Xperia SP ile İphone4 takas edilir mi?

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 5 gün önce XperiaSP aldım yurtdışından annem çok beğendi telefonu kendi iphonu ile takas etmek istedi sizce edeyim mi?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

4'te kamera 5mp, SP'de 8mp. İphonenin kameralı çok kaliteli oluyor o yüzden bu konuda test edip değerlendirmelisin

4'te batarya 1420 miliamper, SP'de 2370. Küsürat.
4'te 3,5" 640x960 piksel ekran, SP'de 4,6" hd ekran.

kısacası en akıllıca seçim Xperia SP.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
annen değil mi değişirsin sonra gene ver de azcık mutlu olsun kadın :D

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bende başkasıyla takas edecektiniz sandım. İsteyen anneniz. Bunun için konu mu açılır? Beğenmiş istemiş.

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

4'te kamera 5mp, SP'de 8mp. İphonenin kameralı çok kaliteli oluyor o yüzden bu konuda test edip değerlendirmelisin

4'te batarya 1420 miliamper, SP'de 2370. Küsürat.
4'te 3,5" 640x960 piksel ekran, SP'de 4,6" hd ekran.

kısacası en akıllıca seçim Xperia SP.
Ama benim 5 günlük sp'em kasım kasım kasılıyor ama annemin 7 aylık ip4 takır takır çalışıyor takas edeceğim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende başkasıyla takas edecektiniz sandım. İsteyen anneniz. Bunun için konu mu açılır? Beğenmiş istemiş.
Orası ayrı tabiki

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ama benim 5 günlük sp'em kasım kasım kasılıyor ama annemin 7 aylık ip4 takır takır çalışıyor takas edeceğim
5 günlük Sp'en kasım kasım kasılıyorsa bu senin Android i kullanamaman, düzenli olarak önbellek temizlememenden kaynaklı.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9

Bence Annenizle takas falan etmeyin, siz demişsiniz kasım kasım kasılıyor. Android iOS'a göre daha karışık ve Annenizi yorar. Siz sp'ye başka custom rom falan kurun öyle olunca daha az kasar.

Dengi değil diyenlerde kasım kasım kasılması iyi bi açıklama oldu. :lol:

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SP daha iyi, anneniz olmasa takas edilmezdi ama o da Android kullanabilecek mi orası ayrı, bunun virüsü var reklam yüzünden inip kurulan APK'lar var ilerde donması, önbellek temizlemesi var var da var, iPhone 4 kullanması daha kolay olur onun için.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
hahaha komiksiniz :) bildiğiniz gibi kullanın.

Android ve İosta uygulama indirip kullanıp daha sonradan silince devamlı telefonlarda kalıntı kalıyor bunların temizlenmesi gerekiyor aynı bilgisayarlar gibi.

Bilgisayara indirmediğiniz oyun program kalmıyor sonra silince kalıntılar kalıyor ve çoğu virüslü olabiliyor bilgisayarı şişirebiliyor aynısı telefon içinde geçerli bu yüzden temizlik yapılması gerekiliyor, iosda o kadar değilde androidde bu çok oluyor her 2 3 ayda bir telefonlar fabrika ayarına döndürmek yada hard reset atılması sağlıklı olabiliyor.

Yada düzenli olarak clean master programları ile temizlik yapılması şart.

Eğer clean master programınız varsa ve bir uygulamayı silince program size kalıntı dosyalarınıda siliyimmi diye soru soruyor işte onların vs temizlenmesi gerekiyor.