S
SDN Okuru
SDN Okuru
abi ben hepsini tamam ladım fakat se bootloaderi açarken donuyor ne yapayım ?
abi ben hepsini tamam ladım fakat se bootloaderi açarken donuyor ne yapayım ?
Merhaba
benim root ayarı olmadı , yardım eder misiniz ?
yaptıklarımı anlatayım. ilk önce USB Hata Ayıklamayı aktif hale getirdim.sora telefonu bilgisayara bağladım.
RunMe.bat'ı çalıştırdım. 1 e basıp enterladım. telefonda açılan geri yüklemeyi seçip tamamı tıkladım.
ancak ne kadar beklediysem de telefonda herhangi bir işlem olmadı , kapanıp açılmadı.
2 kere denedim , hiç bişey olmadı.
ne yapmam gerekiyor ?
https://sites.google.com/site/projectfreexperia/download/cyanogen-mod-10 hocam bu sitede FXP222 var siz cm10 u FXP203 ü koymuşşunuz linkinize bende xperia lt26i var hangi cm10 u indirmemi tavsiye edersiniz cünkü yorumlardan okuduguma göre FXP151 i kuran arkadaşlarda meşgul olması klawye gibi sorunlar oluyormuş yardimlariniz için tşkler
Derleme numarası kaç?
Arkadaşlar ben yanılmıyorsam bu yöntemle rootladım Xperia S model telefonumu. Bazı forumlarda okuyorum. Garanti dışı bırakır falan diye. Böyle bir saçmalık olur mu yahu. Yazılım nasıl garanti dışı bırakır cihazı. Benim hangi yazılımı kullanacağımı diretemez ki donanım üreticisi. Ona göre yapsın o zaman donanımını. Böyle bir saçma muhabbet dolanıyor internette. Overclock gerçeği var diyorlar. Buna da karşıyım. O zaman overcloğa izin verme. Üretimini buna göre yap benimle muhattap olmamış olursun hem.
Ayrıca şunu sormak istiyorum. Bu telefonda 6.1.A.2.45 sürümü mevcut. PC Companian devamlı güncelleme olduğunu Jelly Bonu yüklemem gerektiğini söylüyor. Şimdi güncellemeden sonra yeni güncellenmiş sistemim de Root lu mu kullanılacak? Yoksa yeni bir sistemmiş gibi algılayıp o sisteme de tekrar Root etmem gerekecek mi? Lütfen cevap yazarsanız sevinirim. Bu sorularımı başka forumlarda da sordum ama cevap alamadım. Doğru yer burası olması gerek. Burada da cevap bulamazsam bu işleri kimlerin yaptığını bilginin kimlerde olduğunu araştıran bir tez hazırlayacağım bu gidişle.
Selamun Aleyküm android3 kardesim senin Jelly Beanını yaparken root yaptım ondan sonra hersey oldu rootda program kapandı bende usb cıkardım sonra telefon daha hiç acılmadı acil yardımını bekliyorum kardesim ismim Osman Telefon Markam Sony Xperia Arc S
http://imgim.com/1807incie9986019.jpghocam runnigden sonra tus kilidini acdıgımda geri yükle falan gelmiyor
- - - Mesaj Güncellendi - - -
@android3 dediklerinizi yapınca böyle bi hata alıyorum bkz : burdann çözüm nedirrr
Bootloader unlock yapmaya çalışıyorum ama <waiting for device> hatası alıyorum fastboot'tayken. Ne yapmam gerek?
kardeş bunu yüklemek için uygun bir kernele ihtiyaç varmı yoksa orjinal kerneli yetermi bnm tek xperia miro