Bu model ne yazık ki daha çıkmadan eskidi.
İnternet konusunda z de sıkıntı çekmezsin ama ses konusunda çekebilirsin bir çok test de xpreia z'nin alışıldık sony ses kalitesinin altında kaldığı söyleniyor. Telefonun en güzel kısmı su geçirmez özelliği ve tasarımı gerisi insanda biraz soru işareti bırakabiliyor bende xpreia z ile htc one arasında gidiyorum ilk başlarda xpreia z ye sıcak bakmaya başlamıştım Türkiye'ye 1850tl gibi bir fiyattan girmesi sony için biraz fazla iddialı olmuş bide fiyatı en çabuk düşecek telefon gibime geliyor 3 ay sonra 1600 1500 lerde görürsem şaşırmam htc one bu yeni telefonuyla çok iddialı htc'nin patronu one modelinin başarısız olması durumda istifa edecek bu modelde güncelleme konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum ses yönünden en iyi telefon tasarım ve donanım olarak tam orta yolu bulmuş bir telefon benim sıralamam şu şekilde htc one xperia z S4 xperia z tasarım harikası dayanıklı s4 üstün performans ama tasarımı htc one'nın ve z nin yanında sönük kalıyor uzun vadede s4 de iyi bir seçim olabilir artırılabilir hafıza değişe bilen pil htc yi bekleyeceğim ve z ile kendim kıyaslayacağım ama kararımın değişeceğini sanmıyorum htc bu yıl çok iddialı
Ben bir şey sormak istiyorum. Xperia Z' de flash desteği yok. Bu bi sorun oluşturur mu? Pek bilmiyorum da.
Xperiz Z aldık ablama dün gece kurcaladık biraz ,bugün de video falan izledik ilk içindeki şarjla dayandı.Çok çabuk şarj oluyor zaten.Tasarımından hiç şüphe etme çok güzel ve beklediğimden hafif.
Çok saol.hayırlı olsun
Merhaba arkadaşlar ,
İyice düşündükten sonra , test videoları ve öneriler derken Xperia Z almaya karar verdim . Birde sizlere sormak istedim. Açık konuşmak gerekirse aslında ben kararımı verdim fakat ikna edilmeye ihtiyacım var. Bu yüzden kullanıcıları buraya davet ediyorum.
Birde telefondaki gidereceğim ihtiyaçlara bakalım..
♦ Öncelikle pek fazla oyun oynamam.Şükür ki Pc konusunda sıkıntım yok. Buraya dikkat ! Hiç oynamam demiyorum. Seyahatte olurum , canım sıkılır oynayabilirim .
♦ Müziği normal şekilde dinlerim fakat oyuna göre müzik ağır basar bende. Kulaklığımı takar dinlerim
♦ Bu benim için en önemlisi . ''İnternet'' ' i fazlasıyla kullanırım. Mailler , forumlar , sosyal paylaşım vs derken zamanım orada geçer.
Ayrıca batarya konusunada dikkat çekmek istiyorum. Bir günde ortalama ne kadar dayanıyor. Örnek şuan ben telefonu 8 gibi elime aldım mı en az 10.30 ' a kadar bırakmam . (Bu telefonu yanıma almadığım zamanlarda)
Ben telefonun tasarımını ve özelliklerini fazlasıyla beğendim. Birde sizlere soruyorum. Bu telefonu almalımıyım ?
xperia z kullananlar ekran kalitesini değerlendirsinler de kötü diye sallayanlar utansın.