Xperia S kutudaki ilginç şey?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
telefon Turkcell den alınma. bu smart tag ların altındaki yapışkan şeyler nedir ne işe yarar?

ffhvm.jpg

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende arc kullanıyorum ama benden böle bişey çıkmadı :D

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Mesela onlardan bırını eve bırını ofısıne koyuyon sıyah ı mesela dırek sessız mod a alma - internet transferini kapama -vs vs ayarlar yapıyon is yerıne koyuyon ofısıne gırdıgınde ustune koyuyon dırek ayarları kendı yapıyo senın kaydettıgın pek matah bısey degıl yani :D

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mesela onlardan bırını eve bırını ofısıne koyuyon sıyah ı mesela dırek sessız mod a alma - internet transferini kapama -vs vs ayarlar yapıyon is yerıne koyuyon ofısıne gırdıgınde ustune koyuyon dırek ayarları kendı yapıyo senın kaydettıgın pek matah bısey degıl yani :D

güzel bişeymiş aslında bendede olsaydı iyi olurdu :)

Düzenleme: imzam ve avatarım görükmüyor :S
Düzenleme2:düzenlemeyi yaparken imzayı gördüm :) avatarda sıkıntım var ama hala :S

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
beyler smarttag ları (kırmızı siyah olanları) kastetmiyorum yaw :/ onları bende biliyorum :) ben onların altındaki yapışkanları soruyorum? [MENTION=303322]karavali[/MENTION] [MENTION=259163]yigot[/MENTION]

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
O bantlar çift taraflı olmasın? Hani belki duvara, dolaba ya da tavana yapıştırmak içindir? :)

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Güve, böcek, nem e karşı olan stickerler dan olmasın :D

tendo-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşım Ben söyleyebilirim bende xperia sola kullanıcısıyım benim telefon kutumdanda çıktı o stiker lardan kullanma klavuzunu okudum ve , bunları birkereliğine kırmızı - siyah nfc etiketlerini hazırlanmış olan ayarlerını aktive etmek için kullanılıyor sanırım...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Merhabalar arkadaşım Ben söyleyebilirim bende xperia sola kullanıcısıyım benim telefon kutumdanda çıktı o stiker lardan kullanma klavuzunu okudum ve , bunları birkereliğine kırmızı - siyah nfc etiketlerini hazırlanmış olan ayarlerını aktive etmek için kullanılıyor sanırım...

hocam naptın ya onlar sadece yapıştırıcı gibi :)

tendo-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullanmak için telefonunun nfc sini açıp , bu yapışkan sticker ları kırmızı ve siyah nfc lere yapıştırıyorsun...
Ve telefonun arka kısmında bulunan nfc etiketinin üstüne kırmızı ve siyah nfc leri sırayla dokundur ve nfc ler hazır ayarları aktive olsun...

ben kullanma klavuzundakini söylüyorum ama banada mantıksız geldi...

Denedim ve etiketleri kullanmaya başladım , sonra etiketlerin ayarlarını istediğin gibi değiştirebiliyorsun bence güzel düşünmüşler...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
kullanmak için telefonunun nfc sini açıp , bu yapışkan sticker ları kırmızı ve siyah nfc lere yapıştırıyorsun...
Ve telefonun arka kısmında bulunan nfc etiketinin üstüne kırmızı ve siyah nfc leri sırayla dokundur ve nfc ler hazır ayarları aktive olsun...

ben kullanma klavuzundakini söylüyorum ama banada mantıksız geldi...

Denedim ve etiketleri kullanmaya başladım , sonra etiketlerin ayarlarını istediğin gibi değiştirebiliyorsun bence güzel düşünmüşler...

etiketlerin ayarlarını yaptım zaten okul defterine yapıştırdım birini görünce hemen dokunduruyorum sessize geçiyor :D

tendo-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
etiketlerin ayarlarını yaptım zaten okul defterine yapıştırdım birini görünce hemen dokunduruyorum sessize geçiyor :D

Demekki onunla ilgisi yokmuş :) , smart tags programı ile nfc etiketlerine istediğin ayarları yapabiliyorsun değil mi...

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende merak ediyordum demek ondanmis hehe hemen yapistirayim :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Demekki onunla ilgisi yokmuş :) , smart tags programı ile nfc etiketlerine istediğin ayarları yapabiliyorsun değil mi...

sessize alma, wifi - Bluetooth açma kapama, uygulama çalıştırma falan filan birkaç özellik var :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
O değilde bez çıktımı bez :D

Reaksiyon puanı
189
Benim arkadaş da LG L7 aldı onda da Araç Modu sticker'ı çıktı. Sticker'ı araca yapıştırp telefonu üzerine koyarsan telefon araç moduna geçiyor. NFC'nin güzellikleri işte :)

Xycodi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece seni verdiğin doğru karardan ötürü kutlamak istedim. Sony Harici marka kullanmak pişmanlıktır :) Daha cep telefonlarının Türkiye'ye geliş aşamasından beri sony ericsson kullanıyoruz ailecek. hiç biri bozulmadı veya herhangi bir sorun çıkarmadı. hepsi kutusunda sapasağlam duruyor.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bana koymamışlar galiba yoktu çünkü :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir telefondaki NFC algılama alanının konumu, telefona göre değişiklik gösterebilir. Telefonunuzun arka kısmından bir etiket geçirerek NFC algılayıcısının nerede olduğunu bulabilirsiniz. Daha fazla bilgi için, telefonunuzun Kullanıcı kılavuzuna bakın. Diyor ayrıca sen onları naptın

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Smart tagları bir göndermedin len :)