ahmet.kocak
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Telefon alacam fakat bir turlu karar veremedim xperia xz 2800 tl olarak belirlendi o fiyata ipone 6s de alabilirim 32 gb sizce hangisini almaliyim yardim
İphone 6s almalısın. Xz'de çok güzel ama 6s bence.Telefon alacam fakat bir turlu karar veremedim xperia xz 2800 tl olarak belirlendi o fiyata ipone 6s de alabilirim 32 gb sizce hangisini almaliyim yardim
2 gb ram 6s'e yeterli.Evet iPhone çok kısıtlı ben de kullandığım iphone'dan sonra Android kullanacağım.2 gb ram olmasi sarjinin xz gibimi olacagi atiyorum wahatsaptan muzik dahi gonderememe gibi kisitlamalar ipone konusunda kararsiz kiliyo
Değer tabi.Biraz bekle bence 2500 civarına inince al.Xz yi tavsiye ediyosun yani 2800 tl verdigime degermi peki
Aynen 6s daha makul.İphone 6s almalısın. Xz'de çok güzel ama 6s bence.
Hocam Sony Lerin hala kamera yazılımı çok kötü bana göre her türlü 6sMerhaba,
İphone 6s 32gb güzel bir adım olur. Bundan sonra iphone 6s almayı düşünen arkadaşlara da buradan seslenmiş olalım. Eğer iphone 6s almayı düşünüyorsanız kesinlikle 32gb'lık varyasyonu alın.
Fakat
Sonu xperia xz modelini bekleyin. Hemen bir iphone 6s almayın. Çünkü sony xz'nin kamera performansı iyi olursa kesinlikle tavsiyem sony xz almanız yönünde olur. Kuvvetle muhtemel sony xz pil performansı konusunda da iphone 6s'den daha başarılı olacaktır. Yani daha memnun kalırsınız eğer kamerası iyi olursa. Eğer kamerası gene 2800 tl bandındaki htc10, samsung s7/s7 edge givi modellerden geri kalır ise ya bu modellerden birini alın yada iphone 6s 32gb.
Hocam Sony Lerin hala kamera yazılımı çok kötü bana göre her türlü 6s
Benim Sony den pek umudum yok artıkBu zamana kadar çıkan sony modelleri diğer rakiplerinin gerisinde kalıyor bu konuda. Ama bu, sony xz'nin de geride kalacağı anlamına gelipte peşin hükümlü sony xz daha kötü olur demek daha doğru olmaz. O nedenle gelsin incelicez bakıcaz profesyonellerin incelemelerine bakıcaz daha iyi mi olucak daha kötü mü olucak görücez.
Bunu gibi bir örnek mevcut mesela piyasada. Oda htc. Htc, htc10 modeline kadar kamera konusunda sony'den bile kötüydü. Ama htc10 ile şuan piyasanın en iyi ön kamerasına sahip arka kamerası ile de piyasanın önde gelenlerinden biri. Yani sony xz için kamerası kötü demek doğru değil incelemeden. Umarım başarılı işler yapar. Keza bulunduğu 2800 tl'lik fiyat bandında çok iyi rakipleri var.
ikisi arasından xz derim fakat başka alternatifleri de var.Telefon alacam fakat bir turlu karar veremedim xperia xz 2800 tl olarak belirlendi o fiyata ipone 6s de alabilirim 32 gb sizce hangisini almaliyim yardim
Benim Sony den pek umudum yok artık
Xz oldukça inceİpone 7 ye okadar para vermem en fazla 2800 xz nin kamerasi stabil calisirsa buyuk ihtimal onu alacam bu arada xz kalin bir telefonmu
Bildiğim bir kronik sorunu yok, servis ise gayet ilgili o konuda endişeniz olmasın hemen yardımcı olurlarCogunluk xz den yana sony de garanti kısmnda ilgi nasıl ve kronik bir sorun var mı?