Xperia SP Kullanan/Kullanmış Üstadlar Yardım Lütfen..

Tekinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ya bu gün telefon elime ulaştı gerçekten harika birşey ama gelgelelim (Şu an şirketten yazıyorum) aşağıda olan modemden çekmiyor wifi.. burada 3 tane laptop var sinyali mükemmel alıyoruz ama telefonu daha yeni açtım sim kartı felan bile takmadık .d Ama wifi çekmiyor. Ne yapmak lazım telefondanda pek anlamam ama yardımcı olursanız sevinirim. Güncellemelerede baktım herşey güncel yazıyor?

ruhenzenci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bu gün telefon elime ulaştı gerçekten harika birşey ama gelgelelim (Şu an şirketten yazıyorum) aşağıda olan modemden çekmiyor wifi.. burada 3 tane laptop var sinyali mükemmel alıyoruz ama telefonu daha yeni açtım sim kartı felan bile takmadık .d Ama wifi çekmiyor. Ne yapmak lazım telefondanda pek anlamam ama yardımcı olursanız sevinirim. Güncellemelerede baktım herşey güncel yazıyor?

Bu genel bir sorun kardeşim. Modem ile aranda duvar varsa 10 metreden bile çekmiyor. Herhangi bir güncelleme veya uygulamada yok bununla ilgili, modeme yakın olmaya bakacaksın. Ama şöyle de birşey var ben 10m ilerideki modeme bağlanamazken 4 aydır 120m ilerideki komşumuzun modemine bağlanarak gideriyorum net ihtiyacımı. Ama boş arazi bizim evle o modemin olduğu ev arasındaki mesafe. Gariplik var yani bu sp'lerde.