Disbiritör garantili S7 diyorum ben. İthalatçı işine girmeyin hayır ithalatçı kötü birşey mi ? Hayır iyi birşey ama ben ısınamadım. S7 ile S7 arasında edge ekran batarya boyutu ve ekran boyutu istisna hiçbir fark yok
S7 kullanıyorum batarya konusunda sıkıntım yok.S7 edge in tasarımı hoşuma gidiyor, S7 bence kötü görünüyor ve batarya konusunda endişeliyim.
Ve parmak izi okuyucusu adamı çıldırtır rezaletS7 edge çok daha iyi. Ne kasar ne donar. Eğer ithalatçı garantili istmezseniz samsung türkiye garantili s7 de alabilirsiniz. Fakat xz almayın. Çok sönük ve s7den daha kötü
Z5 kullandım telefon sağlamlık pil ve ram yönetimi konusunda çok iyiydi. Ama Sony almam aldırmam ben. Çok soluk sönük aynı tasarım aynı arayüz. Aynı parmak izi okuyucusu var bu arada.Şu XZ'yi ezip durmayın.
Hanginiz parmak izini kullandıda rezalet diyor ?
Veya hanginiz kasacağını iddia edebiliyor ?
Aynı parmak izi okuyucu olduğunu nerdcen biliyorsun ?Z5 kullandım telefon sağlamlık pil ve ram yönetimi konusunda çok iyiydi. Ama Sony almam aldırmam ben. Çok soluk sönük aynı tasarım aynı arayüz. Aynı parmak izi okuyucusu var bu arada.
Bunları şimdi yazan sizsiniz bunu daha önce ben yazmadığıma göre. Garip bir politika izliyorsunuz. Size Samsung fanı dedim diye ki aslında demedim kendiniz alındınız. Genelde Samsung ama ara sıra da göze çarpmasın diye Sony ya da diğer markalara yöneliyorsunuz. Bravo. Ayrıca ben kasar demedim oyunlarda 1 gb ramin hakkını verir S7 edge daha iyi Sony aynı tas aynı hamam dedim. Tartışmak istemiyorum ama illa bir yerden sebep çıkıyor. Parmak izi de 10-20 dolarlık parmak izi sensörü ne olacak yani. Kullanmasam neyse ama kullanmışım buna rağmen beni yalancı pozisyona sokuyorsunuz. Bir hafta sonra da buna benzer konu açılsa S7 Edge dersiniz bu sefer de.Şu XZ'yi ezip durmayın.
Hanginiz parmak izini kullandıda rezalet diyor ?
Veya hanginiz kasacağını iddia edebiliyor ?
Kimseye yöneldiğim yokEkli dosyayı görüntüle 15403 Ekli dosyayı görüntüle 15402
Bunları şimdi yazan sizsiniz bunu daha önce ben yazmadığıma göre. Garip bir politika izliyorsunuz. Size Samsung fanı dedim diye ki aslında demedim kendiniz alındınız. Genelde Samsung ama ara sıra da göze çarpmasın diye Sony ya da diğer markalara yöneliyorsunuz. Bravo. Ayrıca ben kasar demedim oyunlarda 1 gb ramin hakkını verir S7 edge daha iyi Sony aynı tas aynı hamam dedim. Tartışmak istemiyorum ama illa bir yerden sebep çıkıyor. Parmak izi de 10-20 dolarlık parmak izi sensörü ne olacak yani. Kullanmasam neyse ama kullanmışım buna rağmen beni yalancı pozisyona sokuyorsunuz. Bir hafta sonra da buna benzer konu açılsa S7 Edge dersiniz bu sefer de.
S7 edgeye göre kötü. Valla bu attığım yazıda Samsung önermişsiniz ama nasıl olduysa şimdi de Sony. Daha fazla uğraşmaya değmez arkadaşlar bu üye İle size tavsiyem sözünde durmayan üyeyi engelleyin gitsin.Kimseye yöneldiğim yok
Eksiklerieni söylerim.
Gelip siz parmak izi okuyucusu kötü diyorsunuz nereye kötü ?
Veya kasacak demişler neye göre kasacak diyor.
Telefonu ezecekseniz gerçekten kötü olduğu taraflarla ezin iyi olduğu yerlerle değil
O postta aşağılara in çok açık bir şekilde samsung taraftarı olduğumu söyledim. Benim samsung taraftarlığı yapmamın birisinin gözüne batması zerre umrumda değil emin ol
Ben sonymi önerdim ?S7 edgeye göre kötü. Valla bu attığım yazıda Samsung önermişsiniz ama nasıl olduysa şimdi de Sony. Daha fazla uğraşmaya değmez arkadaşlar bu üye İle size tavsiyem sözünde durmayan üyeyi engelleyin gitsin.
bak ne yazmışım iyi okuDisbiritör garantili S7 diyorum ben. İthalatçı işine girmeyin hayır ithalatçı kötü birşey mi ? Hayır iyi birşey ama ben ısınamadım. S7 ile S7 arasında edge ekran batarya boyutu ve ekran boyutu istisna hiçbir fark yok
Her şey belli lafı çarpıtıyorsunuz. Ben daha fazla tartışmak istemiyorum yaşadığım Sony deneyimini söyledim sadece. Benden uzak Allah a emanet olunKimseye yöneldiğim yok
Eksiklerieni söylerim.
Gelip siz parmak izi okuyucusu kötü diyorsunuz nereye kötü ?
Veya kasacak demişler neye göre kasacak diyor.
Telefonu ezecekseniz gerçekten kötü olduğu taraflarla ezin iyi olduğu yerlerle değil
O postta aşağılara in çok açık bir şekilde samsung taraftarı olduğumu söyledim. Benim samsung taraftarlığı yapmamın birisinin gözüne batması zerre umrumda değil emin ol
Bu kondua da fark ettiysen S7 dedim. XZ demedim.
Seni yalancı pozisyonuna düşürdüğüm yok Z5'in parmak izi okuyucusuna bakıp XZ'ye sallayamazsın.
Kendin doğru şeylerini söylediğini sanıyorsun ama yanılıyorsun.
Z5'de yaşadığın tecrübeler XZ'yi kötü bir telefon yapmaz.
Yeri geldiğinde eksik olduğu tarafları söylerim tekrar söylüyorum XZ'nin parmak izi okuyucusuna deneyimlemeden laf sallayamazsın.
Ayrıca seni alıntılayıp yapmadım kasma olayını en yukardaki arkadaşa yaptım
Laf çarpıttığım yok.Her şey belli lafı çarpıtıyorsunuz. Ben daha fazla tartışmak istemiyorum yaşadığım Sony deneyimini söyledim sadece. Benden uzak Allah a emanet olun![]()
S7 Edge. Sony e yaklaşma
Sony ne yapmışta bu kadar siz kimseye önermiyorsunuz?S7 Edge. Sony e yaklaşma
Sony arayüzü zaman geçse de pek kasmıyor diye biliyorum, TouchWiz kasar mı zamanla?
Oh be sonunda demek istediklerimi kelimeye döken birisiMerhaba,
İki üründe oldukça iyi modeller. Konu altında yorum yapan arkadaşlar sony xperia xz modeline bayağı kötülemişler. Açıkçası öyle bir durum yok. Sony xperia xz modeli bulunduğu fiyat segmentinde oldukça başarılı bir ürün. Hatta hepsiburada'dan satın alırsanız ordaki fiyatı samsung s7 edge'e göre çok daha avantajlı. Kimi arkadaşlar sony xperia z5 modelindeki memnuniyetsizliklerinden bahsetmiş aynı durum sanki xz modelinde devam ediyormuş gibi. Parmak izi sensörü de bayağı bi kötülenmiş.
Şimdi yüm bunları okuduktan sonra önce size verilen yanlış bilgileri düzeltelim. Sony z5'de ısınma sorunları vardı. Bu ısınma sorunları sebebi ile cihaz çalışma frekansını düşürüp bir takıp performans kayıplarına sebep oluyordu. Bu durumlar sony xperia xz modelinde yok. Çünkü sd820 kullanıyor. Bu işlemci oldukça serin ve performanslı çaşılıyor.
Sony stabilitesi ile ilgili bir takım kötülemeler olmuş. Bunlarda yanlış. Sony özellikler snapdragon işlemci kullandığı cihazlarda saf android cihazlardan sonra en stabil ve en akıcı markalardan biri. Bu konuda övgüyü hakeden başka bir marka da htc'dir. O nedenle android platformunda stabilite beklentisi olan kullanıcılara sony veya htc modellerini tavsiye ediyoruz.
Parmak izi konusunda. İyidir kötüdür. Semek doğru değil. Beklentiyi karşılıyor. Günümüzde parmak izi konusunda övülen bir model olan iphone 6s ailesinde bile parmağınız kirlendiğinde performans düşüşü oluşup okumakta zorlanma gözleniyor. O nedenle iyilerden biri sayılan ip6s'de bile bu tarz sorunlar oluşurken diğer narkalarda da bazen bu tarz negatiflikler görülebilir. Bu cihazı kötülemez.
Sony xperia xz : Sony Xperia XZ Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
Bu fiyat bandında alınabilecek güzel bir ürün.
İki ürün arasındaki tavsiyem ise samsung s7 edge almanız yönündedir. S7 edge'in artıları. Kamerası, ekranı, pil performansı. Bu gibi artıları yüzünden samsung s7 edge almanızı tavsiye ederim. Ama sony xperia xz kötülendiği gibi bir ürün değil bunu belirtelim.
Sony ne yapmışta bu kadar siz kimseye önermiyorsunuz?
Sony arayüzü zaman geçse de pek kasmıyor diye biliyorum, TouchWiz kasar mı zamanla?
Dostum kasma değil iş. Tasarım, kamera, berbat.
Tasarım göreceli,kamerada da rakipleriyle hemen hemen aynı deniyor bu cihaz için.Bence bu kadar ön yargılı olmamak lazım.Dostum kasma değil iş. Tasarım, kamera, berbat.
Bakalım düzeltti deniyor ve kullanıcı deneyimleri çoğunlukla olumlu.Ama diğer arayüzlere göre daha ağır bundan dolayı belki kasma-donma sorunları "uzun vadede" ortaya çıkabilir.Sony arayüzü zaman geçse de pek kasmıyor diye biliyorum, TouchWiz kasar mı zamanla?