Xperia U yeni firmware yayınlandı [6.1.1.B.1.100] [ICS]

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Xperia u için ICS tabanlı yeni yazılım dağıtılmaya başladı. Güncellemeyi bekleyemeyenler için.
https://docs.google.com/file/d/0Bwp2-eAlYaIdY1lId3E2YkZCQ2M/edit

Xperia-U_6.1.1.B.1.100_About-315x560.jpg

Xperia-U_6.1.1.B.1.100_PCC.png

http://www.xperiablog.net/2013/06/22/new-firmware-released-for-xperia-u-6-1-1-b-1-100/#more-15658

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Sola sonynin üvey evladıdır 2011 serisi cihazlar dahil güncelleme vermeyip sahiplerini hice saydıgı belki tek modeldir. Unofficial Jellybean sürümü var xda da mükemmele yakın tek sorunu icsye göre sarjı az gıdıyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
şimdiki aklım olsa almazdım kısa ve öz.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
keşke sebeblerinide saysaydın alacagımda

sola konusu vardı orda konuşulmuştu sebepleri tekrar etmeyim dedim nys. Aslında cihaz olarak sorunu yok ama sola ve u ama özellikle sola sonynin yazılım konusunu beceremediği için heder olan modelleri malesef. Telefonu ilk aldığında 2.3.7 gb işletim sistemi var sorunsuz mükemmel çalışıyor ama eski versiyon olduğu için görsellik geride. İlk defa android kullanacaksan pek farketmiyor ama ics ve jb kullandıysan gb sarmıyor. Sola ve u pek çok jelybean güncellemesi alan modelden daha iyi özelliklere sahip ama güncelleme almıyorlar ve sebebide belli değil, hadi jb almasınlar ama aldıkları ics güncellemeleri de tek keliyle berbat. Kasılmalar takılmalar daha neler neler, en küçük örnek telefona arama geliyor telefon başlıyor kasılmaya sen cevaplayana kadar arayan aramaktan vazgeçiyor o denli berbat yani telefon daha telefon görevini doğru dürüst yapamıyor gerisini boşver. coston rom yani resmi olmayan yollardan daha düzgün ics ve jb yazılımları bulunabiliyor ama bunun için telefon alınmaz, herkes custom rom yükleyecek diye bişey yok. Yani lafın kısası alma kardeş 600 liraya general mobile discovery var bin kat daha güçlü ve iyi.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sola'ya önceden JB gelecek diye çok seviniyorduk. Ne diyeyim Sony'e? Yazık etti kendine. Güncelleme vericem vericem diyip, sattı cihazı. Sattıktan sonra da Jelly Bean vermiyor. Gittiler inatlarına Go'ya verdiler güncellemeyi. Söylenecek bir şey kalmadı artık.

sevdimsadece

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sola konusu vardı orda konuşulmuştu sebepleri tekrar etmeyim dedim nys. Aslında cihaz olarak sorunu yok ama sola ve u ama özellikle sola sonynin yazılım konusunu beceremediği için heder olan modelleri malesef. Telefonu ilk aldığında 2.3.7 gb işletim sistemi var sorunsuz mükemmel çalışıyor ama eski versiyon olduğu için görsellik geride. İlk defa android kullanacaksan pek farketmiyor ama ics ve jb kullandıysan gb sarmıyor. Sola ve u pek çok jelybean güncellemesi alan modelden daha iyi özelliklere sahip ama güncelleme almıyorlar ve sebebide belli değil, hadi jb almasınlar ama aldıkları ics güncellemeleri de tek keliyle berbat. Kasılmalar takılmalar daha neler neler, en küçük örnek telefona arama geliyor telefon başlıyor kasılmaya sen cevaplayana kadar arayan aramaktan vazgeçiyor o denli berbat yani telefon daha telefon görevini doğru dürüst yapamıyor gerisini boşver. coston rom yani resmi olmayan yollardan daha düzgün ics ve jb yazılımları bulunabiliyor ama bunun için telefon alınmaz, herkes custom rom yükleyecek diye bişey yok. Yani lafın kısası alma kardeş 600 liraya general mobile discovery var bin kat daha güçlü ve iyi.

general mobile discovery düşünüyorum ama arkasında telpa var allah korusun ondan bizi diyecem birde telefon general mobile olunca insan bıraz çekiniyor ama alma düşüncesi içindeyim şuan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnde u kullanıcısıyım memnunum ama telefon çok donuyor kaçak jb indirdim pcye ama kuramadım sonynin bu kadar kullanıcıya bunu yapması çok büyük haksızlık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia u kullanıyorum mukemmel harıkası bır cıhaz s4 mus ıphone 5s mıs hepsını kullandım bu cıhaz farklı kullanan bılır .....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen ben sadece benim telefonumda oluyor sanırdım meger xperia u daimiş sorun :-(