Xperia xz mi ipone 6s mi

ahmet.kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon alacam fakat bir turlu karar veremedim xperia xz 2800 tl olarak belirlendi o fiyata ipone 6s de alabilirim 32 gb sizce hangisini almaliyim yardim

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Telefon alacam fakat bir turlu karar veremedim xperia xz 2800 tl olarak belirlendi o fiyata ipone 6s de alabilirim 32 gb sizce hangisini almaliyim yardim
İphone 6s almalısın. Xz'de çok güzel ama 6s bence.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Bence Xz.sonuçta Donanım yakın olsa da Xz daha güncel.Kamerada falan da çok iddialı geldi xz.

ahmet.kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 gb ram olmasi sarjinin xz gibimi olacagi atiyorum wahatsaptan muzik dahi gonderememe gibi kisitlamalar ipone konusunda kararsiz kiliyo

ahmet.kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xz yi tavsiye ediyosun yani 2800 tl verdigime degermi peki

ahmet.kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir iki hafta icinde almaliyim fiyatin 2500 olmasi icin epey varr :) kesin satis tarihi nezaman

ahmet.kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir iki hafta icinde almaliyim fiyatin 2500 olmasi icin epey varr :) kesin satis tarihi nezaman

ahmet.kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kararsiz kaliyorum bu gidisle alamicam :) :)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

İphone 6s 32gb güzel bir adım olur. Bundan sonra iphone 6s almayı düşünen arkadaşlara da buradan seslenmiş olalım. Eğer iphone 6s almayı düşünüyorsanız kesinlikle 32gb'lık varyasyonu alın.

Fakat

Sonu xperia xz modelini bekleyin. Hemen bir iphone 6s almayın. Çünkü sony xz'nin kamera performansı iyi olursa kesinlikle tavsiyem sony xz almanız yönünde olur. Kuvvetle muhtemel sony xz pil performansı konusunda da iphone 6s'den daha başarılı olacaktır. Yani daha memnun kalırsınız eğer kamerası iyi olursa. Eğer kamerası gene 2800 tl bandındaki htc10, samsung s7/s7 edge givi modellerden geri kalır ise ya bu modellerden birini alın yada iphone 6s 32gb.

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Merhaba,

İphone 6s 32gb güzel bir adım olur. Bundan sonra iphone 6s almayı düşünen arkadaşlara da buradan seslenmiş olalım. Eğer iphone 6s almayı düşünüyorsanız kesinlikle 32gb'lık varyasyonu alın.

Fakat

Sonu xperia xz modelini bekleyin. Hemen bir iphone 6s almayın. Çünkü sony xz'nin kamera performansı iyi olursa kesinlikle tavsiyem sony xz almanız yönünde olur. Kuvvetle muhtemel sony xz pil performansı konusunda da iphone 6s'den daha başarılı olacaktır. Yani daha memnun kalırsınız eğer kamerası iyi olursa. Eğer kamerası gene 2800 tl bandındaki htc10, samsung s7/s7 edge givi modellerden geri kalır ise ya bu modellerden birini alın yada iphone 6s 32gb.
Hocam Sony Lerin hala kamera yazılımı çok kötü bana göre her türlü 6s

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Aynı seçim hakkı bende olsa sn düşünmeden sony alırım bana göre her türlü daha iyi 6sten :D

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Hocam Sony Lerin hala kamera yazılımı çok kötü bana göre her türlü 6s

Bu zamana kadar çıkan sony modelleri diğer rakiplerinin gerisinde kalıyor bu konuda. Ama bu, sony xz'nin de geride kalacağı anlamına gelipte peşin hükümlü sony xz daha kötü olur demek daha doğru olmaz. O nedenle gelsin incelicez bakıcaz profesyonellerin incelemelerine bakıcaz daha iyi mi olucak daha kötü mü olucak görücez.

Bunu gibi bir örnek mevcut mesela piyasada. Oda htc. Htc, htc10 modeline kadar kamera konusunda sony'den bile kötüydü. Ama htc10 ile şuan piyasanın en iyi ön kamerasına sahip arka kamerası ile de piyasanın önde gelenlerinden biri. Yani sony xz için kamerası kötü demek doğru değil incelemeden. Umarım başarılı işler yapar. Keza bulunduğu 2800 tl'lik fiyat bandında çok iyi rakipleri var.

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Bu zamana kadar çıkan sony modelleri diğer rakiplerinin gerisinde kalıyor bu konuda. Ama bu, sony xz'nin de geride kalacağı anlamına gelipte peşin hükümlü sony xz daha kötü olur demek daha doğru olmaz. O nedenle gelsin incelicez bakıcaz profesyonellerin incelemelerine bakıcaz daha iyi mi olucak daha kötü mü olucak görücez.

Bunu gibi bir örnek mevcut mesela piyasada. Oda htc. Htc, htc10 modeline kadar kamera konusunda sony'den bile kötüydü. Ama htc10 ile şuan piyasanın en iyi ön kamerasına sahip arka kamerası ile de piyasanın önde gelenlerinden biri. Yani sony xz için kamerası kötü demek doğru değil incelemeden. Umarım başarılı işler yapar. Keza bulunduğu 2800 tl'lik fiyat bandında çok iyi rakipleri var.
Benim Sony den pek umudum yok artık

ahmet.kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İpone 7 ye okadar para vermem en fazla 2800 xz nin kamerasi stabil calisirsa buyuk ihtimal onu alacam bu arada xz kalin bir telefonmu

alihanabi

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Açıkçası ben ios sevsem iphone alırdım herşeyi bana yetiyor ayrıca kamerası kim geride kalıyor derse desin çok doğala yakın ve güzel fotoğraflar çekiyor ancak androidi sevdiğim için xz yi alırdım şahsi fikrim bu yönde

ahmet.kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baska alternatifleri neler ?

ahmet.kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cogunluk xz den yana sony de garanti kisminda ilgi nasil ve kronikboi sorun varmi

exc4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Aslında tüketici olarak bu iki markayıda fiyat politikalarından dolayı cezalandırmalıyız. Bence 2sinide alma git gm5 plus düşününce 617li 32gb telefonların tamamından 100 - 200 tl daha ucuz git al diyeceğim. Ama beni dinlemeyeceksin doğal olarak.

Scarneep

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Sony XZ . Açık ve Net.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
İlla ikisinden birini alacaksan 6s bence daha iyidir.

ahmet.kocak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xz yi inceleme frsatinda bulunan varmi