Kaya26
Profesör
Evet bir çok One X sahibi arkadaşım Erzurum-Bitlis karayolunun ortasında yola devam edemez durumda kaldılar.
Lütfen dikkat, hetece pişmanlıktır.
Nereye gülüyorduk pardon ?
Evet bir çok One X sahibi arkadaşım Erzurum-Bitlis karayolunun ortasında yola devam edemez durumda kaldılar.
Lütfen dikkat, hetece pişmanlıktır.
Şu konuya yorum yapmayı bırakırsanız iyi edersiniz konu eski çünkü
mstfhll2012
Çok teşekkürler desteğinizden dolayı. Sizin yorumunuzla kararım kesinleşti.
Kesinlikle xperia sp almanı tavsiye ederim one x 4.3 alacağı belli bile değil ama sp kitkat bile alacak sony resmi sitesinden acıklama yaptı kamera konusuna gelırsek one x ıyı olabılr ancak emın ol guncellemelerle sony daha ıyı hale getırecektır bende suan xperia l var 4.1 varken kamera kötüydü ama telefon 4.2 ye guncellenınce gercekten muazzam resimler çekiyor .Sonynın kamera performansına laf etmek büyük yanlış bence çünkü piyasada ki tüm telefonların lenslerini sony kendi üretiyor ekran konusunda bazı yerlerde de okumustum yandan bakınca soluk falan dıyolar e kardesım duzz bak sende sankı yandan kullanıyorsun telefonu ve kasa konusunda sp daha onde
özet:kesinlikle xperia sp
2 side seni üzmez 2 side gayet iyi donanımları var telefonları eline al incele hangisine kafan yatarsa onu al telefona ısınmak önemli...Htc One X
Xperia SP
Fiyatları hemen hemen aynı.
Bataryada Sp önde
One x : 4 çekirdek Sp: 2 çekirdek
Testlerde Sp ezip geçiyor ayrıca
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_sp-review-924p5.php
Siz olsanız hangisini seçerdiniz. (400 TL fazla verip G2 almakta var. ama bir telefona o kadar para vermek gereksiz. benim düşüncem öyle)
İşlemcisi S4 ,1.7 ghz .Yav arkadaşalar benim kafamı kemiriyor bu düşünce. Sp iki çelirdekli ama nası bu kadar yüksek puan alıyor testlerde.
İşlemcisi S4 ,1.7 ghz .