Xperia Z Kullanıcılarına Bir Kaç Soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Azygos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
öncelıkle kırmızı göz sorunu ıcın bı çözüm varmı arkadaslar? bide face de veya bi sayfadakı yazıyı kopyalamayı nasıl yapabılırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ara tuşuna bastığımda ekran kararıyor arama bitinceye kadar hiçbir tuş işe yaramıyor ne yapmalıyımm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu ara tuşuna basınca ekran kararma olayı bende de var çözümü var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı olay bende de vardı. ekran koruyucu jelatini söktüm düzeldi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşalarr ben bu telefonu baya bi karıştırdım heralde arama yapamıyorum lütfrn yardımcı olunn :(((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm kardeş aynı sorun bendede vardı.şöyle söyleyeyim telefonun sag üst kösede bildirim ışıgı var yanıp sönen. onun hemen yanında ısık algılayacı sensör var .telefonla konusurken telefonu kulagına dayadıgında ekran kararıyor ama telefonu kulagından cektiğinde ekran otomatik olarak acılıyor. :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle Hepinize İyi Günler... Sony Mobile Go Kullanıcısıyım... Arama Yaparken Ekranda Donma Oluyor... Telefon Açılıyor ... Konusma Baslamıs ve ben farkında degilim.... Dediğiniz Her Şeyi Yaptım... Yeniden Açtım Kapadım... Format Attım... Ekranın üzerindeki jelatini söktüm... fakat bi düzelme göremedim... Allah askına bu konuya bi çözüm bulan varsa lütfen yardım etsin... kafayı yemek üzereyim... telefonumu GOLD dan aldım ama o da yurtdısı garantlili satıyormus...bu yüzden tamire de yollayamadım.... Yardımlarınız bekliyorum