KeremEnginar
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 189
6s Plus??S8 ve 6s Plus varken bu iğrenç ve müşterisine satış sonrası destek vermeyen markaları kim tercih eder ilginçtir.
Ben sanıyorumGalaxy s8 varken o fiyat aralığında kimsenin xz1 nin yüzüne bakacağını sanmıyorum
Aynen bence en güzel tasarıma sahip modelleri sony yapıyor sadece alttaki boşlukları yukarı çekseler biraz zaten bu konu tartışmasız hale gelecekÜst seviye bir telefon alacak olsam şu an alacağım cihaz bu olur. XZ Premium'da güzel ama ekranı biraz büyük geliyor bana. Ekran boyutu 5 yada 5.2 inç tercihimdir. Sony'nin tasarımı büyük eleştiride alsa ben çok beğenenlerdenim hatta Sony dışında telefon beğenemiyorum o kadar. İlk Android telefonum Sony Z3 Compactı. Sony beni mutlu ettiği için Sony ile yoluma devam ediyorum. Beni en çok üzen şey Aksesuar konusunda Apple ve Samsung kadar çeşitliliğin olmaması ama bunun sebebi Sony değil. Malesef satış rakamları ortada. Bizim millet köşeli telefon sevmiyor. Daha önce servise işim de düştü memnun kaldım telefonum yenisiyle değiştirildi.
Minimalist tasarımdan anlayanlar Sony'de sadece çerçeve görür. Bir telefonun ekran kasa oranı kötü olunca tasarımı kötü olacağı anlamına gelmez. Sadece daha büyük ekranı daha küçük kasada kullanacağın anlamına gelir fakat bunun getirisi olduğu gibi götürüsü de var.
Aynen sadece alttaki boşlukları yukarı çekseler biraz zatenÜst seviye bir telefon alacak olsam şu an alacağım cihaz bu olur. XZ Premium'da güzel ama ekranı biraz büyük geliyor bana. Ekran boyutu 5 yada 5.2 inç tercihimdir. Sony'nin tasarımı büyük eleştiride alsa ben çok beğenenlerdenim hatta Sony dışında telefon beğenemiyorum o kadar. İlk Android telefonum Sony Z3 Compactı. Sony beni mutlu ettiği için Sony ile yoluma devam ediyorum. Beni en çok üzen şey Aksesuar konusunda Apple ve Samsung kadar çeşitliliğin olmaması ama bunun sebebi Sony değil. Malesef satış rakamları ortada. Bizim millet köşeli telefon sevmiyor. Daha önce servise işim de düştü memnun kaldım telefonum yenisiyle değiştirildi.
Minimalist tasarımdan anlayanlar Sony'de sadece çerçeve görür. Bir telefonun ekran kasa oranı kötü olunca tasarımı kötü olacağı anlamına gelmez. Sadece daha büyük ekranı daha küçük kasada kullanacağın anlamına gelir fakat bunun getirisi olduğu gibi götürüsü de var.
Bence ısınma sorunu 810 dan kaynklıydı diğer firmalar geri adım atıp 808 kullanırken o 810 kullanmıştı servis olayına bir şey diyemem ama lg den iyidir ondan iyiyse takmaya gerek yok çizilmede materyelden kaynaklı onuda kullanmayınca ayna görevi gören sonylerin bir anlamı kalmıyorBen bu tasarıma hayranım ya gerçekten o alt ve üstteki boşluklar telefonu tutmada yardımcı oluyor adamlar haklı ayrıca kapasitif dokunmatik tuşlar istemsiz basmaya neden oluyor sanal tuşlar daha iyi eskiden sanal tuşlara söverdik bunun sebebi uygulamada kaybolmazlardı o yüzden de kapasitif tuşlardan farkı kalmazdı.Sonyde benim en sevmediğim olay 1.si servisi 2.si kasası genelde çok kolay çiziliyor 3.de ısınma sorunu bu 3 madde düzelirse ben başka markaya bakmam bile.
Keşke öyle olsaydı ben ciddi ciddi düşünüyordum xperia x almayı ama baya kullanıcı yorumu okudum kamerada ısınıyor ve sorun oluyormuş aynı şekilde xperia xzden de baya şikayet vardı ısınma konusunda umarım xz1de sorun çıkmaz ısınma konusunda.Aynen sadece alttaki boşlukları yukarı çekseler biraz zaten
Bence ısınma sorunu 810 dan kaynklıydı diğer firmalar geri adım atıp 808 kullanırken o 810 kullanmıştı servis olayına bir şey diyemem ama lg den iyidir ondan iyiyse takmaya gerek yok çizilmede materyelden kaynaklı onuda kullanmayınca ayna görevi gören sonylerin bir anlamı kalmıyor
Xz1 compact a hasta oldum 2500 den çıkarsa bir düşün istersenKeşke öyle olsaydı ben ciddi ciddi düşünüyordum xperia x almayı ama baya kullanıcı yorumu okudum kamerada ısınıyor ve sorun oluyormuş aynı şekilde xperia xzden de baya şikayet vardı ısınma konusunda umarım xz1de sorun çıkmaz ısınma konusunda.
Ben hakkımı kullandım zenfone 3 alarak daha en az 2 yıl telefon alma hakkım yokXz1 compact a hasta oldum 2500 den çıkarsa bir düşün istersen
İşte gelde millete anlat bunu. Samsung bile vazgeçti kapasitif tuştan. Sanal tuş geleceğin teknolojisi. Sony kaç senedir sanal tuş kullanıyor ki bi bildikleri var. Bir kere tek elle daha rahat kullanılıyor çünkü üstten tutarken parmaklarıma daha yakın. Kapasitif tuşta aydınlatma problemi var yoksa gece göremiyorsun. Oyunda ve videolarda da gizleniyor. Arayüzde görünmesi iyi bence daha kullanışlı. Bozulma derdi yok. Varsın ekrandan bir satır yesin vallaha umrumda değil. KVK teknik servisten ben memnunum. Adamlar 3 tane telefonumu yenisiyle değiştirdiler. Isınma sorunu Sony'den kaynaklı değil Snapdragon 810 el yakıyorduBen bu tasarıma hayranım ya gerçekten o alt ve üstteki boşluklar telefonu tutmada yardımcı oluyor adamlar haklı ayrıca kapasitif dokunmatik tuşlar istemsiz basmaya neden oluyor sanal tuşlar daha iyi eskiden sanal tuşlara söverdik bunun sebebi uygulamada kaybolmazlardı o yüzden de kapasitif tuşlardan farkı kalmazdı.Sonyde benim en sevmediğim olay 1.si servisi 2.si kasası genelde çok kolay çiziliyor 3.de ısınma sorunu bu 3 madde düzelirse ben başka markaya bakmam bile.