Xperia Sola Jelly Bean Rom Portlandı

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
alttaki ledin çalışmama sebebi bu rom resmi olarak sola için yayınlanmadığı için kaynak dosyaları da yok ve doğal olarak çalışmıyor. Başka telefonlardan kodları port edip çalıştırıyorlar çalıştığı kadar, aynı şekilde kameradaki sorunda bundan kaynaklı.

Led çalıştırılabiliyor ama ya sürekli yanıyor yada üstteki bildirim lediyle beraber yanıyor o sebepten kullanmıyorum ben, zaten şarzı da sömürüyordu. Onun dışında floating touch vs herşeyi çözdüler ellerinden geldiği kadar. Videolarda vs sorun yok bende.

Ama artık geliştirme işi tıkandı bitti diyebiliriz sony kaynak kodlarını yayınlasaydı adamlar sıfırdan işletim sistemini yazacaklardı ama artık bi önemi kalmadı.

Floating Touch modu sadece 2.3.7'ye göre bulabildim XDA'da o da JB'de çalışır mı? Bilmiyorum. :)

Villager

Asistan
Reaksiyon puanı
3
burda fxp 220 yi falan geçmiş hocam bide cm 10.1 var burdan sen yükledin mi hangisini yüklemek lazım Sola'ya..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar şuan bende indiriyorum üzgünüm ama hiç bişeyden haberim yokmuş ot gibi yaşıyorum en başından ne yapmamı gerektiği konusunda bana yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varmı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nasıl yani kamera kötüyse ben ne yapıyım o telefonu.. ama düzelirse bilem:unsure::unsure: