Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm kardeş aynı sorun bendede vardı.şöyle söyleyeyim telefonun sag üst kösede bildirim ışıgı var yanıp sönen. onun hemen yanında ısık algılayacı sensör var .telefonla konusurken telefonu kulagına dayadıgında ekran kararıyor ama telefonu kulagından cektiğinde ekran otomatik olarak acılıyor. )
Öncelikle Hepinize İyi Günler... Sony Mobile Go Kullanıcısıyım... Arama Yaparken Ekranda Donma Oluyor... Telefon Açılıyor ... Konusma Baslamıs ve ben farkında degilim.... Dediğiniz Her Şeyi Yaptım... Yeniden Açtım Kapadım... Format Attım... Ekranın üzerindeki jelatini söktüm... fakat bi düzelme göremedim... Allah askına bu konuya bi çözüm bulan varsa lütfen yardım etsin... kafayı yemek üzereyim... telefonumu GOLD dan aldım ama o da yurtdısı garantlili satıyormus...bu yüzden tamire de yollayamadım.... Yardımlarınız bekliyorum