Xperia Z güncelleme

utkucay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son günceleme 4.2.2 den sonra şarj sorunu ortaya çıkmaya başladı. telefon boştayken bile şarj yiyo. güncellemeden önce günde %20-30 gidiyorsa (telefon boştayken) güncelemeden sonra %40-50 ye kadar şarj yiyor.. stamıno mod açık.
akşam %100 de yatıyorum sabah kalktığımda % 75 kalıyor. her şey kapalı. wifi kapalı, bluetooth kapalı, mobil veri kapalı.
uyku modunda bile şarj yiyor.

Karşılaştığınız sorun versiyonla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bende 4.1.2 varken aynı sorunla karşılaştım. Şarzını hiç kullanmama rağmen akşama yetiştiremiyordum. Telefonu yetkili servise göndermeyi planlarken Sony PC Companion üzerinden onar işlemi yaptım ve düzeldi. Şuan gayet aynı yöntemi tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefonumda da aynı sorun var. Siz giderebildiniz mi yoksa halen devam ediyor mu ?

Prototype54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrb arkadaşlar SONY XPERİA Z (C6603) aldım 26.12.2013 tarihinde ve android 4.1.2 yuklu telefonu açınca gunclleme verdi guncelledim fakat hala 4.1.2 versiyon mevcut telefonum acaba neden hala güncel android sistemini guncellemıyor pc companion programıylada denedm olmadı en son sürüm mevcuttur diyor android versiyonunu guncellemek için ne yapmam lazım bu konuda lutfen bana yardımcı olun şimdiden teşekkürler