Xperia P Güncelleme

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir yerde okudum.2012 Xperia lar direk 4.3 güncellenecekmiş.Bu bilgi doğrumudur.Ve 4.4 e kadar gelebilirmi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güncelll

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Yok yav nerde okudun öyle bir şeyi .
Bazi cihazlar 4.3e direk güncellenecek evet ama . 2012lere geleceğini hiç sanmıyorum. Zaten gelecek diye açıklama yapmadı sony. Hiç ümitlenme.

Xperia007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamamen rezillik ya 2 güncelleme verilir mi bir telefona Sony yi bu NXT taşıdı.Çok çabuk unuttu Sony bizi.Telefon değiştirirsem Sony almayacağım artık sırf güncellemeden dolayı alırsam üst seviye alırım Sony nin.

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
başka marka telefonda alsan bişey değişmeyecekki mesela samsungun geçen seneki amiral gemisi 4.0 ile geldi 4.1e güncellendi ama gelecek dedikleri 4.2 ve 4.3 hala gelmedi vede biçok hata olduğu için geri çekildi. burda boşu boşuna bi markayı karalamayın lütfen...

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar bir yerde okudum.2012 Xperia lar direk 4.3 güncellenecekmiş.Bu bilgi doğrumudur.Ve 4.4 e kadar gelebilirmi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güncelll
Zamanında çok istemiştim bu cihazı.Ama nasip olmadı. Yinede sevindim habere.

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Sony geçenlerde güncelleme takvimini yayınlamıştı. Xperia ION, S, SL, SP, P gibi modellere güncelleme vermeyecek. Android 4.1.2'de kalır. Ama malum KitKat düşük donanımlı cihazları destekliyor. Sony bir hamle yapıp eski cihazları 4.4'e güncelleyebilir. Bir umut bekliceksiniz. Olmadı Root atıp Custom ROM kurarsınız canım nedir yani :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Sony geçenlerde güncelleme takvimini yayınlamıştı. Xperia ION, S, SL, SP, P gibi modellere güncelleme vermeyecek. Android 4.1.2'de kalır. Ama malum KitKat düşük donanımlı cihazları destekliyor. Sony bir hamle yapıp eski cihazları 4.4'e güncelleyebilir. Bir umut bekliceksiniz. Olmadı Root atıp Custom ROM kurarsınız canım nedir yani :)
Hooop orda duracan . SP ye 4.4 bile geliyor yahu :D yanlış yazdın heralde. .:)