Xperia Z almayı düşünüyorum...

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bu model ne yazık ki daha çıkmadan eskidi.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İnternet konusunda z de sıkıntı çekmezsin ama ses konusunda çekebilirsin bir çok test de xpreia z'nin alışıldık sony ses kalitesinin altında kaldığı söyleniyor. Telefonun en güzel kısmı su geçirmez özelliği ve tasarımı gerisi insanda biraz soru işareti bırakabiliyor bende xpreia z ile htc one arasında gidiyorum ilk başlarda xpreia z ye sıcak bakmaya başlamıştım Türkiye'ye 1850tl gibi bir fiyattan girmesi sony için biraz fazla iddialı olmuş bide fiyatı en çabuk düşecek telefon gibime geliyor 3 ay sonra 1600 1500 lerde görürsem şaşırmam htc one bu yeni telefonuyla çok iddialı htc'nin patronu one modelinin başarısız olması durumda istifa edecek bu modelde güncelleme konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum ses yönünden en iyi telefon tasarım ve donanım olarak tam orta yolu bulmuş bir telefon benim sıralamam şu şekilde htc one xperia z S4 xperia z tasarım harikası dayanıklı s4 üstün performans ama tasarımı htc one'nın ve z nin yanında sönük kalıyor uzun vadede s4 de iyi bir seçim olabilir artırılabilir hafıza değişe bilen pil htc yi bekleyeceğim ve z ile kendim kıyaslayacağım ama kararımın değişeceğini sanmıyorum htc bu yıl çok iddialı

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Xperia Z alacağına,S4 yada Htc One'ı al daha iyi.

EveryDaySD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet konusunda z de sıkıntı çekmezsin ama ses konusunda çekebilirsin bir çok test de xpreia z'nin alışıldık sony ses kalitesinin altında kaldığı söyleniyor. Telefonun en güzel kısmı su geçirmez özelliği ve tasarımı gerisi insanda biraz soru işareti bırakabiliyor bende xpreia z ile htc one arasında gidiyorum ilk başlarda xpreia z ye sıcak bakmaya başlamıştım Türkiye'ye 1850tl gibi bir fiyattan girmesi sony için biraz fazla iddialı olmuş bide fiyatı en çabuk düşecek telefon gibime geliyor 3 ay sonra 1600 1500 lerde görürsem şaşırmam htc one bu yeni telefonuyla çok iddialı htc'nin patronu one modelinin başarısız olması durumda istifa edecek bu modelde güncelleme konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum ses yönünden en iyi telefon tasarım ve donanım olarak tam orta yolu bulmuş bir telefon benim sıralamam şu şekilde htc one xperia z S4 xperia z tasarım harikası dayanıklı s4 üstün performans ama tasarımı htc one'nın ve z nin yanında sönük kalıyor uzun vadede s4 de iyi bir seçim olabilir artırılabilir hafıza değişe bilen pil htc yi bekleyeceğim ve z ile kendim kıyaslayacağım ama kararımın değişeceğini sanmıyorum htc bu yıl çok iddialı

teşekkürler

güncel

güncel

güncel

Günceldir

Güncel

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bir şey sormak istiyorum. Xperia Z' de flash desteği yok. Bu bi sorun oluşturur mu? Pek bilmiyorum da.

hThoRc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bir şey sormak istiyorum. Xperia Z' de flash desteği yok. Bu bi sorun oluşturur mu? Pek bilmiyorum da.

Manuel olarak kuruluyor diye biliyorum. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.

Htc One ile Xperia Z arasında gidip geldim en son 1850 tlye hbden xperia z aldım. Henüz elime ulaşmadı büyük ihtimal pazartesi gelir. İstanbulbilişimde 1650 tl yazıyordu ama garanti olayına pek girmemişler o yüzden almışken 200 tlnin lafı olmaz diye 1850 tl verdim. Xperia Z istediğin özellikler için yeter de artar bile, tavsiye ederim.

romeoseyes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Z yi bende yeni aldım daha telefonu açmadım :D ama doğru karar verdiğime eminim bazıları htc one diyor ama ben kesinlikle katılmıyorum. sony dayanıklılığı sağlamlığı tartışılmaz bile . özellikleri zaten mükemmel. o yüzden SONY XPERİA Z alırsan kesinlikle doğru karar vermiş olursun.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Üzerine biraz daha ekleyip htc one alabilirsin ülkemize geldiğinde ayrıca pili günde 14-17 saat arası gidiyor. Kamera 4 ultrapixel yani buda 13.1 13.2 gibi bi değer telefonun pixelleri görünmüyor ayrıca win8 gibi bir ekranı var faceten tiwitıra kadar 4.7inc ekranı var ama hafıza kartı desteği yok 32 veye 64 lük var ayrıca beats audio desteği var yanında verilern kula içi kulaklıklar oyun oynarken çok işine yarayabilir

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperiz Z aldık ablama dün gece kurcaladık biraz ,bugün de video falan izledik ilk içindeki şarjla dayandı.Çok çabuk şarj oluyor zaten.Tasarımından hiç şüphe etme çok güzel ve beklediğimden hafif.

ayhankucuk28

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar ,

İyice düşündükten sonra , test videoları ve öneriler derken Xperia Z almaya karar verdim . Birde sizlere sormak istedim. Açık konuşmak gerekirse aslında ben kararımı verdim fakat ikna edilmeye ihtiyacım var. Bu yüzden kullanıcıları buraya davet ediyorum.

Birde telefondaki gidereceğim ihtiyaçlara bakalım..

♦ Öncelikle pek fazla oyun oynamam.Şükür ki Pc konusunda sıkıntım yok. Buraya dikkat ! Hiç oynamam demiyorum. Seyahatte olurum , canım sıkılır oynayabilirim .

♦ Müziği normal şekilde dinlerim fakat oyuna göre müzik ağır basar bende. Kulaklığımı takar dinlerim

♦ Bu benim için en önemlisi . ''İnternet'' ' i fazlasıyla kullanırım. Mailler , forumlar , sosyal paylaşım vs derken zamanım orada geçer.

Ayrıca batarya konusunada dikkat çekmek istiyorum. Bir günde ortalama ne kadar dayanıyor. Örnek şuan ben telefonu 8 gibi elime aldım mı en az 10.30 ' a kadar bırakmam . (Bu telefonu yanıma almadığım zamanlarda)

Ben telefonun tasarımını ve özelliklerini fazlasıyla beğendim. Birde sizlere soruyorum. Bu telefonu almalımıyım ?

telefon tasarım güzel fakat ele oturmuyor köşeli olduğundan. htc one al yada biraz daha fazla para ver galaxy s4 al

EveryDaySD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle yorumlar için teşekkürler. Telefonu yeni alanlarada hayırlı olsun İnşallah aldığınıza değer. HTC One , S4 önerenlerede teşekkür ederim fakat her insanın bakış açısı farklı oluyor maalesef ve bu yüzden sizin olumlu ya da olumsuz gördüklerinizi ben farklı görebiliyorum

bombaciemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kapalı kutu 0 cihaz xperia Z satabilirim sana 08.04.2013 de aldım kutudan çıkarttığımda şans eseri bana fab. hatalı cihaz çıktı TR de tek başıma geldi diğer kullanıcılarda sıkıntı yok 1e1 0 değişim yaptılar cihaz 1 hafta sonra elimde olcak istersen 1700tl satılık... sony center dan alınma satabilirim hiç açılmamış 0 kutu. ben neden satıyorum diye sorucak olursan doğal olarak cihazdan soğudum ve tahminimden çok daha büyük geldi bana. 1850tl faturalı

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
xperia z kullananlar ekran kalitesini değerlendirsinler de kötü diye sallayanlar utansın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xperia z kullanıyorum. Müthiş bir telefon kamera ses süper... üstelik playstation oluyor ve su geçirmiyor. japon malı yani gidipte kore mallarıyla uğraşmayın. Alırsanız aşık olursunuz sizi uyarıyorum :) :clap: