Xperia XZ mi Galaxy S7 Edge mi?

baris2840

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Xperia XZ distribütör, S7 Edge İthalatçı garantili. Hangisini almalıyım?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Disbiritör garantili S7 diyorum ben. İthalatçı işine girmeyin hayır ithalatçı kötü birşey mi ? Hayır iyi birşey ama ben ısınamadım. S7 ile S7 arasında edge ekran batarya boyutu ve ekran boyutu istisna hiçbir fark yok

baris2840

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Disbiritör garantili S7 diyorum ben. İthalatçı işine girmeyin hayır ithalatçı kötü birşey mi ? Hayır iyi birşey ama ben ısınamadım. S7 ile S7 arasında edge ekran batarya boyutu ve ekran boyutu istisna hiçbir fark yok

S7 edge in tasarımı hoşuma gidiyor, S7 bence kötü görünüyor ve batarya konusunda endişeliyim.

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
S7 Edge daha iyi 1 gb ram genel kullanımda fark hissettirmez ama oyunlarda farkını görürsün. Sony de çok klasik Japon anlayışı var. Hep aynı tas aynı hamam. Aynı tasarım aynı arayüz. Çok büyük bir avantajlı telefon olsa mesela apple ın iOS stabilizesi gibi müşteri memnuniyeti gibi tamam dersin ama onlar Sony de yok. Ve kamera konusunda çok daha gelişmiş olsa da hala daha da gelişmesi lazım. En son Z5 kullandım çıldırtmıştı beni kamera ve ısınma konusunda. Ve bunu servise yolladım 45 günde anca geldi. Hem de para aldılar Samsung bile bu kadar bekletmezdi yahu.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
S7 edge çok daha iyi. Ne kasar ne donar. Eğer ithalatçı garantili istmezseniz samsung türkiye garantili s7 de alabilirsiniz. Fakat xz almayın. Çok sönük ve s7den daha kötü

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şu XZ'yi ezip durmayın.
Hanginiz parmak izini kullandıda rezalet diyor ?
Veya hanginiz kasacağını iddia edebiliyor ?

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Şu XZ'yi ezip durmayın.
Z5 kullandım telefon sağlamlık pil ve ram yönetimi konusunda çok iyiydi. Ama Sony almam aldırmam ben. Çok soluk sönük aynı tasarım aynı arayüz. Aynı parmak izi okuyucusu var bu arada.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Z5 kullandım telefon sağlamlık pil ve ram yönetimi konusunda çok iyiydi. Ama Sony almam aldırmam ben. Çok soluk sönük aynı tasarım aynı arayüz. Aynı parmak izi okuyucusu var bu arada.
Aynı parmak izi okuyucu olduğunu nerdcen biliyorsun ?
Aynı şekil diye aynı parmak izi okuyucusu mu olacak

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
IMG_0109.jpg
IMG_0108.jpg
Şu XZ'yi ezip durmayın.
Bunları şimdi yazan sizsiniz bunu daha önce ben yazmadığıma göre. Garip bir politika izliyorsunuz. Size Samsung fanı dedim diye ki aslında demedim kendiniz alındınız. Genelde Samsung ama ara sıra da göze çarpmasın diye Sony ya da diğer markalara yöneliyorsunuz. Bravo. Ayrıca ben kasar demedim oyunlarda 1 gb ramin hakkını verir S7 edge daha iyi Sony aynı tas aynı hamam dedim. Tartışmak istemiyorum ama illa bir yerden sebep çıkıyor. Parmak izi de 10-20 dolarlık parmak izi sensörü ne olacak yani. Kullanmasam neyse ama kullanmışım buna rağmen beni yalancı pozisyona sokuyorsunuz. Bir hafta sonra da buna benzer konu açılsa S7 Edge dersiniz bu sefer de.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ekli dosyayı görüntüle 15403 Ekli dosyayı görüntüle 15402
Bunları şimdi yazan sizsiniz bunu daha önce ben yazmadığıma göre. Garip bir politika izliyorsunuz. Size Samsung fanı dedim diye ki aslında demedim kendiniz alındınız. Genelde Samsung ama ara sıra da göze çarpmasın diye Sony ya da diğer markalara yöneliyorsunuz. Bravo. Ayrıca ben kasar demedim oyunlarda 1 gb ramin hakkını verir S7 edge daha iyi Sony aynı tas aynı hamam dedim. Tartışmak istemiyorum ama illa bir yerden sebep çıkıyor. Parmak izi de 10-20 dolarlık parmak izi sensörü ne olacak yani. Kullanmasam neyse ama kullanmışım buna rağmen beni yalancı pozisyona sokuyorsunuz. Bir hafta sonra da buna benzer konu açılsa S7 Edge dersiniz bu sefer de.
Kimseye yöneldiğim yok
Eksiklerieni söylerim.
Gelip siz parmak izi okuyucusu kötü diyorsunuz nereye kötü ?
Veya kasacak demişler neye göre kasacak diyor.
Telefonu ezecekseniz gerçekten kötü olduğu taraflarla ezin iyi olduğu yerlerle değil
O postta aşağılara in çok açık bir şekilde samsung taraftarı olduğumu söyledim. Benim samsung taraftarlığı yapmamın birisinin gözüne batması zerre umrumda değil emin ol
Bu kondua da fark ettiysen S7 dedim. XZ demedim.
Seni yalancı pozisyonuna düşürdüğüm yok Z5'in parmak izi okuyucusuna bakıp XZ'ye sallayamazsın.
Kendin doğru şeylerini söylediğini sanıyorsun ama yanılıyorsun.
Z5'de yaşadığın tecrübeler XZ'yi kötü bir telefon yapmaz.
Yeri geldiğinde eksik olduğu tarafları söylerim tekrar söylüyorum XZ'nin parmak izi okuyucusuna deneyimlemeden laf sallayamazsın.
Ayrıca seni alıntılayıp yapmadım kasma olayını en yukardaki arkadaşa yaptım

wickedsky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Iki telefonu da kullanmadim, ancak ikisi de aradtirdigim telefonlar.
Performans olarak s7 edge daha ustun olsa da cok ciddi bir fark yok. Ikisi de ust seviye telefonlar ve ikisinin de uzecegini zannetmiyorum.

Tercih bence ekran boyuna bakiyor. Xz biraz daha tek elle kullanima musait. Kucuk ekrani tercih edecekseniz xz buyuk ekran ise s7 tercih edin derim.

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Kimseye yöneldiğim yok
Eksiklerieni söylerim.
Telefonu ezecekseniz gerçekten kötü olduğu taraflarla ezin iyi olduğu yerlerle değil
O postta aşağılara in çok açık bir şekilde samsung taraftarı olduğumu söyledim. Benim samsung taraftarlığı yapmamın birisinin gözüne batması zerre umrumda değil emin ol
S7 edgeye göre kötü. Valla bu attığım yazıda Samsung önermişsiniz ama nasıl olduysa şimdi de Sony. Daha fazla uğraşmaya değmez arkadaşlar bu üye İle size tavsiyem sözünde durmayan üyeyi engelleyin gitsin.

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 edgeye göre kötü. Valla bu attığım yazıda Samsung önermişsiniz ama nasıl olduysa şimdi de Sony. Daha fazla uğraşmaya değmez arkadaşlar bu üye İle size tavsiyem sözünde durmayan üyeyi engelleyin gitsin.
Ben sonymi önerdim ?
Bak yukarı ne yazmışım. Okumadan görmeden birşeyler söylüyorsun çık en yukarı bak ben ne önermişim.
Benim sonyi önereceğim yok. Önermedimde zaten.
Bir telefonu eleştirecekseniz adam gibi eleştirin. İyi yaptığı şeyleri kötü yapıyormuş gibi eleştirmeyin.
Kasma konusunada sana değil en yukardaki adama söyledim dedim ya seni alıntılamadım
--- Gönderi Güncellendi ---
bak ne yazmışım iyi oku

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Kimseye yöneldiğim yok
Eksiklerieni söylerim.
Bu kondua da fark ettiysen S7 dedim. XZ demedim.
Seni yalancı pozisyonuna düşürdüğüm yok Z5'in parmak izi okuyucusuna bakıp XZ'ye sallayamazsın.
Kendin doğru şeylerini söylediğini sanıyorsun ama yanılıyorsun.
Z5'de yaşadığın tecrübeler XZ'yi kötü bir telefon yapmaz.
Yeri geldiğinde eksik olduğu tarafları söylerim tekrar söylüyorum XZ'nin parmak izi okuyucusuna deneyimlemeden laf sallayamazsın.
Ayrıca seni alıntılayıp yapmadım kasma olayını en yukardaki arkadaşa yaptım
Her şey belli lafı çarpıtıyorsunuz. Ben daha fazla tartışmak istemiyorum yaşadığım Sony deneyimini söyledim sadece. Benden uzak Allah a emanet olun :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Her şey belli lafı çarpıtıyorsunuz. Ben daha fazla tartışmak istemiyorum yaşadığım Sony deneyimini söyledim sadece. Benden uzak Allah a emanet olun :)
Laf çarpıttığım yok.
kaç defa XZ parmak izi okuyucusunu kullandın ? Bir defa bile kullanmamışsındır?
Z5deki tecrübelerine göre XZ'nin parmak izi okuyucu kötü diyemezsin

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
İthalatçı garantili pek tavsiye etmem Distribütör garantili S7 falan bak Murat'ın dediği gibi.:)

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Ben olsam Xz alırım.Daha sağlam,sönük diyenler o telefonu yere düşürünce gelsinler.Kamerası da ona yakın,video konusunda geride.Parmak izi okuma konusunda da oldukça hızlı.Bu konuda ikisi de iyi cihazlar.Ekranda çözünürlük açısından geride.Ama renkleri iyi veriyor.Ses konusunda Xz daha iyi.
Ben olsam Xz alırım.Ama daha iyi bir ekran ve kamera isterseniz aynı zamanda edge ekranını seviyorsanız s7 edge daha iyi bir Seçenek.

baris2840

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sony arayüzü zaman geçse de pek kasmıyor diye biliyorum, TouchWiz kasar mı zamanla?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

İki üründe oldukça iyi modeller. Konu altında yorum yapan arkadaşlar sony xperia xz modeline bayağı kötülemişler. Açıkçası öyle bir durum yok. Sony xperia xz modeli bulunduğu fiyat segmentinde oldukça başarılı bir ürün. Hatta hepsiburada'dan satın alırsanız ordaki fiyatı samsung s7 edge'e göre çok daha avantajlı. Kimi arkadaşlar sony xperia z5 modelindeki memnuniyetsizliklerinden bahsetmiş aynı durum sanki xz modelinde devam ediyormuş gibi. Parmak izi sensörü de bayağı bi kötülenmiş.

Şimdi yüm bunları okuduktan sonra önce size verilen yanlış bilgileri düzeltelim. Sony z5'de ısınma sorunları vardı. Bu ısınma sorunları sebebi ile cihaz çalışma frekansını düşürüp bir takıp performans kayıplarına sebep oluyordu. Bu durumlar sony xperia xz modelinde yok. Çünkü sd820 kullanıyor. Bu işlemci oldukça serin ve performanslı çaşılıyor.

Sony stabilitesi ile ilgili bir takım kötülemeler olmuş. Bunlarda yanlış. Sony özellikler snapdragon işlemci kullandığı cihazlarda saf android cihazlardan sonra en stabil ve en akıcı markalardan biri. Bu konuda övgüyü hakeden başka bir marka da htc'dir. O nedenle android platformunda stabilite beklentisi olan kullanıcılara sony veya htc modellerini tavsiye ediyoruz.

Parmak izi konusunda. İyidir kötüdür. Semek doğru değil. Beklentiyi karşılıyor. Günümüzde parmak izi konusunda övülen bir model olan iphone 6s ailesinde bile parmağınız kirlendiğinde performans düşüşü oluşup okumakta zorlanma gözleniyor. O nedenle iyilerden biri sayılan ip6s'de bile bu tarz sorunlar oluşurken diğer narkalarda da bazen bu tarz negatiflikler görülebilir. Bu cihazı kötülemez.

Sony xperia xz : Sony Xperia XZ Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al

Bu fiyat bandında alınabilecek güzel bir ürün.

İki ürün arasındaki tavsiyem ise samsung s7 edge almanız yönündedir. S7 edge'in artıları. Kamerası, ekranı, pil performansı. Bu gibi artıları yüzünden samsung s7 edge almanızı tavsiye ederim. Ama sony xperia xz kötülendiği gibi bir ürün değil bunu belirtelim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Merhaba,

İki üründe oldukça iyi modeller. Konu altında yorum yapan arkadaşlar sony xperia xz modeline bayağı kötülemişler. Açıkçası öyle bir durum yok. Sony xperia xz modeli bulunduğu fiyat segmentinde oldukça başarılı bir ürün. Hatta hepsiburada'dan satın alırsanız ordaki fiyatı samsung s7 edge'e göre çok daha avantajlı. Kimi arkadaşlar sony xperia z5 modelindeki memnuniyetsizliklerinden bahsetmiş aynı durum sanki xz modelinde devam ediyormuş gibi. Parmak izi sensörü de bayağı bi kötülenmiş.

Şimdi yüm bunları okuduktan sonra önce size verilen yanlış bilgileri düzeltelim. Sony z5'de ısınma sorunları vardı. Bu ısınma sorunları sebebi ile cihaz çalışma frekansını düşürüp bir takıp performans kayıplarına sebep oluyordu. Bu durumlar sony xperia xz modelinde yok. Çünkü sd820 kullanıyor. Bu işlemci oldukça serin ve performanslı çaşılıyor.

Sony stabilitesi ile ilgili bir takım kötülemeler olmuş. Bunlarda yanlış. Sony özellikler snapdragon işlemci kullandığı cihazlarda saf android cihazlardan sonra en stabil ve en akıcı markalardan biri. Bu konuda övgüyü hakeden başka bir marka da htc'dir. O nedenle android platformunda stabilite beklentisi olan kullanıcılara sony veya htc modellerini tavsiye ediyoruz.

Parmak izi konusunda. İyidir kötüdür. Semek doğru değil. Beklentiyi karşılıyor. Günümüzde parmak izi konusunda övülen bir model olan iphone 6s ailesinde bile parmağınız kirlendiğinde performans düşüşü oluşup okumakta zorlanma gözleniyor. O nedenle iyilerden biri sayılan ip6s'de bile bu tarz sorunlar oluşurken diğer narkalarda da bazen bu tarz negatiflikler görülebilir. Bu cihazı kötülemez.

Sony xperia xz : Sony Xperia XZ Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al

Bu fiyat bandında alınabilecek güzel bir ürün.

İki ürün arasındaki tavsiyem ise samsung s7 edge almanız yönündedir. S7 edge'in artıları. Kamerası, ekranı, pil performansı. Bu gibi artıları yüzünden samsung s7 edge almanızı tavsiye ederim. Ama sony xperia xz kötülendiği gibi bir ürün değil bunu belirtelim.
Oh be sonunda demek istediklerimi kelimeye döken birisi
Ben bu yorumunuz için teşşekür ediyorum.
Z5 tecrübesini XZye yıkıyorlar sadece başka yaptıkları yok birde sony kasar donar demeleri yok mu

Şimdi diyecekler SONY fanısın. Arkadaşlar benim Samsungdan başka tanıdığım marka yoktur geri kalan hepsi benim için değersiz. ama siz bir markanın iyi yaptığı şeyleri yanlış gösteriyorsanız bi durun orda

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Dostum kasma değil iş. Tasarım, kamera, berbat.
Tasarım göreceli,kamerada da rakipleriyle hemen hemen aynı deniyor bu cihaz için.Bence bu kadar ön yargılı olmamak lazım.
Sony arayüzü zaman geçse de pek kasmıyor diye biliyorum, TouchWiz kasar mı zamanla?
Bakalım düzeltti deniyor ve kullanıcı deneyimleri çoğunlukla olumlu.Ama diğer arayüzlere göre daha ağır bundan dolayı belki kasma-donma sorunları "uzun vadede" ortaya çıkabilir.