Kadima
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 841
telefon Turkcell den alınma. bu smart tag ların altındaki yapışkan şeyler nedir ne işe yarar?

Mesela onlardan bırını eve bırını ofısıne koyuyon sıyah ı mesela dırek sessız mod a alma - internet transferini kapama -vs vs ayarlar yapıyon is yerıne koyuyon ofısıne gırdıgınde ustune koyuyon dırek ayarları kendı yapıyo senın kaydettıgın pek matah bısey degıl yani![]()
Güve, böcek, nem e karşı olan stickerler dan olmasın![]()
Merhabalar arkadaşım Ben söyleyebilirim bende xperia sola kullanıcısıyım benim telefon kutumdanda çıktı o stiker lardan kullanma klavuzunu okudum ve , bunları birkereliğine kırmızı - siyah nfc etiketlerini hazırlanmış olan ayarlerını aktive etmek için kullanılıyor sanırım...
kullanmak için telefonunun nfc sini açıp , bu yapışkan sticker ları kırmızı ve siyah nfc lere yapıştırıyorsun...
Ve telefonun arka kısmında bulunan nfc etiketinin üstüne kırmızı ve siyah nfc leri sırayla dokundur ve nfc ler hazır ayarları aktive olsun...
ben kullanma klavuzundakini söylüyorum ama banada mantıksız geldi...
Denedim ve etiketleri kullanmaya başladım , sonra etiketlerin ayarlarını istediğin gibi değiştirebiliyorsun bence güzel düşünmüşler...
etiketlerin ayarlarını yaptım zaten okul defterine yapıştırdım birini görünce hemen dokunduruyorum sessize geçiyor![]()
Demekki onunla ilgisi yokmuş, smart tags programı ile nfc etiketlerine istediğin ayarları yapabiliyorsun değil mi...
Bana koymamışlar galiba yoktu çünkü![]()
Smart tagları bir göndermedin len![]()