Xperia Sola Custom Rom Kurmaya Çalışırken Kapandı Açılmıyor

asil455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ücretiyle yapsalar vericektim parasını ancak garanti dışında işlem yapılmış biz birşey yapamayız diyip hiç bir şey yapmadan geri gönderdiler, izmirde bir yer buldum orada 100 liraya yaptırdım

azizsilinfb1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba.. dün gece xperia p telefonuma iki farklı sürümlü cm11 rom flaşladım ve her birine ayrı ayrı z2 edition flaşladım. en son telefon kendi kendine açılıp kapanmaya başladı. açılıyodu ve 2 dakka sonra tekrar kapanıp tekrar açılıyodu. neyse bende telefona flashtool ile jb romu yükledim. sonrada update service ile onarım yapacaktım. telefonda onarım yazısını göremedim. update service de telefon son sürümde güncel yazısı çıktı. ama telefonu açamamıştım jb yi flaşlamama rağmen. jb yi flaşlamadan önce bootloader kilidinide kapatmıştım flashtool ile yoksa update service telefonu görmüyo yanılmıyosam. neyse telefona jb yükledikten sonra telefon açılmayınca bende cm11 rom yükleyeyim dedim. boot.img dosyasını flaşyayabildimmi hatırlamıyorum ama artık telefonun ses açma kapama tuşları ile power tuşu hiç çalışmıyo. acaba bootloader kilidini açmadan boot.img yifastboot yaptım diyemi bçyle oldu ? normLDE cm11 kurabilmem için bootloader açık olması lazım. bense en son jb romunu flaşlarken bootladerı kapatmıştım. jb yi flaşlayınca telefon açılmadığı için bootloaderida tekrar açamadım ve o halde düşünmeden boot.img yi fastboot yaptım ve artık telefonun ses açma kapama tuşu ile power tuşu çalışmıyo. telefonu şark ederken sadece kırmızı ışık yanıyo. ses açma kapama tuşları çalışmadığı için telefona yeniden bi rom yükleyemiyorum flaş moduna alamıyorum. bu sorunu çözmenin bi yolu var mı ? servise göndersem telefona root attığımı cm11 rom falan kurduğumu anlarlar mı telefonun garanti dışı kalmaması için?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar xperia neo MTİ15 adlı telefonum birden kaoandı ve bir dahada açılmıyor açmaya çalışınca ekrana açılışı geliyo ama hep açılışı tekrarlıyor lütfen yardımm sony pc compainede bakıp güncellicektim fakat telefon açılmadığı için onuda yapamıyorum