Xperia Z Mesaj Gönderme Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ufukdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufukdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık iki ay önce Xperiz Z model telefon aldım. Telefondan oldukça memnunum fakat bir gün telefonu kapatmam gerekti. Tekrar açtığımda yaklaşık 35 adet mesaj iletildi uyarısı aldım. Mesajın iletildiği kişilerin haberine göre, bu mesajlar o kişilere son zamanlarda yolladığım mesajların aynısıymış. Yani son konuşmalarımızı tekrar yollamış. Gönderilmiş bir şekilde de görünmüyor mesajlar sadece alıcılar görebiliyor. Eksik güncelleme yok. Bu olay yakın bir zamanda ikinci kez oldu. Böyle bir şey görmüş ya da duymuş olan var mıdır aranızda ?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Pc Companion a bağlayıp onar . Olmazsa Servise ver

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Çok garip tehlikeli bişey, mesajları karıştırıp gönderirse of of :)

Pc ile onar, ya da 1 kez olmuştur

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Bu olayın telefonla alakalı değilde Operatörlerle alakalı olduğunu düşünüyorum :) benim hattım avea ve bazen bu durumu bende yaşıyorum. bazı mesajlar 2-3 kez geliyor veya gidiyor. üstelik birkaç kişide daha duydum böyle bir olayı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam bende sürekli oluyor ve onardıgım halde gecmek bılmedi.. internette arastırıp durdum ilk defa burda karsılastım aynı sorunla. teli kapatıp actıgımda mesajalrın aynısı gönderip duruyor

ufukdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesajı anca görebildim kusura bakmayın. Ben garantiye vericem telefonu yakın bir zamanda. Güncelleme bekledim güncelleme geldi bir süre önce düzelmedi. Bugün 35 mblık bir güncelleme geldi yine olmadı. Teknik destek diyor ki ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyoruz garantiye alalım. Yani anlayacağın uğraştıracak biraz. Umarım düzelme ihtimali vardır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı şekil sorun bendede oluyor telefon açılıp kapatıldığında aynı mesajlar alıcılara tekrar gidiliyor gönderende gözükmüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim sorunum gönderdiğim mesajlar tümü telefonumda görünüyor. Bunu nasıl engellerim. Toplu msj gönderiyorum. tamamını ben olarak telefonda tutuyor.