Xperia Z Ekran Alıntıları

votkalibira

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar gelen en son güncellemeler mevcut telefonumda yeni tarz ekran görüntüsü alıyor telefon fakat kaydedince nereye kaydediyor bu ? bi de whatsapptan resim alısverisi yapıyorum nereye kaydoluyor ? acilen bunları ögrenip oraları temizlemem lazım yoksa manitayla fena papaz olucaz.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
whatsapp tan gelenler galeride whatsapp images de olacak diğerini bilmiyorum

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
arkadaşlar gelen en son güncellemeler mevcut telefonumda yeni tarz ekran görüntüsü alıyor telefon fakat kaydedince nereye kaydediyor bu ? bi de whatsapptan resim alısverisi yapıyorum nereye kaydoluyor ? acilen bunları ögrenip oraları temizlemem lazım yoksa manitayla fena papaz olucaz.

ekran alıntıları Pictures/Screenshots klasöründe
whatsapp ise bilmiyorum :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
bir dosya yöneticisi kur xplore gibi, sdcard/whatsapp/media altında olur, ekran görüntüsü ise sdcard/pictures altında olabilir

Mehmet.Ç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim , albümde olması gerek , çünkü ben albümden sildim hepsini

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
En kolayı file managera gir. Orda bölümler var indirmeler resimler videolar felan. Sen neyi oraya girip sile değişe bilirsin. Klasörlerini de oradan görebilirsin

votkalibira

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En kolayı file managera gir. Orda bölümler var indirmeler resimler videolar felan. Sen neyi oraya girip sile değişe bilirsin. Klasörlerini de oradan görebilirsin

Nerededir bizim bu saygıdeger file manager bi bulamadım kendisini