alibaran43
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar 5 gün önce XperiaSP aldım yurtdışından annem çok beğendi telefonu kendi iphonu ile takas etmek istedi sizce edeyim mi?
sp nin dengi 4 degıl
Ama benim 5 günlük sp'em kasım kasım kasılıyor ama annemin 7 aylık ip4 takır takır çalışıyor takas edeceğimMerhaba,
4'te kamera 5mp, SP'de 8mp. İphonenin kameralı çok kaliteli oluyor o yüzden bu konuda test edip değerlendirmelisin
4'te batarya 1420 miliamper, SP'de 2370. Küsürat.
4'te 3,5" 640x960 piksel ekran, SP'de 4,6" hd ekran.
kısacası en akıllıca seçim Xperia SP.
Orası ayrı tabikiBende başkasıyla takas edecektiniz sandım. İsteyen anneniz. Bunun için konu mu açılır? Beğenmiş istemiş.
5 günlük Sp'en kasım kasım kasılıyorsa bu senin Android i kullanamaman, düzenli olarak önbellek temizlememenden kaynaklı.Ama benim 5 günlük sp'em kasım kasım kasılıyor ama annemin 7 aylık ip4 takır takır çalışıyor takas edeceğim
Kasmaması için ne yapabilirim? önbelleği nerden temizleebilirim?5 günlük Sp'en kasım kasım kasılıyorsa bu senin Android i kullanamaman, düzenli olarak önbellek temizlememenden kaynaklı.
Clean Master uygulamasını indir.Kasmaması için ne yapabilirim? önbelleği nerden temizleebilirim?
Ama benim 5 günlük sp'em kasım kasım kasılıyor ama annemin 7 aylık ip4 takır takır çalışıyor takas edeceğim
Task killer ve Cache cleaning in farkını bilmeden bana kapak yapmaya çalışan ey cahil kardeşim; daha önce hiç Android kullanmamış olmalısın.androidde düzenli önbellek temizlemenin telefonun performansına olumlu etki edeceğini söyleyen linux sistemlerin bellek kullanım politikasından haberi yok demektir.
http://www.howtogeek.com/127388/htg-explains-why-you-shouldnt-use-a-task-killer-on-android/
Task killer ve Cache cleaning in farkını bilmeden bana kapak yapmaya çalışan ey cahil kardeşim; daha önce hiç Android kullanmamış olmalısın.
hahaha komiksinizbildiğiniz gibi kullanın.