- Reaksiyon puanı
- 629
Ara model dediğiniz telefon dünya red rod tasarım ödülü almıştır beyler
Bütün yazılanları harfi harfine yaptım ve başınızı yine ağrıtmaya geldim
Aldığım hatalar; ben arama yapabiliyorum fakat arama yapılmıyo bana karşımdaki "kullanıcı meşgul" olarak görüyor.
Google play hata veriyor çalışmıyor, Klavye hata veriyor çalışmıyor.
3. kez Deniyorum fakat hala olmadı en son turkcell orjnal rom a geri döndüm ve tekrar harfi arfine uyguladım yine olmadı
Kim takar red dod u
ion 4.55 4.6 degil 4.6 olsa nereye koyardık yavHahahaha 4.6 inç gerçi ekran S 'deki 4.3 dü sanırım
ion 4.55 4.6 degil 4.6 olsa nereye koyardık yav
farki nedir?Cm9 romunu sildim Cm10 yükledim http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2056083 burdakine geçtim tavsiye ederim
farki nedir?
bi kac resim atsan
Bana daha iyi gibi geldi,Tabi buyrunfarki nedir?
bi kac resim atsan
Hocam gerek yok da telefonlar stock romda boguluyorlar zaten guncelleme gelince stock roma donerizÜst düzey cihaza rom atmaya gerek yokki zaten marta kadar kesin S ve İON 4.1 alacak belki 4.2 olur CM romlar iyidir fakat çok sade bütün teller birbirine benziyor o zamanda..Bu arada konu çok iyi anlatılmış emek verilmiş..
Sony bölümünde bootloader kilidini kapatma ve orjinal rom kurma konusu var oradaki dosyaları indirip adımları izlersen stock romu kurabilirsin.cwm recovery for 2012 xperia v01 kurdum.(ancak bunu flaslyabildim) wipe işlemlerinden sonra. install from sd ve romu yüklerken aldığım hata.
assert failed: getprop(ro.product device)==lt26i getprop(ro.build.product)==lt26i getprop(ro.productdevice)==nozomi
diye yazıyor.. yardım lütfen.
ywni yüklüycez diye stock rom da gitti. recovery modda da açılmıyor şimdi. sony yazısı ekranda kalakaldı..
root yapmadan rom yapılabilir mi yada root yaptık diyelim rom yapınca gidicek mişimdi telefonumuza dokunmuyoruz ve normal olarak açılmasını bekliyoruz
gördüğünüz gibi açılış resmi değişmiş daha havalı bişey olmuş
hadi hayırlı olsun artık sizde Romlu bir android telefon kullanıyorsunuz
http://forum.shiftdelete.net/sony/2...kapatma-orjinal-android-4-0-romu-yukleme.html
Rom yükleyebilmek için Cwm yani recovery yüklemek lazım. Bunu yükleyebilmek içinde root yapmak lazımroot yapmadan rom yapılabilir mi yada root yaptık diyelim rom yapınca gidicek mi
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2056083 burdaki rom dosyalarını indirip sizin dediğiniz yöntemle yapabilir miyiz
derleme numarası 6.1.a.2.55 bunun bir önemi olur mu
güncelleme geldi diyelim bootlader kilidini kapattık cm10 durucak mı o durduğu halde güncelleme alabilir miyiz
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
arkadaşım ben root yapmayı denedim ama running den sonra geri yüklüyor bi 10 dk falan ondan sonra telefonu yeniden başlatmıyor ne zaman ki usb yi çıkarıyorum o zaman diyor bekleyin telefonu reboot yapacağız diye
Rom yükleyebilmek için Cwm yani recovery yüklemek lazım. Bunu yükleyebilmek içinde root yapmak lazım
Evet yükleyebilirsin. Bütün romlar aynı şekilde yükleniyor
Bootloaderı kapatıp güncellemeyi yüklersen telefon fabrika çıkışı gibi olur. Ne root kalır ne de rom. Herşey silinir
Driverları sorunsuz yükleyip telefondan bilinmeyen kaynakları ve usb hata ayıklamasını açmışmıydın?
ARKADAŞLAR acil yardım boot kilidini açtıktan sonra telefon xperia yazısında takılı kaldı açılmıyor ne yapmaliyım acil yardım çook acil
Evet hepsi seçiliydi driver derken ordakileri indirdim. 55 sürümü root olmuyor dimi telefonda yedekleme ekranı geliyor yedekleme alıyor bitince de hiçbir şey yapmıyor ne zaman usb yi çıkarıyorum yapıyoruz sabredin yazıyor anlamadım gitti
Hocam Bende Xperia S Kullanıyorum Androıd Surumu 4.0.4 Ve Ne Yaptıysamda Root'layamadım Tlfnu Neden Olabılır Acaba Runnıng Bolumune Gelıyo Orda Gerı Yukle Deyıp Rootme Yı Secıp Gerı Yukle Dıyorum Ama Hıcbı Hareket Olmuyor Ondan Sonra :/
Benimkinin derleme numarası .45 seninki nasıl 55
Buradan flashtool u indirip onunla root etmeyi dene
bende şuan deniyorum ama arkadaşın dediği gibi runnig de dosyaları geri yüklüyor ondan başka bir şey yok