4.0 flashlayarak düzeltmiştim.Eğer garantiden gelirse büyük ihtimalle eski sürüme döndürülmüş olarak gelir çünkü başıma başka Sony telefonda gelmişti.

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 46 normal gün 30 iş günü oldu şimdi yapmam gerekenler konusunda bana yardımıcı olurmusunuz :(

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusnuz?
Turkcellden birtane xperia z aldım 45 gün sonra güncelleme geldi gittim cafeye güncelledim telefonumu aradan 30dk sonra falan bi baktım telefon sürekli açılıp kapanıyor hiçbirşekilde engel olamiyorsunuz nereye basarsanız basın pili bitesiye kadar açılıp kapandı ben bunu 25mayıs2013 gittim turkcel bayına verdim onlarda servise yolladı ilk istanbula gitmiş sonra hemen ankaraya yollamışlar. servis giriş tarihi 29 mayıs. bu gün 23 iş günü 20 iş gününü doldurdu
20 iş günü olunca tüketici hakları hakem heyetine gittim bana dediki 30 iş günü dolunca burraya başvurabiliyorsunuz dedi arkadaşlar ALLAHIN aşkına böle bir saçmalık olurmu kanun çıkartıyolar 20 iş gününde teslim edilcek diye şıkayet için 30 iş günü bekletiyor ne farkeder şimdi int sitesinden baktım parça beklemektedir yazmışlar ben telefonla 22 iş günü aradım değişim istiyorum diye belirttim .
Şimdi ne yapmam gerekiyor bana bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba .:(

günceldir

arkadaşlar lütfen bi yardım
Aslında bu sorunu çözmeinin kolay yolu pc comp. ile onar(tamir et) yapmaktır. bidaha da yapmaz:)

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çok denedim dostum olmuyor yapmadığım hiçbirşey kalmadı öyle düzelecek olsaydı servisten kısa zamanda gelirdi servisi geç denemediğim hiçbişey kalmadı

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar telefonum servisten gelmeyeli 30 iş gününü geçti arıyorum şikaeyet edebilirisniz diyolar gidiyorum tüketici hakları hakem heyetıne
bana ordakı kadın ne diyor biliyoormunuz dilekçe yazcakmışım servise yollayın 30 iş günü doldu dıye serviste telefonu yollamıycam diye bana form yazılı belge yollarsa o zaman şikayet edebiliyormuşuz varmı böyle bir saçmalık delircem acil yardım

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dostum 25.04.2013 cihazımı Turkcele teslim ettim sonra defalarca aradım sürekli parça bekliyor diyorlar .
20 iş günü dolduğunda tüketici hakları hakem heyetine gittim bilgisiz şerefini kurtaramayn bir kadın 30 iş günü dolmadan kabul etmiyoruz dedi.
bu gün 09.07.2013 30 iş günü oldu diye gittim kadın dediki servise dilekçe yaz eğer servis telefonu göndermeyeceğim diye dilekçe yollarsa onla birlikte gel diyor böyle bir saçmalık olabilirmi yaaa
telefonun garanti belgesine bakıoyurm 20 iş gün orda çalışan yetkili 30 gün diyor balıkesiri arıyor orası 20 gün gidyor ikametkah orada olmadığı için ordan yapamıyorum başvuruyu anlıycanız sınırden kuduruyorum çok pis moralim bozuk:cursing: