DumDumaq
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 9
arkadaşar kacl ira xperia s 0ı ve 2. eli
ben 2 ay önce 0 ını 1000 liraya aldımarkadaşar kacl ira xperia s 0ı ve 2. eli
bende şuan deniyorum ama arkadaşın dediği gibi runnig de dosyaları geri yüklüyor ondan başka bir şey yok
birde ben ps3 joyistiğe bağlamak istiyorum ama ona da root lazım heralde ama olmuyor sanırım ben 2.50 ye flahlamam gerekecek
gerçekten mi çok teşekkürler aslında ben root u ps3 joyistiği telefona bağlayıp oyun oynamak için istiyorum ama root istiyor :/Mobilden nete bağlandığım için telefona .55 sürümüü indirip yükleyemiyorum. Ama bikaç gün sonra .55 sürümü için root yapmayı anlatabilirim
gerçekten mi çok teşekkürler aslında ben root u ps3 joyistiği telefona bağlayıp oyun oynamak için istiyorum ama root istiyor :/
@android3 Peki Flashtool İle Nasıl Atılabilir Acaba O KOnu Hakkında Bi Bilgin Varmı.Benım Bıldıgım Kadarıyla Flashtool Ile Androıd Surumunu Bı Altına Dusurup Daha Sonra Otomatık Olarak Cmd Komutuyla Root'lanıyor. Ama Flashtool'u Nasıl Kullanıcam Onu Bılmıyorum Yardımcı Olabılırmısın Acaba ? :/
Saat Gecenın 3.30'u Ikı Gundur Hala Root'layamadım Bu Tlf'nu Ya Kafayı Yemek Üzereyim
Arkadaslar Tlf'num Sony Xperia S lt26i Android 4.0.4 Derleme Numaram 6.1.A.2.55
3-4 Gundur Ne Yapıp Ne Ettıysemde Bı Turlu Root'layamadım Bunu Cozebılecek Bırı Yokmu :/
Evet Zaten SDN Okuru Olarak Yorum Yazan Bendım Ama Sıteyı Cok Faydalı Bulunca Uye Oldum. Ilk Sayfada Yazanları Harfı Harfıne Yapıyorum Geri Yükleme Ekranı Geldıgınde Rootme Konumunu Seçip Geri Yükle Diyorum 2 Saniye İçinde Geri Yükleme Bitiyo Ama Açılıp Kapanma Olmuyo Cmd Komutuda Running'de Kalıyor :/ Kaç Gündür Tüm Siteleri Alt Üst Ettim Ama Yapamadım :S
Merhaba arkadaşlar kaç gündür alt üst ettim forumları ama xperia ion a root atamadım bakmadğım yer kalmadı rica ediyorum bi arkadaşdan yapan var sa nasıl yaptı son sürüm 6.1.e.3.7 sürümü var lt28h modeli lütfen biri yardım etsin
benim sürüm hala .45 olduğu için sorunsuz root oluyor
salı yada çarşamba günü .55 için root etme konusunu açarım. takipte ol
Dört gözle bekliyoruz arkadaşım birde flashtool ile yapmak ile diğer yolla yapmak arasında ne fark varki sorun çıkmasın yaparken
ben rom yükleme kısmının 9. sıkkında kaldım :S
programda boyle yazıyor ;
< waiting for device >sending 'boot' (6428 KB)...
FAILED (remote: Invalid image format)
finished. total time: -0.000s
bende bir türlü cwm ekranını acamadım acaba failed dior ondan mı ?
bende flashtool 0.9.9.0 var bunla yapsam olur muYok zaten ikiside aynı yöntem yapan kişi de aynı zaten
@android3 Gecen Flashtool Ile Rootlamayı Sormustum Sende SOylemıstın O Sekıldede Denedım Fakat Bende De elifednah'ın Aldıgı Hatanın Aynısı Oldu Ardından Kac Defa Denedıysemde Sonuc Vermedı :/
Ben flashtool ile yüklemiştim. 55 sürümünü gerçi o zaman. 50 yüklüydü ve yine root yoktu ama bilseydim geçmezdim istersen sbende flashtool ile geç yada biz. 50 ye dönelim[MENTION=130683]android3[/MENTION] Umarım En Kısa Zamanda .55 Sürümü Sanada Gelir Ve Bi Cozum Yolu Bulabılırsın Kı Bızde Sebeplenek
Ben flashtool ile yüklemiştim. 55 sürümünü gerçi o zaman. 50 yüklüydü ve yine root yoktu ama bilseydim geçmezdim istersen sbende flashtool ile geç yada biz. 50 ye dönelim
55 e güncellemek şuan için iyi değil gibi ama 45 in kernelini yükleyip telefonu root edip tekrar 55 in kerneli yüklersek olabilir ama kernelleri bulabilir miyiz o var ben telefondan girdiğim için (şuanlık) pek araştırma yapamıyorumda.[MENTION=130683]android3[/MENTION] Umarım En Kısa Zamanda .55 Sürümü Sanada Gelir Ve Bi Cozum Yolu Bulabılırsın Kı Bızde Sebeplenek
işlemi baştan yavaş yavaş yapmayı dene ve gappsı yani google uygulamalarını yüklüyorsun değil mi?herşeyi tamam romuda attım jelly'i ama telefonun ana ekran tuşu işlemiyo şimdi.dokununca titreyerek tepki veriyo ama tuş çalışmıyor beyler ne yapmam gerekiyor nerde hata yapmış olabilirim?klavye bendede yok ama atıcam kendim artıkdüzeltmebirde süreklimalesef android klavye durduruldu diyor
evet onları da yükledim.rom kısmını mı baştan yapayım sadece?işlemi baştan yavaş yavaş yapmayı dene ve gappsı yani google uygulamalarını yüklüyorsun değil mi?
evet temizlikleri yapmayı unutmaevet onları da yükledim.rom kısmını mı baştan yapayım sadece?
adımları baştan yaparken bi adımda hata yaptım üstad."Dikkatli olun eğer Format /sdcard ı seçip Yes derseniz bütün dosyalarınız silinir aman diyeyim" demiştin ya ben yanlışlka bunuda sildim telefon kendini yeniden başlattı ve freexperia ekranında donup kalıyo napmam gerek bunun çözüm yolu nedir?evet temizlikleri yapmayı unutma
sdcard a format attıysan bi sorun olmaz telefon normal çalışır sadece kendi dosyalarını kaybetmiş olursun :-D hala aynı sorunu mu alıyorsun?adımları baştan yaparken bi adımda hata yaptım üstad."Dikkatli olun eğer Format /sdcard ı seçip Yes derseniz bütün dosyalarınız silinir aman diyeyim" demiştin ya ben yanlışlka bunuda sildim telefon kendini yeniden başlattı ve freexperia ekranında donup kalıyo napmam gerek bunun çözüm yolu nedir?