Xperia SP mi, Nexus 4 mü?

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
merhaba arkadaşlar arkadaşım telefon yenileyecek xperia sp ile nexus 4 arasında kaldı oyun performansı olarak xperia sp oyun performansı daha iyi ama 1 gb ram ona 3-4 sene tüm oyunları oynamak için yeter mi telefonunu 3-4 sene değiştirmez xperia sp nin tasarımı daha güzel arayüzde nexusun arayüzü güzel değil stabildir ama yinede güzel değil sizce xperia sp alırsa 3-4 sene 1 gb ramle rahat kullanırmı bide open gl 3 desteği de gelir mi hafızada sıkıntı oyunları apk ile yüklese datası sd cardda olur mu yada oyunları sd carda yüklemek için ne yapılır ben samsungta felan rom kurdum samsungta bootloadere kilidi yo o yüzden sony e rom kurmasından felan bişey anlamadım yardım ederseniz sevinirim

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
3-4 sene ise Nexus 4. Güncellemeler gelecek ve 2 GB Ram.

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Öncellikle Nexus 4 , 2 gb ram ile performansıyla sınırsız oyun keyfi . Güncellemede ilk nexus 4 alır . Ama arayüzü saf android , bu bir zaman sonra sıkıcı olabilir.

Ben LG Optimus G Öneriyorum .

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
nexus akar.. sony vs nexus da ner zaman bir adim onde

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
sp nin alan sıkıntısı ve rami sıkıntı nexusunda alanı sıkıntı lg g proda güncelleme alır mı android 4.3 5.0 felan sp nin tasarımı çok güzel onu çok istiyo ama 1 gb ram ve alanı sıkınt xperia sp de oyunları hafıza kartına kurmanın yolu yok mu

suayba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabiki sony sp oyun performansı s4 ve sony Z ile aynı.