Xperia Z ile en çok keyif aldığınız oyunlar ( xperia Serileri'de olabilirl )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aNTv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar xperia z'de veya xperia serilerinde.. oyun oynama rahatlığı ve aldığınız zevk bakımından, benimkiler sırası ile şöyle.

Fifa 12 ( kontrolleri hem rahat, hareket yapması çok zevkli ve kolay, gollerde çok zevkli )
Dead Trigger ( Daha önce hiç dokunmatik telefon kullanmama rağmen, sanarsın 1 yıldır kullanıyorum, çok seri ve rahat oynuyorum vede çok zevkli )
Temple run Serisi ( Her an her yerde oynanabilen herkezinde bildiği bir oyun )
Vector ( oyun oynadıkca çok zevkli bir hal alıyor )

Daha bir çok oyun var telefonumda, ancak en çok zevk veren bunlar şimdilik, elbette bilmediğim ve çok zevk veren bir çok oyun var,tavsiyelerinizi ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Xperia sola kullanıyorum fakat; Subway Surf'de görüntü kalitesi çok dandik. Xperia S,P,U'da da denedim onlarda da öyle. Fakat HTC, LG'lerin bi kaç telefonlarında da denedim onlarda da öyle sorun yok. Xperia Z'de var mı bu sorun?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Xperia sola kullanıyorum fakat; Subway Surf'de görüntü kalitesi çok dandik. Xperia S,P,U'da da denedim onlarda da öyle. Fakat HTC, LG'lerin bi kaç telefonlarında da denedim onlarda da öyle sorun yok. Xperia Z'de var mı bu sorun?

Xperia S te oynuyordum o oyunu. Görüntü kalitesi güzeldi?

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende'de kalite çok muhteşem değil yani kötüde değil orta, şöyle dim mesela oyun kalitesiz olurda hd sürümü çıkarya bende oyun öle yani herşey net ama oyun sanki kalitesiz grafik motoru ile yapılmış gibi anlatamadım nese. :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Xperia S te Subway Surf gayet.güzel görüntü kalitesi ve akıcı.

Vector.Shadowgun Deadzone,Granny Smith ,Ravensword2, Epoch ,CSR racing temple run, smash it bu kadar sanırım :D Telefon : Xperia S

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Geliştirici seçeneklerinden "2D donanıma zorla" tikini işaretledim biraz iyileşti sanırım.